Τραγωδία στο Μαρόκο με 42 νεκρούς επιβάτες λεωφορείου

Συγκλονίζει το Μαρόκο το τροχαίο που σημειώθηκε την Τρίτη με 42 νεκρούς και 25 τραυματίες οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο που έπεσε σε χαράδρα.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων» είπε τοπικός αξιωματούχος ο οποίος διευκρίνισε ότι τα θύματα ήταν όλα μαροκινής καταγωγής. Το δυστύχημα συνέβη στον κεντρικό δρόμο της επαρχίας Χάουζ, 100 περίπου χιλιόμετρα νότια του Μαρακές..

Δ. Γκινοσάτης - Ε. Πολάτ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον ελληνοτουρκικό γάμο στην Πύλο! (Φωτό)

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πύλο ο Δημήτρης Γκινοσάτης με την αγαπημένη του Έντα, την κόρη του βαθύπλουτου επιχειρηματία Αντάν Πολάτ. Ο γάμος τους έγινε στο Costa Navarino και το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. ..

Πορτογαλία: Δεκάδες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Επί ποδός βρίσκονται εκατοντάδες πορτογάλοι πυροσβέστες για την κατάσβεση περίπου 70 πυρκαγιών σε ολόκληρη τη χώρα, με τις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στα τέσσερα μεγαλύτερα μέτωπα.

Τα κυριότερα μέτωπα βρίσκονται στο βορρά της χώρας, στις περιφέρειες του Βισέου και του Πόρτο. .

Το Μετρό της Θεσσαλονίκης καταρρέει, ζητείται τόλμη

Να υπάρξει λύση «και απαγκίστρωση από αντιλήψεις που αποπροσανατολίζουν» από τον στόχο της κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης επιδιώκει η Κοινοπραξία, που εκτελεί το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης, ζητώντας από το υπουργείο Υποδομών «ρεαλισμό, τόλμη και άμεσες αποφάσεις». «Το έργο βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης», σημειώνει και προειδοποιεί ότι «η αντίδραση πρέπει να άμεση και αποτελεσματική, ειδάλλως η διακοπή του έργου είναι αναπόφευκτη και, μάλιστα, σύντομα». .

Συρία: Εγκαταλείπουν τη χώρα κατά χιλιάδες «Ζητούν άσυλο στις γειτονικές χώρες», αναφέρει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ

Περισσότεροι από 100.000 Σύριοι εγκατέλειψαν τον Αύγουστο τη χώρα, ανακοίνωσε σήμερα στη Γενεύη η 100.000 Σύριοι εγκατέλειψαν τον Αύγουστο τη χώρα ανακοίνωσε σήμερα στη Γενεύη η  Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες..

500.000 Τούρκοι τουρίστες στην Ελλάδα Συνάντηση Κεφαλογιάννη και τουριστικών πρακτόρων για συνεργασία

Στις 500.000 ανέρχονται οι Τούρκοι ταξιδιώτες στην Ελλάδα αυτή την περίοδο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας (TURSAB) κ. Μπασαράν Ουλουσόι, ενώ 80.000 κάνουν θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα.
Ο κ. Ουλουσόι που βρέθηκε στην Αθήνα επικεφαλής αντιπροσωπείας της TURSAB και συναντήθηκε την Τρίτη με την υπουργό Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη..

Αύξηση των ρώσων τουριστών 30% το 2012 στην Ελλάδα

Αύξηση πάνω από 30% αναμένεται να καταγράψουν οι Ρώσοι τουρίστες στη χώρα τη φετινή χρονιά σε σύγκριση με το 2011, τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κ. Α. Ανδρεάδης, μιλώντας στο Ελληνορωσικό Τουριστικό Φόρουμ «Χαρτογραφώντας το μέλλον».

12 δισ. ευρώ οι απώλειες των Ταμείων από το PSI

Ξεπερνούν τα 12 δισ. ευρώ οι συνολικές απώλειες των ασφαλιστικών ταμείων -με βάση τις τρέχουσες τιμές των τίτλων που εξακολουθούν να κατέχουν- από την ανταλλαγή των ομολόγων (PSI). Αυτό προκύπτει από την έγγραφη απάντηση που απέστειλε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Μητρόπουλο, όπου αποτυπώνεται η ζοφερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ασφαλιστικά ταμεία μετά το «κούρεμα» του δημοσίου χρέους στο πλαίσιο της ανταλλαγής των ομολόγων. .

Στη Βουλή η άρση ασυλίας του Κασιδιάρη για τη ληστεία του 2007

Απέρριψε η εισαγγελία το αίτημα του για άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί
Να μην είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 μέρες ζήτησε ο Κασιδιάρης, για την υπόθεση της ληστείας του 2007, αλλά ο εισαγγελέας απάντησε αρνητικά.

Μια Σοφία ταράζει ΠαΣοΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηματικά από την παρουσία της πρώην βουλευτού Σ. Γιαννακά στη Νίκαια όπου μιλούσε ο Αλ. Τσίπρας
Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στους κόλπους του ΠαΣοΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ η παρουσία της πρώην βουλευτού του ΠαΣοΚ στην  Αιτωλοακαρνανία Σοφίας Γιαννακά στην εκδήλωση του «Νέου Αγωνιστή» στη Νίκαια με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρτο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. .

Γ. Αρσένης: «Η χώρα έχει παγιδευτεί σε έναν τερατώδη μηχανισμό»

Με την ιδιότητα του ως πρώην υπουργού Οικονομίας και ειδικού επί του δημοσίου χρέους εκλήθη ο Γεράσιμος Αρσένης να καταθέσει στους εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη για την υπόθεση των δηλώσεων του τέως μέλους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Παναγιώτη Ρουμελιώτη.
Μετά την κατάθεση του ο κ. Αρσένης, σε δηλώσεις του, επιβεβαίωσε ότι οι οικονομικοί εισαγελλείς τον ρώτησαν για τις ιδιωτικές ..

Νέο χαράτσι. Επανέρχεται ο φόρος ιδιοκατοίκησης

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα μπαίνει και πάλι ο φόρος ιδιοκατοίκησης για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Ενας φόρος που ίσχυε στην Ελλάδα μέχρι το 1999 και καταργήθηκε ως άδικος, επανέρχεται και σύμφωνα με πληροφορίες έχει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί από το 2013 και μετά, παρά τις αντιδράσεις των φορέων της κτηματαγοράς...

Ο Ομπάμα στη Λουϊζιάνα που επλήγη από τον τυφώνα Ισαάκ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, επισκέφθηκε τη Δευτέρα την περιοχή της Λουϊζιάνα προκειμένου να διαπιστώσει την έκταση των καταστροφών που προκάλεσε ο τυφώνας Ισαάκ και να ελέγξει την ομοσπονδιακή αποστολή βοήθειας που εστάλη στην περιοχή..

Τέσσερις νεκροί από τροχαίο στην Λ. Ποσειδώνος

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στην Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Αθήνα. Ο οδηγός ενός οχήματος από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε άτομα, τέσσερα εκ των οποίων απανθρακώθηκαν..

Φεντεραλισμός ή χρεοκοπία για την Ευρωπαϊκή Ενωση;

Φεντεραλισμός ή χρεοκοπία; Eίναι το υπαρξιακό ερώτημα που θέτει η κρίση χρέους για το μέλλον της ενωμένης Ευρώπης. Μήπως η ΕΕ έχει αρχίσει να γίνεται κάτι σαν Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, χωρίς να το καταλαβαίνουν καλά - καλά, ούτε να το έχουν εγκρίνει, οι πολίτες; Η θα επικρατήσουν τελικά φυγόκεντρες δυνάμεις, με τον κίνδυνο διάλυσης, μετά την αποχώρηση όσων δεν θα μπορέσουν να μείνουν στην πρώτη ταχύτητα του ευρώ;..

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι Ρεπουμπλικανοί θα χάσουν τις επόμενες εκλογές. Ο Ρόμνεϊ δεν αρέσει, ελάχιστοι Αμερικανοί λένε στις δημοσκοπήσεις ότι θα ήθελαν «να πιουν μια μπίρα μαζί του».

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι Ρεπουμπλικανοί θα χάσουν τις επόμενες εκλογές. Ο Ρόμνεϊ δεν αρέσει, ελάχιστοι Αμερικανοί λένε στις δημοσκοπήσεις ότι θα ήθελαν «να πιουν μια μπίρα μαζί του». Οι ιδέες της σκληρής πτέρυγας του κόμματος όμως, που ουσιαστικά ταυτίζεται με το Tea Party, κερδίζουν έδαφος: δραστική μείωση του κοινωνικού κράτους, μείωση της φορολογίας των πλουσίων, απελευθέρωση της εργατικής νομοθεσίας. Και το φαινόμενο δεν περιορίζεται στις Ηνωμένες..

Για 1 εκατ. ευρώ η Ελλάδα χάνει την μεγαλύτερη γεωπολιτική ευκαιρία των τελευταίων ετών

Ένα απίστευτο γεγονός το οποίο αποδεικνύει την ανευθυνότητα κάποιων που στερούν από την Ελλάδα ένα τεράστιο γεωπολιτικό πλεονέκτημα φέρνει στην επιφάνεια το defencenet.gr. Πρόκειται για την σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης με το λιμάνι του Μπουργκάς η οποία παρακάμπτοντας τα στενά του Βοσπόρου δίνει μία εναλλακτική λύση για την μεταφορά κοντέινερ από και προς την περιοχή της Μαύρης θάλασσας...

ΞΕΚΙΝΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΔΙΚΗ Στο εδώλιο ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου η δίκη για τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπεξαίρεση-μαμούθ στον δήμο Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Τα περιθώρια εκ νέου αναβολής της υπόθεσης είναι πλέον πολύ μικρά, καθώς συμπληρώνονται τα ανώτατα όρια προσωρινής κράτησης για δύο από τους εμπλεκόμενους, τον πρώην υπάλληλο της Ταμειακής Υπηρεσίας Παναγιώτη Σαξώνη, καθώς και τον Μιχάλη Λεμούσια πρώην γενικό γραμματέα του δήμου..

Κίνηση "ματ" από Κύπρο: Το Ισραήλ απέκτησε μερίδιο στο κοίτασμα φυσικού αερίου!

Mια εξαιρετικής σημασίας εξέλιξη σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες στην Α.Μεσόγειο, καθώς μετά από 1,5 χρόνοα διαπραγματεύσεων η ισραηλινή Delek και η αμερικανική Noble Energy συμφώνησαν για την συνεκμετάλλευση του κοιτάσματος φυσικού αερίου που έχει βρεθεί στο Οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.
Η ισραηλινή εταιρεία θα λάβει το 30% από το αμερικανικό μερίδιο και βέβαια αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού αποκτά συμφέροντα επί των κυπριακών κοιτασμάτων και δεν θα χρησιμοποιεί απλά την Κύπρο για μεταφορα αερίου στην Ευρώπη από το ισραηλινό κοίτασμα Λεβιάθαν..

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Από σήμερα και μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΑΕΔ για το έτος 2012-2013.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) ή με κούριερ τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται για κάθε θέση ωρομίσθιου εκπαιδευτικού στα ΙΕΚ του Οργανισμού, πληροφορίες για τα οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)..

Τις γερμανικές αποζημιώσεις μετρά το υπουργείο Οικονομικών

Το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε την προσπάθεια να προσδιορίσει το ακριβές ύψος των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα.
Την απάντηση αυτή έδωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότη Μαριά...

Ο αρχηγός της CIA στο Ισραήλ - Ύστατη προσπάθεια να αποτραπεί η επίθεση

Ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν ισραηλινή επίθεση στο Ιράν, τουλάχιστον πριν τις αμερικανικές εκλογές κάνουν οι ΗΠΑ και για το λόγο αυτό ο αρχηγός της CIA  και πρώην στρατηγός David Petraeus κατόπιν εντολής του Αμερικανού πρόεδρου Ομπάμα μετάβη πριν λίγες ώρες αιφνιδιαστικά στο Τελ Αβίβ, αμέσως μετά από την Άγκυρα..

Ενισχύει τις δυνάμεις της η FRONTEX στο Αιγαίο

Μετά τις επιστολές του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη προς την Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων κα. Μάλμστρομ και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Δημητρίου Μπαντιά προς τον Εκτελεστικό..

Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με επτά ακτίνες»

Παρουσία τριών προέδρων (Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος) και  του συνόλου σχεδόν των ιστορικών  στελεχών (Λαλιώτης, Κακλαμάνης, Καψής  κα) γιορτάστηκε χθες η επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη. «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» διακήρυξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο- δυνατό» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που έμπαινε στην αίθουσα της εκδήλωσης ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ καθόταν ήδη στην πρώτη σειρά ο Κώστας Σημίτης. «Γιώργο δεν πρόλαβες τα ..

ΔΙΕΘΝΗ-NEWS -LIFESTIL-ELITEDAILY

Arianny Celeste for Maxim Korea

Who’s up for a little soccer? Not even the mighty Kim Jong-un can resist the ball-handling skills of Ultimate Fighting Championship (UFC) Octagon Girl Arianny Celeste, who recently lit up the pages of…

Shanina Shaik

Shanina Shaik is a model from Melbourne, Australia. Shanina’s mother is of Lithuanian heritage, while her father has Pakistani and Saudi Arabian roots. …

Bridget Hall

Bridget Hall is an American model. Hall was born in Springdale, Arkansas. At the age of 10, she was modeling in Dallas, Texas where she was living in the suburb of Farmers…

The World’s Wealthiest Supermodels

There are millions of pretty faces across the world, but being able to finesse your beauty and turn your work into a multimillion dollar empire is wildly impressive.   Finding a woman…

Rita Ora for GQ

In 2009, Jay-Z signed Rita Ora and gave her an unprecedented three years to put together her debut album, “Ora.” Now, with the album hitting shelves in the UK this upcoming Monday…

Brittany Leigh

Brittany Leigh is a gorgeous 23-year old model out of Whippany, New Jersey.  While letting us know a little more about herself, we’re certain that Brittany is not only a loyal Yankees…

The Best Of: Girls And Football

As the NFL preseason is in full-swing, men across the country could not be happier to see action on the gridiron without lockout delays. In order to celebrate the 2013 season we’ve…

Danneel Ackles

The beautiful Danneel Ackles, better known by her stage name Danneel Harris, is an American actress and model. She is best known for her roles as Shannon McBain on One Life to…

Jennifer Lopez: «Θέλω να κάνω παιδιά με τον Casper Smart»

Τα έχει όλα. Δόξα, χρήμα, σύντροφο κατά 18 χρόνια μικρότερο της, δυο πανέμορφα τετράχρονα παιδιά, την αγαπάει ο κόσμος και είναι full in love!!
«Δεν έχω τελειώσει με το θέμα των παιδιών. Έχουμε αρκετά χρόνια μπροστά μας για να το σκεφτούμε. Έχω τόση αγάπη να δώσω ακόμα..Θέλω πολύ να κάνω μια τεράστια οικογένεια», τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη της.
Η ντίβα ξεκίνησε τη σχέση της με τον toy boy Casper τον περασμένο Νοέμβρη και απ’ ότι φαίνεται το πάνε σοβαρά…