Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο δεύτερο τελικό της Α1

«Βομβαρδίζοντας» απ’ τα 6,75 ο εκρηκτικός Ολυμπιακός… παρέσυρε στο διάβα του τον Παναθηναϊκό. Με το ευρύ 89-64 οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν άνετα τους τελικούς και οι αιώνιοι τα... ξαναλένε ΟΑΚΑ!
Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το αποψινό ραντεβού των «αιωνίων»!.

Ποιες περιοχές της Αττικής ψήφισαν «δαγκωτό» Ρένα Δούρου; Και ποιες Γιάννη Σγουρό;

Που έλαβαν μεγαλύτερα και πού μικρότερα ποσοστά οι δύο υποψήφιοι για την περιφέρεια Αττικής
Η ολονύχτια μάχη για την Περιφέρεια Αττικής οδήγησε τελικά στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η Ρένα Δούρου έλαβε το ποσοστό του 50,82%  αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γιάννη Σγουρό με ποσοστό 49,18%. Μιας και πρόκειται για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιες περιοχές της Αττικής ανέδειξαν τελικά στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών νικήτρια την κυρία Ρένα Δούρου.

Τηλεοπτική πίτα… Μάχη των διπλών εκλογών, Το Star τερμάτισε πρώτο και ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Το Star τερμάτισε πρώτο - Ακολουθούν Mega, Ant1, Alpha
Ακόμα μια Κυριακή οι τηλεθεατές την πέρασαν «καρφωμένοι» στους τηλεοπτικούς τους δέκτες και παρακολουθώντας τα αποτελέσματα των διπλών εκλογικών αναμετρήσεων.

Στις 19:00 και με διαφορά μόλις μερικών δευτερολέπτων - ο Alpha ξεκίνησε τη δημοσιοποίηση των exit polls περίπου ενάμιση λεπτό πριν τις 19:00-, όλα τα κανάλια προέβαλαν τα πρώτα exit polls, τα οποία και σχολίασαν με τους καλεσμένους των πάνελ τους.

Νίκη Για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στις Ευρωεκλογές αλλά με σημαντικές απώλειες

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, φαίνεται να αναδεικνύεται η πρώτη ομάδα στην ευρωβουλή, αποσπώντας 211 έδρες (από τις συνολικά 751) σύμφωνα με τις προβλέψεις και ποσοστό 28,5%. Δεύτεροι έρχονται οι Σοσιαλδημοκράτες με 193 έδρες και ποσοστό 25,70%. Εκατόν είκοσι εννέα έδρες προβλέπεται να αποσπάσουν οι ευρωσκεπτικιστές, συγκροτώντας την τρίτη δύναμη στο ευρωκοινοβούλιο παρότι δύσκολα θα συγκροτήσουν πολιτική ομάδα. 

Εκλογές 2014 : Η Δούρου πήρε την Περιφέρεια Αττικής σε μία αναμέτρηση-θρίλερ - Δείτε εδώ τα αποτελέσματα για Ευρωεκλογές, Περιφέρειες και Δήμους

Με 50,83 % των ψήφων, έναντι του 49,17% του Γιάννη Σγουρού - «Ξεκινάμε πόλεμο με τα συμφέροντα», είπε από το εκλογικό της κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας - Κερδίζει τις περιφέρειες η ΝΔ - Στο ΣΥΡΙΖΑ τα Ιόνια Νησιά
Μεγάλη νικήτρια του πιο δυνατού εκλογικού ντέρμπι, αναδείχθηκε τελικά η Ρένα Δούρου, που κερδίζει την Περιφέρεια Αττικής.

Εκλογές 2014 : Δείτε όλους τους δημάρχους που εκλέγονται

Εκπλήξεις σε πολλούς δήμους της χώρας - Πετελίδης (ΚΚΕ) με πάνω από 60% στην Πάτρα, νικητής στις Σέρρες ο Αγγελίδης με 50,02% - Νέος δήμαρχος Λαρισαίων ο Απόστολος Καλογιάννης με 54,47%  
Η κάλπη έδειξε χθες τα νέα πρόσωπα που θα ηγηθούν των Δήμων της χώρας. Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ανέδειξε τους δημάρχους που πήραν τη σκυτάλη για να «χτίσουν» το πιο λαμπρό μέλλον του κάθε τόπου.