MailOnline-News:Beyoncé and Jay Z top Forbes' list of world's highest paid couples after earning a staggering $95million between them in just ONE YEAR

Beyonce Knowles and Jay Z have topped Forbes magazine's World's Highest Paid Celebrity Couples list 2013.
The Single Ladies hit-maker and the rapper - who also owns record label Roc Nation - took the crown for the second year running having earned a staggering $95million together in the financial year June 2012 to June 2013.

MailOnline-News: Tα καταστήματα ξέμειναν απο νέες συσκευές iPhone 5S μοντέλο, στο Κάρντιφ και Λίβερπουλ .

Apple fans desperate to get their hands on the new iPhone that went on sale this morning were left disappointed and angered after iPhone 5S handsets sold out in certain locations before stores even officially opened.

RussiaToday-Video-News-World:Christian village Maalula falls into jihadists' hands as Al-Qaeda grows in Syria

Inside Syria, the number of Al-Qaeda-linked extremists within the opposition ranks is reportedly growing. And they're not just fighting government troops but also their former rebel allies, with the fiercest battles taking place near the Turkish border. Civilians are also suffering with the ancient Christian village of Maalula just one area to fall into the hands of jihadists. RT's correspondent in Syria Maria Finoshina reports.

WSJDigitalNetwork-Video:Princess Diana: A Fashion Icon

Jacques Azagury, of Azagury Designs, made several dresses for Princess Diana, including an ice-blue silk Georgette shift dress. Now, he has designed the dresses for the new movie, "Diana," starring Naomi Watts opening in the U.K. on September 20. Mr. Azagury shares his memories of his time with Princess Diana.

Μικρό προβάδισμα της Μέρκελ λίγο πριν τις κάλπες

Μικρό προβάδισμα διατηρεί ο κεντροδεξιός συνασπισμός της καγκελαρίου Αγγελα Μέρκελ έναντι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με μία δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα Πέμπτη, τρεις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία.

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Ούτε φαγητό ούτε νερό απο χέρι χρυσαυγίτη»ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, πραγματοποιούν αύριο στην πλατεία Παιδικής Στέγης στη Νίκαια, ναυτεργατικά σωματεία και συνδικάτα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και άλλοι φορείς. Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει ανοιχτή διανομή τροφίμων και ρουχισμού στις 11:00 το πρωί στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

Να μην τους αφήσουμε να υπονομεύσουν την κοινωνία

Απόλυτη καταδίκη στην πολιτική της Χρυσής Αυγής, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εγκληματικές πράξεις, όπως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, διατυπώνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος με συνέντευξή του στο «Εθνος».

Πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής μιλάει στο «Εθνος» για όλα-ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση που αναπτύσσουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της οργάνωσης.

ΕRT OPEΝ.Com-Είδήσεις:Οι ΗΠΑ δεν παραχώρησαν τον εναέριο χώρο τους στον Μαδούρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν να παράσχουν άδεια ώστε να περάσει από τον εναέριο χώρο τους, το αεροσκάφος του προέδρου της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, κατά το ταξίδι του στην Κίνα, το οποίο έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, ανέφερε την Πέμπτη το υπουργείο Εξωτερικών στο Καράκας.

ERTOPEN.COM-ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

.ΔΕΙΤΕ ΝΕΤ ΕΔΩ


Να πώς φτάσαμε στην καταστροφή- Δημόσιο: 302.151 προσλήψεις την περίοδο Καραμανλή

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Το 2008 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου

Süddeutsche Zeitung: Να μην στρουθοκαμηλίζει η κυβέρνηση Σαμαρά για τη Χρυσή Αυγή

«Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν μπορούν πια να χώνουν το κεφάλι τους στην άμμο», αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ
Στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αναφέρονται και σήμερα εκτενώς τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. «Πολιτική δολοφονία συνταράσσει την Αθήνα» είναι ο τίτλος πρωτοσέλιδου ρεπορτάζ στην Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.

Ακούστε το νέο single του Robbie Williams--Swings Both Ways - Shine My Shoes

Robbie Williams Swings Both Ways - Shine My Shoes

Με το δεξί στο Europa League ο ΠΑΟΚ

Επικράτησε 2-1 της Σαχτέρ Καραγκαντί - Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50', αλλά με δύο γκολ στο 75' και στην εκπνοή του αγώνα τα κατάφερε
Ο ΠΑΟΚ, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του Βούκιτς, γλίτωσε το «κάζο» και επικράτησε 2-1 της Σαχτέρ Καρανταγί, μπαίνοντας με το δεξί στις υποχρεώσεις του για το Europa League.

ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΕΤΩΝ 34 -Ποιος ήταν ο Πειραιώτης αντιφασίστας ράπερ Βιντεο.Με χιλιάδες «γιατί» αποχαιρέτησαν τον Παύλο

Ενεργό μέλος της hip hop σκηνής από το 2009 ήταν ο Παύλος Φύσσας ή Killah P όπως ήταν το προσωνύμιό του, με συνεργασίες με γνωστά ονόματα και πολλά τραγούδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Στο προφίλ του στο facebook κυριαρχεί το λογότυπο του, ένας σκύλος, ενώ είναι αναρτημένες φωτογραφίες και υλικό από διάφορες συνεργασίες του.

Σαμαράς: Δεν θα επιτρέψουμε στους επίγονους των νεοναζί να καταστρέψουν τη χώρα

Μήνυμα μηδενικής ανοχής προς τα τάγματα εφόδου και όσους επιχειρούν να υποσκάψουν τα δημοκρατικά θεμέλια της χώρας έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με μαγνητοσκοπημένη δήλωση - διάγγελμα μία ημέρα μετά την φασιστική δολοφονία στο Κερατσίνι.

Συμφώνησαν για την ανεργία διαφώνησαν για τις προοπτικές του προγράμματος

Τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στο πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, ζήτησε το στέλεχος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γιέργκ Άσμουσεν κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην έδρα της ΕΚΤ, στη Φρανκφούρτη.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ» Πρόστιμα-μαμούθ 1 δισ. δολαρίων στη JP Morgan

Σκάνδαλο που σχετίζεται με συναλλαγές παραγώγων και το οποίο είχει επιχειρήσει να υποβαθμίσει ο διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan Chase & Co Τζέιμι Ντάιμον, χαρακτηρίζοντάς το "πολύ κακό για το τίποτα", θα στοιχίσει 920 εκατ. δολάρια στην τράπεζα αυτή, σε πρόστιμο

ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ- Τσίπρας: Οι βάρβαρες πολιτικές γεννούν τον εφιάλτη του νεοναζισμού

«Στην Ελλάδα κινδυνεύει η κοινωνική σταθερότητα και συνοχή», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και προειδοποίησε ότι «ο ευρωπαϊκός πολιτισμός έρχεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του νεοναζισμού που γεννούν οι βάρβαρες πολιτικές». "Ως εδώ! Η Ευρώπη δεν θα γυρίσει προς τα πίσω. Η Ευρώπη και οι λαοί της θα προχωρήσουν μπροστά!", δήλωσε ο κ. Τσίπρας,