Ολλανδία: Κατέβασε ρολά το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στην Ευρώπη!

 Λουκέτο και επίσημα...

Από το 1959 και για πάνω από έξι δεκαετίες συνέβαλε καταλυτικά στην ευημερία της Ολλανδίας. Όμως, οι συνεχείς σεισμοί που προκαλούσε και η παράλληλη στροφή σε πράσινες πηγές ενέργειας, οδήγησαν την ολλανδική κυβέρνηση στο οριστικό κλείσιμο του κοιτάσματος φυσικού αερίου του Γκρόνινγκεν!

Κάτι δεν πήγε καθόλου καλά με την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο

 Από τις εικόνες που… ξεχείλιζαν ευφορία και μπρίο καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδεχόταν Τούρκους στο λιμάνι τις Μυτιλήνης και το χαιρόταν με την ψυχή του, πήγαμε στις εικόνες βαρεμάρας και αδιαφορίας κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Σίγρι.

Ο Τρέβορ Τόμπσον του Περιστερίου είναι ο παίκτης που κατηγορείται ότι χτύπησε και δάγκωσε τη σύντροφό του

 Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Αμερικανού παίκτη που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως πρόκειται για τον σέντερ του Περιστερίου, Τρέβορ Τόμπσον, επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τα σενάρια περί του ονόματος του αθλητή που αναζητούν οι αρχές.

Άλλωστε χθες ο μπασκετμπολίστας δήλωσε μη διαθέσιμος για το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό λόγω ίωσης, αλλά η πραγματικότητα προφανώς είναι άλλη για τον λόγο της απουσίας του.

Αεροδρόμιο εκκενώθηκε στην Δανία λόγω απειλής για βόμβα – Συνελήφθη ένας άνδρας

 Red Alert σήμανε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Μπιλούντ της Δανίας, έπειτα από απειλή για τοποθέτηση βόμβας. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας, στα κεντροδυτικά. Εκκενώθηκε και παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας άνδρας συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία. «Η εκκένωση προχώρησε ήρεμα και όπως αναμενόταν, με τους ταξιδιώτες να ακολουθούν τις οδηγίες μας» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Οι έρευνες για το συμβάν συνεχίζονται ενώ δεν είναι σαφές πότε θα ανοίξει το αεροδρόμιο.

Σάλος με δήλωση Σπανάκη: «Δεν υπάρχει 6ήμερο. Θα δουλεύει 6 ημέρες εφόσον το δεχτεί ο εργαζόμενος»

 H κυβέρνηση Μητσοτάκη επαίρεται για την φελαργατικἠ της πολιτική. Την ίδια ώρα, προωθεί τον Νόμο Χατζηδάκη που προβλέπει 6ήμερη εργασία τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα.

Ερωτηθείς σχετικά ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Σπανάκης, δήλωσε ότι το μέτρο «προβλέπεται για τις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας.

Καζάνι που βράζει η Ν.Δ. για την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη!

 Αυτό που γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη, από λογαριασμούς μάλιστα που πρόσκεινται στην Ν.Δ., δεν έχει προηγούμενο!

Τα ΜΜΕ βέβαια προβάλουν το φιάσκο με τον γνωστό παρουσιαστή και τον ΣυΡιζΑ, αυτό όμως που έχει προκαλέσει η κάθοδος της Ελεονώρας στην ευρωβουλή μπορεί να περιγράφει μόνο με μια λέξη: Τσουνάμι!

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να μεταφέρουμε ούτε τις αναρτήσεις, ούτε τις φωτογραφίες που τις συνοδεύουν, ούτε τους χαρακτηρισμούς κατά της υποψηφίου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επαναλαμβάνουμε, από φίλους του κυβερνώντος κόμματος!

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο… Νοστράδαμος από τα Lidl! Μια ιστορία για την ακρίβεια που θα τελείωνε τα Χριστούγεννα του 2021...

 Σεπτέμβριος του σωτήριου έτους 2021. Ο Υπουργός της βζιιιιν ανάπτυξης-προφήτης της κακιάς ώρας-Νοστράδαμος από τα Lidl, Άδωνις Γεωργιάδης, μοιράζεται με τους γεμάτους αγωνία για το μέλλον τους συμπολίτες του, οι οποίοι τον παρακολουθούν με δέος στους τηλεοπτικούς δέκτες τους, έναν χρησμό για την ακρίβεια, η οποία τσάκιζε και τσακίζει τα νοικοκυριά:

«Θα έλεγα να μη χάσετε την ψυχραιμίας σας. Το φαινόμενο αρχίζει ήδη και αντιστρέφεται, παγκοσμίως, άρα θα έρθει και στην Ελλάδα και δε νομίζω ότι θα κρατήσει περισσότερο από τα Χριστούγεννα, max».

Για τα Χριστούγεννα του 2021 δηλαδή.

Ντρόπιασαν την Ελλάδα οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του ψευδοκράτους του Κοσόβου!

 Αδιανόητο και εθνικά απαράδεκτο αυτό που συνέβη την Τρίτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Τέσσερις στους πέντε Έλληνες βουλευτές ψήφισαν υπέρ της ένταξης του Κοσόβου. Αυτοί που ντρόπιασαν κυριολεκτικἀ την χώρα μας είναι:

Εύγε, Νίνα Κασιμάτη! Οργή και αποτροπιασμός για τους υπόλοιπους

Απείχαν από την ψηφοφορία ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ολοκληρώνουν την προδοσία: Η Ελλάδα θα απέχει από την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης

 Ολοκληρώνεται η προδοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη γύρω από το θέμα αναγνώρισης του Κοσόβου που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την Κύπρο και τη Θράκη.

Μετά την θετική εισήγηση-μαχαιριά της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ένταξη του ψευδοκράτους στον οργανισμό, για την οποία μάλιστα η ίδια δέχτηκε σφοδρή επίθεση από τους Σέρβους, τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη δηλώνει ότι θα απέχει από την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης υποστήριξε ότι η Ελλάδα «θα απέχει», δηλαδή «δεν θα υποστηρίξει την ένταξη του Κοσόβου γιατί δεν έχουν εκπληρωθεί θεμελιώδη ζητήματα».

«Ντροπή σου» άθλια Ντόρα Μπακογιάννη! – Ομοβροντία κυπριακών αντιδράσεων μετά το αίσχος με το Κόσοβο

 Ο ασκός του Αιόλου, που το περιεχόμενό του μπορεί να σαρώσει και να εξαφανίσει την Κύπρο, άνοιξε από ελληνικά χέρια μετά την απαράδεκτη υπερψήφιση της εισήγησης της Ντόρας Μπακογιάννη για να γίνει μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης μια χώρα-ψευδοκράτος, όπως το Κόσοβο.

Η ντροπιαστική, όπως χαρακτηρίστηκε, έκθεση, θυμίζομε ότι ψηφίστηκε στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης με 131 ψήφους υπέρ, 29 κατά και 11 αποχές, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση της Σερβίας.

Στον Πειραιά το εμβληματικό Γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

 Έναν εξαιρετικά τιμητικό και σημαντικό ρόλο στο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στη Γαλλία συνεχίζει να διαδραματίζει ο Δήμος Πειραιά, καθώς υποδέχεται στο λιμάνι του Πειραιά, το Γαλλικό ιστιοφόρο «Belem», το οποίο θα μεταφέρει δια θαλάσσης την Ολυμπιακή Φλόγα στην Μασσαλία της Γαλλίας.

Το εμβληματικό «Belem» θα καταπλεύσει τη Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 16:00, στην Ακτή Ξαβερίου (Πύλη Ε12,

Το ασύλληπτο φιάσκο Netanyahu – Το συγκλονιστικό πυραυλικό μήνυμα του Ιράν και η κάλπικη επίθεση με drones του Ισραήλ

 Ο Netanyahu έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα ενώ οι πολεμικές ιαχές του θυμίζουν έναν κάλπικο ηγέτη που προσπαθεί να παραστήσει τον Churchill

Μία άβολη σιωπή παρατηρείται στο ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο το πρωί της Παρασκευής (19/4/2024) μετά το χτύπημα σε ιρανική αεροπορική βάση στο Isfahan του Ιράν.
Είναι σχεδόν σαν κάποιος στο Τελ Αβίβ να ήλπιζε ότι τα γεγονότα των τελευταίων 19 ημερών (σ.σ. από την 1η Απριλίου και την ισραηλινή επίθεση

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στη χώρα – Άνοιξε ο δρόμος για τη CVC

 H Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε αίτημα για την ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής ιατρικής σχολής, με την επωνυμία «University of Nicosia Greece Branch Medical Limited», η οποία αποτελεί κοινή προσπάθεια της «HELLENIC HEALTHCARE HOLDING 3 (CYPRUS) LIMITED» (HH3) και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή Ανταγωνισμού, η «University of Nicosia Greece Branch Medical Limited» έχει ως καταστατικό σκοπό την ίδρυση και λειτουργία Ιατρικής Σχολής στην Αθήνα.

Δείτε εδώ το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές – Αγκαλιές με τον Αλέξη Τσίπρα (Video)

 Το σχέδιο τους ήταν «ένας ΣΥΡΙΖΑ μόνος, να συρρικνώνεται συνεχώς, να ανακυκλώνεται στην εσωστρέφεια, να παραχωρεί τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα βολικό για το σύστημα κόμμα», αλλά «δεν τους αφήσατε, τους το χαλάσατε όλο, γιατί πήρατε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ευρωεκλογές 2024 – Μ.Αεράκης: Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο «παπά Μιχάλης» του «Σασμού»

 Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα συμπεριληφθεί ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του να θεωρείται θέμα ωρών.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, φέρεται να κατάφερε να πείσει τον γνωστό ηθοποιό, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τον ρόλο του «παπά Μιχαήλ» στη σειρά «Σασμός», που προβάλλεται στην τηλεόραση του Alpha. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για την προσήλωσή του στον χώρο της Κεντροαριστεράς, διατηρεί επαφές με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Σ.Κασσελάκης: Το «έριξε» έξω με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε κουβανέζικο μπαρ στου Ψυρρή (φωτο)

 Στην εκδήλωση στον Ελληνικό Κόσμο, όπου παρουσιάστηκαν και οι 42 του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος ανάμεσά τους και οι 5 προσωπικές επιλογές Κασσελάκη. 
Στην παρουσίασηςτου ευρωψηφοδελτίου, ήταν παρών και ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στη σκηνή.

Στη συνέχεια ο Στ. Κασσελάκης κάλεσε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο «εξωτικό» Dos Gardenias, ένα μπαρ στου Ψυρρή με άρωμα Καραΐβικής και χρώματα Κούβας για ένα ποτό.

Δείτε φωτογραφίες: 

Βόλος: Φοιτητές αποδοκίμασαν τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο Θα μιλούσε σε ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

 Ομάδα φοιτητών και ομάδων που πρόσκεινται στον χώρο της αριστεράς, ματαίωσαν την Παρασκευή (19/4) εκδήλωση στην οποία θα συμμετείχε ο ευρωβουλευτής -και εκ νέου υποψήφιος- της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο ευρωβουλευτής ήταν προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου και θα μιλούσε στους φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ημερίδα με θέμα «Εφηβεία ή εφη-ΒΙΑ: Σχολικός εκφοβισμός και βία ανηλίκων εξετάζοντας ελληνικό ή ευρωπαϊκό φαινόμενο;».

Βίντεο: Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελεωνόρα Μελέτη μετά τις «πού…ες» καταπίνει και «χόρτο» στα coffe bar του Άμστερνταμ! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ

 Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελεωνόρα Μελέτη καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο να καπνίζει ναρκωτικά σε καφέ στο Άμστερνταμ, μετά τις «πού…ες» που δήλωσε πως «τρώει».

Η κυβέρνηση της ΝΔ φαίνεται πως προάγει ναρκωτικά, τσόντες, ξέπλυμα και καταδικασμένους και όχι μόνο αυτό, τους θέλει και ως εκπροσώπους των Ελλήνων στη Βουλή.

Ξέσπασε η Λ.Κλείτου για την Ε.Μελέτη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: «Είναι πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς;»

 Ξέσπασε η γνωστή νεοδημοκράτισσα δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου για την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο της Ελεονώρας Μελέτη και για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Αποδοκιμασίες κατά του Α.Γεωργιάδη στην Πτολεμαΐδα: «Δώσε λεφτά για την υγεία όχι φακελάκια για τα χειρουργεία»

 Με γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και δημιουργό των «απογευματινών χειρουργείων», σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχοι, κατά την επίσκεψή του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας,

Έξω από τους χώρους του νοσοκομείου ο Άδωνις Γωργιάδης αποδοκιμάστηκε έντονα από τους συγκεντρωμένους, που κρατούσαν πανό και φώναζαν υπέρ της ενίσχυσης της δημόσιας υγείας,

Προτεραιότητα για το ΥΠΕΞ η αύξηση των υπηκόων Μπαγκλαντές στην Ελλάδα – Συνάντηση Γ.Γεραπετρίτη με τον Δρ. Χασάν Μαχμούντ

 Έντονη κινητικότητα από το υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα το μέγιστο αριθμό Μπαγκλαντεσιανών και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Μπαγκλαντεσιανό ομόλογό του Δρ. Χασάν Μαχμούντ στην Αθήνα στο πλαίσιο του συνεδρίου “Ο Ωκεανός μας”.

Ντροπή: Έλληνες βουλευτές ψήφισαν την πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη για ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης

 Στάθηκε στο ύψος της η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ

Επιδείνωση με μία ακόμα ομόδοξη χώρα και παραδοσιακή φίλη της Ελλάδας προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς η αδελφή του πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη εισηγήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης πρόταση για την ένταξη του Κοσόβου, η οποία και τελικώς υπερψηφίστηκε!

«Ήταν μία περιορισμένη αεροπορική επιδρομή» λένε οι Ισραηλινοί για το χτύπημα στο Ιράν

 Η ισραηλινή Αεροπορία επιβεβαίωσε «περιορισμένη αεροπορική επιδρομή» στο Ισφαχάν.

Η ιρανική τηλεόραση αναφέρει ότι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς.

Τα  πλήγματα του Ισραήλ στο Ιράν φαίνεται πως ήταν περιορισμένης ισχύος και όλα δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκαν από drones.

Μέχρι αυτή τη στιγμή το Ιράν αρνείται ότι οποιαδήποτε από τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις έχει υποστεί ζημιές.

Lada..Ένας ειδικός αυτοκινήτων ονόμασε το κύριο πλεονέκτημα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου e-Largus

 Το νέο ρωσικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Lada e-Largus μπορεί να έχει πλεονέκτημα έναντι των ξένων αναλόγων στο χαμηλότερο κόστος του, δήλωσε ο ειδικός στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας Ivan Zenkevich στο NEWS.ru. 

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε την ίδια την εγχώρια καινοτομία, αφού δεν είναι απολύτως σαφές ποιο αυτοκίνητο ελήφθη ως βάση για τη σχεδίαση.