Άννα Φάλκι: Κερδίστε τη Ρόμα και θα βγω μόνο με μία μάσκα Η σεξοβόμβα Ιταλίδα ηθοποιός έκανε μία υπόσχεση στους οπαδούς της Λάτσιο

 

Σε λίγες ώρες θα ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης μεταξύ της Λάτσιο και της Ρόμα. Η καυτή 49χρονη Άννα Φάλκι βάζει μία ακόμα φιτιλιά στο μεγάλο ματς και μία καυτή υπόσχεση.

Όπως αναφέρει η corrieredellosport.it η Ιταλίδα ηθοποιός υπόσχεται να βγει από τα ρούχα της αν ο Τσίρο Ιμόμπιλε και η... παρέα του κερδίσουν τη μισητή αντίπαλο

Γνωστή για τα «λατσιάλι» αισθήματά της η Ιταλίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια έδωσε μια τολμηρή υπόσχεση στους φίλους του συλλόγου.

TikTok: «Κλειδώνει» τους λογαριασμούς που ανήκουν σε χρήστες κάτω των 16 ετών

 

Η δημοφιλής εφαρμογή ανάρτησης βίντεο TikTok ανακοίνωσε το αυτόματο «κλείδωμα» όλων των λογαριασμών που ανήκουν σε ανηλίκους κάτω των 16 ετών.

Σκοπός είναι η προστασία των ανήλικων χρηστών από επικείμενες διαδικτυακές απειλές, όπως αναφέρει το SkyNews.

Έτσι, οι λογαριασμοί θα τρέπονται αυτόματα σε ιδιωτικοί εμποδίζοντας τους υπόλοιπους λογαριασμούς να κατεβάζουν τα βίντεο τους, ενώ δεν θα μπορούν ούτε να λαμβάνουν και να αποστέλλουν μηνύματα σε άλλους χρήστες.

H Amazon Web Services ανοίγει γραφείο στην Ελλάδα – Ποιους τομείς θα υποστηρίξει

Η Amazon WebServices (AWS) ανακοίνωσε σήμερα το άνοιγμα του πρώτου γραφείου της στην Ελλάδα, στην Αθήνα.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το νέο ελληνικό γραφείο είναι μέρος της διαρκούς επένδυσης της AWS στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία συνεχίζει τη διεύρυνση της ομάδας που στηρίζει τον αυξανόμενο αριθμό πελατών και συνεργατών της στην Ελλάδα. Το γραφείο θα υποστηρίξει οργανισμούς κάθε μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων startups, επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου τομέα, καθώς κάνουν την μετάβαση στο υπολογιστικό νέφος της AWS (AWS Cloud).

Πριγκιπισσα Νταϊανα: Ποιες φορουν τα κοσμηματα της

 

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ποιες φορούν τα κοσμήματα της. Αφού η Diana πέθανε, ο William και ο Harry κληρονόμησαν μερικά από τα κοσμήματά της, σύμφωνα με την επιθυμία της. Έγραψε σε μια ειδική επιστολή: «Θα ήθελα να διαθέσετε όλα τα κοσμήματά μου στους γιους μου, έτσι ώστε οι σύζυγοί τους να μπορούν σε εύθετο χρόνο, να τα έχουν ή να τα χρησιμοποιήσουν. Αφήνω την ακριβή κατανομή των κοσμημάτων στη διακριτική σας ευχέρεια. ”

 Αυτό περιελάμβανε το δαχτυλίδι αρραβώνων με το ζαφείρι της Δούκισσας του Cambridge και δύο διαμάντια που δημιούργησαν το δαχτυλίδι αρραβώνων της Δούκισσας του Sussex. Ο Ηarry έδωσε επίσης το προαναφερθέν aquamarine δαχτυλίδι στη σύζυγό του ως γαμήλιο δώρο.

Η μεγαλύτερη παραλία με άμμο στην Ευρώπη είναι ελληνική

 

Η μεγάλη ακτογραμμή της Ελλάδας είναι γεμάτη όμορφες γωνιές με διαφορετικές στο είδους τους παραλίες. Αυτό που πολλοί, ίσως, δεν γνωρίζουν είναι ότι στην Ελλάδα βρίσκεται και η μεγαλύτερη παραλία με άμμο στην Ευρώπη. Δεν βρίσκεται σε κάποιο νησί αλλά στην ηπειρωτική ριβιέρα της Ελλάδας. Ο λόγος για το Μονολίθι στην Πρέβεζα. Εκτός από το μέγεθός της, μάλιστα, θεωρείται και πολύ ασφαλής. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί αγαπημένο προορισμό μικρών και μεγάλων απ’ όλη την Ελλάδα.

Η μυθική λίμνη στην οποία ο Ηρακλής πάλεψε με τις Στυμφαλίδες Όρνιθες

 

Μύθοι, θρύλοι και παραδόσεις συνοδεύουν την κάθε περιοχή της Ελλάδας. Από την αρχαιότητα έως και την πρόσφατη ιστορία, διάφορες τοποθεσίες της Ελλάδας έχουν γίνει πρωταγωνιστές ιστορικών γεγονότων, μύθων και θρύλων. Ένα τέτοιο μέρος είναι και η μυθική και πανέμορφη λίμνη στην οποία θεωρείται ότι ο Ηρακλής πάλεψε με τις Στυμφαλίδες Όρνιθες. Ένα μέρος συναρπαστικό που ακόμη και σήμερα σε κάνει να νιώθεις ότι γύρω σου εκτυλίσσεται ο μύθος. 
Ο λόγος για την λίμνη Στυμφαλία στην ορεινή Κορινθία.

Ποια είναι η διαφορά Αγγλίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Μεγάλης Βρετανίας

Ακόμη κι αν έχεις σχετικά καλές γνώσεις στην γεωγραφία, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να σε μπερδεύουν. Και όχι μόνο εσένα. Ονομασίες, περιοχές και τοπωνύμια συχνά είναι μπερδεμένα στο μυαλό μας και δεν μπορούμε συχνά να απαντήσουμε σε απλά ερωτήματα. Όπως για παράδειγμα, ποια είναι είναι η διαφορά Αγγλίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Μεγάλης Βρετανίας; Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα μπέρδεμα αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να τα ξεμπερδέψεις στο μυαλό σου.Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή! Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα κράτος. Αποτελείται απο την Αγγλία, την Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Είναι ας πούμε… κράτος κρατών!

Μια άγνωστη μυστική «πόλη» κάτω από την Αθήνα

 

Η υπόγεια και άγνωστη Αθήνα. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό που βρίσκεται κάτω από την πρωτεύουσα. Τα σημεία πάνω από τα οποία έχουμε περπατήσει εκατοντάδες φορές χωρίς να γνωρίζουμε τι βρίσκεται εκεί. Ο λόγος για την «άγνωστη πόλη» κάτω από την Αθήνα. Τα καταφύγια. Μια «πόλη» που λίγοι γνωρίζουν.


Αυτή η μικρή νέα πόλη της Αθήνας δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Χώρισε τον άντρα της για τον θετό της γιο και τώρα περιμένει το παιδί του

H 35χρονη influencer Μαρίνα Μπαλμάσεβα χώρισε τον σύζυγό της για τον θετό της γιο και τον επόμενο μήνα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Μάλιστα, η γυναίκα εξομολογήθηκε ότι έκανε πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει περισσότερο ελκυστική για εκείνον.

Η γυναίκα από τη Ρωσία επέμεινε επίσης να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο για να εξασφαλίσει ότι θα κρατήσει την περιουσία της ολόκληρη σε περίπτωση διαζυγίου από τον νέο της σύζυγος Βλαντιμίρ Σαβίριν, 21 ετών σήμερα, όπως γράφει η Daily Mail.

Ξέχασε το μόλις 1 έτους παιδί της στο κρύο στους -32 βαθμούς Κελσίου Το αγοράκι παλεύει να κρατηθεί στη ζωή

 

Αντιμέτωπη με 20 χρόνια φυλάκισης είναι η 22χρονη Valentina Fadeeva που ξέχασε τον μόλις ενός έτους γιο της σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στους -32 βαθμούς Κελσίου στη Ρωσία.

Το βρέφος παλεύει να κρατηθεί στη ζωή καθώς έχει υποστεί σοβαρά κρυοπαγήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια και υποθερμία, ενώ και η 4χρονη αδερφή του έχει κρυοπαγήματα, αν και αυτήν η μητέρα της θυμήθηκε να την πάρει μαζί της στο σπίτι.

Η «πρωτοφανής αδικία» που έφερε την παραίτηση της κυβέρνησης της Ολλανδίας – Εκλογές στις 17 Μαρτίου Το σκάνδαλο που οδήγησε χιλιάδες οικογένειες σε οικονομική καταστροφή

 

 Την παραίτηση της κυβέρνησής του ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, αποδεχόμενος την ευθύνη για χρόνια κακοδιαχείρισης οικογενειακών επιδομάτων, κάτι που οδήγησε χιλιάδες οικογένειες σε οικονομική καταστροφή.


Ο Ρούτε ανακοίνωσε ότι υπέβαλε την παραίτηση της κυβέρνησής του στον βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ.

Στα 500 ευρώ πλέον το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Αυξάνεται το πρόστιμο για όλους όσους παραβιάζουν μέτρα κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ειδικότερα, ενόψει του πιθανού ανοίγματος της αγοράς, η κυβέρνηση αποφάσισε να αυστηροποιήσει τη στάση της, για να μην υπάρξει αύξηση κρουσμάτων λόγω μη συμμόρφωσης με τα μέτρα.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο πρωθυπουργός, «το πρόστιμο για τους παραβάτες, για όσους επιμένουν συνειδητά να παραβιάζουν τα μέτρα, θα αυξηθεί, από τα 300 ευρώ στα 500, ώστε να μπορούμε να αναθερμάνουμε την οικονομία δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία με ένα τρίτο κύμα πανδημίας». 

Τσίπρας: Ανασφάλεια και απώλεια ψυχραιμίας από τον Μητσοτάκη

 

Ανασφάλεια και απώλεια ψυχραιμίας καταλόγισε στον πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε σε όλους τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε ότι αυτό «δείχνει ότι δεν έχει καθαρό μυαλό για να παίρνει αποφάσεις». Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι ενώ όλοι οι πολιτικοί έχουν βάλλει πλάτη «τους αντιμετωπίζει με αλαζονεία και επιθετικότητα».

Ο Μπάιντεν επανέφερε τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή της CIA Ντέιβιντ Κοέν

 

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν όρισε σήμερα Παρασκευή τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή της CIA Ντέιβιντ Κοέν και πάλι στη θέση αυτή στην αμερικανική υπηρεσία Πληροφοριών, καθώς συνέχισε να συμπληρώνει τις ανώτατες κυβερνητικές θέσεις.

Ο Κοέν ήταν αναπληρωτής διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Central Intelligence Agency - CIA) από το 2015 έως το 2017 υπό τον πρώην πρόεδρο των Δημοκρατικών Μπαράκ Ομπάμα, όταν ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος. Θα υπηρετήσει τώρα υπό τον διπλωμάτη Ουίλιαμ Μπερνς, τον οποίο επέλεξε ο Μπάιντεν ως διευθυντή της CIA.

Πόσα χιλιόμετρα μπορεί να κάνει η Mercedes A250e χωρίς να κάψει ούτε ένα λίτρο βενζίνης;

Τροφοδοτείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1.332 κ.εκ. κι ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για περισσότερα από 70 χιλιόμετρα και με ταχύτητες έως 140 χλμ./ώρα.

Η νέα plug-in hybrid έκδοση της Mercedes εντυπωσιάζει με την αποδοτικότητα του υβριδικού συνόλου. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 218 ίππους και τα 450 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 6,6 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 235 χλμ./ώρα.


Η Ρωσία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη συνθήκη Ανοιχτοί Ουρανοί

 

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή της από τη συνθήκη «Ανοιχτοί Ουρανοί» (Open Skies) λέγοντας ότι η συνθήκη που επιτρέπει την πραγματοποίηση άοπλων πτήσεων επιτήρησης πάνω από τις χώρες μέλη, έχει πληγεί σοβαρά από την αποχώρηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την εν λόγω απόφαση ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, λίγες μέρες πριν από την ορκωμοσία του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν εν μέσω φόβων για την έναρξη ενός νέου ανταγωνισμού των εξοπλισμών, καθώς η τελευταία μεγάλη συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων που έχει υπογράψει η Μόσχα με την Ουάσιγκτον εκπνέει τον ερχόμενο μήνα.

Πράσινο φως των λοιμωξιολόγων για το λιανεμπόριο

 

Το άνοιγμα όλων των καταστημάτων τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου εισηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή των ειδικών για την πανδημία του κορωνοϊού, η οποία συνεδρίαζε από τις 10 το πρωί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η λειτουργία των καταστημάτων θα γίνει με συγκεκριμένες προϋποθέσεις: