Σοβαρή καταγγελία Trump: Οι Δημοκρατικοί ανέτρεψαν τον Biden με πραξικόπημα - Θέλουν να φτιάξουν μια νέα ... Thatcher

 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden εξοβελίστηκε από την προεκλογική κούρσα από ένα εσωκομματικό πραξικόπημα εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος Donald Trump.

«Ήταν ένα πραξικόπημα για την ανατροπή του προέδρου, σκεφτείτε το. Είχε 14 εκατομμύρια ψήφους, έκανε εκστρατεία για ένα χρόνο, κέρδισε και τον εξεδίωξαν», επεσήμανε με νόημα ο πρώην πρόεδρος σε συνέντευξή του στο Fox News.

Η ΝΔ στα όρια της οικονομικής χρεοκοπίας με εκτίναξη χρεών στα 482 εκατ – Δημιουργεί έλλειμμα 54 εκατ τον χρόνο

 Στα όρια της οικονομικής χρεοκοπίας βρίσκεται η ΝΔ αφού οι υποχρεώσεις της έχουν εκτιναχθεί στα 482 εκατ ευρώ και δημιουργεί έλλειμμα 54 εκατ τον χρόνο.

Η εξέλιξη αυτή γεννά ερωτηματικά καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν πραγματοποιείται χρηστή οικονομική διαχείριση.

Η ΝΔ δεν μπορεί να επικαλείται ότι είναι σοβαρό κόμμα και το χρέος της να έχει εκτιναχθεί, πρόκειται για εμφανή ανικανότητα διαχείρισης του χρέους ή σκόπιμα αυξάνεται αφού η ΝΔ έχει την ανοχή των τραπεζών που την χρηματοδοτούν.
Ωστόσο γεννώνται τα εξής ερωτήματα.

Ο Μητσοτάκης έκανε Επίτροπο τον Τζιτζικώστα για να αποτρέψει την δημιουργία νέου δεξιού κόμματος – Όλη η αλήθεια στο ΒΝ

 O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε καμία σκέψη ή διάθεση να προτείνει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για Επίτροπο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δεν υπολόγιζε το όνομά του παρά μόνο όταν έγιναν οι ευρωεκλογές και είδε τις μεγάλες διαρροές της ΝΔ από τα δεξιά και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και την εκτίναξη του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η πρώτη του σκέψη ήταν ο Γεραπετρίτης

Αρχηγός Αεροπορίας Ινδίας: Το μαγικό χάπι, λυπάμαι δεν υπάρχει... Τα F-16 της Ουκρανίας θα γίνουν σκόνη από ρωσικούς πυραύλους

 Μετά από μήνες αναμονής, τα πολυπόθητα και πολυδιαφημισμένα F-16 Fighting Falcon έφτασαν επιτέλους στην Ουκρανία και ολοκλήρωσαν την εναρκτήρια αποστολή.

Ωστόσο, καθώς η Ρωσία κλιμακώνει τις ενέργειές της και γίνεται «βαλλιστική», εντείνονται οι ανησυχίες των Δυτικών για τη μη αποτελεσματικότητα των F-16.
Αρκετές αναφορές μέσων ενημέρωσης στις 31 Ιουλίου ανακοίνωσαν ότι η πρώτη παρτίδα αεροσκαφών F-16 είχε φτάσει στην Ουκρανία και πιθανότατα είχε ήδη πραγματοποιήσει αποστολές «αεράμυνας».

"Норникель", если выведет мощности в Китай, может быть национализирован Читайте больше на

 "Норникель" решил вывести стратегическое производство в Китай

"Норникель" сообщил в апреле, что планирует "создать совместное предприятие с международными партнёрами и перенести часть мощностей медного завода из Норильска в Китай". На медном заводе останутся работать "современные пункты подготовки медного концентрата и промышленные 3D-принтеры".

"Наши экологические проблемы, проблемы расчётов, доступа на рынок и кастомизации нашего товара под рынок потребления мы переносим туда, где они решаются наиболее эффективно,

Ένας πύραυλος κατέστρεψε τη θέση μιας εταιρείας αεράμυνας: ειδήσεις αεράμυνας για το πρωί της 2ας Αυγούστου

 Ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε πλήγμα με πύραυλο κρουζ X-35 στη θέση μιας ουκρανικής εταιρείας ραδιοτεχνικής αεροπορικής άμυνας, αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Εκτός από τον σταθμό, εξαλείφθηκαν έως και 25 εχθρικά μαχητικά.

Το υλικό που δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δείχνει μια μεγάλη έκρηξη, μετά την οποία πυκνός καπνός με τη μορφή μανιταριού υψώθηκε δεκάδες μέτρα ψηλά.

Έγινε γνωστό πόσοι Ουκρανοί θέλουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία

 KIIS: Σχεδόν το 60% των Ουκρανών πιστεύει ότι το Κίεβο πρέπει να ξεκινήσει διαπραγματεύσει

Σχεδόν το 60% των Ουκρανών πιστεύει ότι η Ουκρανία πρέπει να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για την επίλυση της σύγκρουσης, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Διεθνές Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας του Κιέβου (KIIS). Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα αυτά συμπίπτουν με τη διάθεση της κοινωνίας τον Μάιο του 2022.

Το 57% πιστεύει ότι η Ουκρανία πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία για να προσπαθήσει να επιτύχει την ειρήνη,

Το Κρεμλίνο εξήγησε γιατί ο Πούτιν πήγε προσωπικά να συναντήσει τους Ρώσους που ανταλλάχθηκαν

 Πεσκόφ: Έχοντας φτάσει στο Vnukovo-2, ο Πούτιν απέτισε φόρο τιμής στους ανθρώπους που υπηρετούν τη χώρα του

Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντά Ρώσους πολίτες που αφέθηκαν ελεύθεροι ως αποτέλεσμα της ανταλλαγής στο αεροδρόμιο Vnukovo

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθε προσωπικά να συναντήσει τους Ρώσους που ανταλλάχθηκαν στο αεροδρόμιο Vnukovo-2 για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ανθρώπους που υπηρετούν τη χώρα τους, δήλωσε ο Ρώσος Προεδρικός Γραμματέας Τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ,

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, η ρωσική και η σοβιετική σημαία ανακατεύτηκαν

 Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι απεικόνισαν τη ρωσική σημαία δίπλα στον αθλητή που εκπροσωπούσε την ΕΣΣΔ.

Οι διοργανωτές των μεταδόσεων των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι μπέρδεψαν τη ρωσική και τη σοβιετική σημαία. 
Παρουσιάζοντας ένα γράφημα με παγκόσμια ρεκόρ, η οθόνη έδειξε τα αποτελέσματα του Σεργκέι Λιτβίνοφ, ο οποίος διαγωνίστηκε το 1988 για τη Σοβιετική Ένωση. 
Ωστόσο, δίπλα στον αθλητή απεικονίστηκε το ρωσικό τρίχρωμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα σφυροβολίας. Ο Yuri Sedykh εκπροσωπήθηκε επίσης στο chart. Έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ το 1986. Στη συνέχεια, ο αθλητής εκπροσώπησε επίσης την ΕΣΣΔ.