Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο «λυπάται» που η ελληνική κυβέρνηση δεν συμφωνεί με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απέρριψε το απόγευμα της Τετάρτης τις επικρίσεις από τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, που επισήμανε ότι δεν υπήρξε διαβούλευση με αυτήν σχετικά με μια ανακοίνωση που καλεί να υπάρξει προεργασία για την ενδεχόμενη επιβολή νέων κυρώσεων στη Ρωσία εξαιτίας της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Μόσχα: Μάθημα δημοκρατίας από την Ελλάδα στις Βρυξέλλες

«Η Ελλάδα δίδαξε στις Βρυξέλλες ένα μάθημα δημοκρατίας» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του κρατικού ρωσικού πρακτορείου ΡΙΑ- Νόβοστι στην ανταπόκριση σχετικά με τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε η ελληνική κυβέρνηση για τη χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης για την Ουκρανία και την πιθανότητα επιβολής νέων κυρώσεων στη Ρωσία.

Ομπάμα προς Τσίπρα: Είμαι έτοιμος να σε βοηθήσω * Ξεκουράσου για να μην «ασπρίσεις» γρήγορα όπως εγώ

Τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών: Η Ευρώπη πρέπει να φύγει από τη λιτότητα τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος - Σύμφωνα με το Μαξίμου, υποσχέθηκε στον Α. Τσίπρα άμεση συνεργασία ΗΠΑ - Ελλάδας καταρχήν σε επίπεδο υπουργών οικονομικών

Η βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού αποκαλύπτει τι συμβαίνει όταν «πέφτουν οι μάσκες» ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015

Την λένε Νάσια Στεφανίδη, είναι μόλις 23 χρονών και ήδη έχει τρεις τίτλους από την συμμετοχή της στα καλλιστεία.

Φέτος θα παρελάσει στο Πατρινό Καρναβάλι αφού θα είναι η βασίλισσα του καρναβαλιού για του 2015.

Λος Αντζελες Rihanna: Μια εμφάνιση που κοστίζει 8,5 χιλιάδες ευρώ ( Φωτό )

Η 26χρονη Rihanna πήγε για δείπνο στο γνωστό εστιατόριο “La Scala” του Λος Αντζελες και κατάφερε για άλλη μια φορά να γίνει θέμα στα περιοδικά και τα fashion blogs
Στη μόδα της φούστας με το τεράστιο σκίσιμο στο πλάι ενέδωσε και η γνωστή τραγουδίστρια Rihanna, η οποία έκανε αυτές τις μέρες μια εντυπωσιακή αλλά και ιδιαίτερα ακριβή εμφάνιση.

Nadja Bender: Η καυτή κυρία από τη Δανία ( Φωτό )

Η Bellemere, η οποία είναι αγαπημένο μοντέλο του Karl Lagerfeld, γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια, "ανακαλύφθηκε" στο facebook και εδώ και δυο περίπου χρόνια κάνει ιδιαίτερα σημαντικά βήματα στο χώρο της μόδας
Στο φακό του David Bellemere πόζαρε η καλλονή από τη Δανία, Nadja Bender, η οποία φιλοξενείται στις σελίδες του γνωστού περιοδικού "Vogue" της ισπανικής έκδοσης του Φεβρουαρίου.

H Dita Von Teese έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ!

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούμε... Dita Von Teese, στο μυαλό μας έρχεται αμέσως η βασίλισσα του burlesque! Sexy χορός, φλογερά εσώρουχα, ζαρτιέρες, αισθησιακή ατμόσφαιρα και κατακόκκινα χείλη! Όμως, η 42χρονη Dita έκανε μια εμφάνιση- έκπληξη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι αφού σχεδόν κανείς δεν την έχει συνηθίσει με ρούχα, αλλά αντίθετα μόνο με... εσώρουχα!

Kelly πόσο αδυνάτισες! Η ριζική μεταμόρφωση της πληθωρικής Kelly Brook

Η 35χρονη πληθωρική Kelly Brook κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της! Aδυνάτισε χωρίς όμως να χάσει τις... ζουμερές καμπύλες της ! Μετά την sexy εμφάνισή της στα Pre-Screen Actors Guild Awards στο Los Angeles, συνειδητοποιήσαμε πόσο πολύ έχει αλλάξει και μετά την τελευταία της εμφάνιση στους δρόμους του Beverly Hills.

H Salma Hayek... γδύνεται εντελώς στη νέα της ταινία ( picture+video )

H Μεξικανή ηθοποιός μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στην καινούργια της ταινία. 
Η 48χρονη Salma Hayek ενσαρκώνει τον ρόλο μιας femme fetale στην νέα ταινία "Everly" όπου πρωταγωνιστεί. Αν και την έχουμε δει σε πάρα πολλούς ρόλους στη μεγάλη οθόνη, αυτήν την φορά θα είναι πιο σκληρή από ποτέ,

Βαρουφάκης: Aνάπτυξη δεν σημαίνει Πόρσε Καγιέν

Ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης παραλαμβάνοντας το υπουργείο από τον Γκίκα Χαρδούβελη ανέφερε πως θα επιδιωχθεί μια «συμφωνία γέφυρα» για να περάσουμε από το ισχύον πρόγραμμα στην οριστική συμφωνία και αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Γερούν Νταίσελμπλούμ στο τηλέφωνο.

Μεσσηνία - Έξαλλος ο πρώτος σε σταυρούς Γιάννης Λαμπρόπουλος * Ο Σαμαράς κρατάει την έδρα

Η απόφαση του προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, να κρατήσει την έδρα της Μεσσηνίας, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αν και ο πρώην πρωθυπουργός με επιστολή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ευχαριστεί τους Μεσσήνιους για τον αγώνα και τη στήριξη που του παρείχαν,

Την παραίτηση Σαμαρά ζήτησε ο Αντώναρος

«Η ΝΔ έχει μια μεγάλη παράδοση. Οι πρόεδροί της μετά από κάθε ήττα, έθεταν τον εαυτό τους στη διάθεση των οργάνων του κόμματος. Ο Καραμανλής το 2009 θυμάστε ότι δρομολόγησε ο ίδιος με ξεκάθαρη δήλωση το θέμα της διαδοχής του» είπε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος

Οι ανασφάλιστοι προτεραιότητα της νέας ηγεσίας του υπ. Υγείας - Κατάργηση εισιτηρίου 5 ευρώ


«Δεν βλέπω αλλά ακούω καλά και οι πόρτες του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτές» είπε κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής ο νέος υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Ανδρέας Ξανθός τόνισε ότι θα καταργηθεί το εισιτήριο των πέντε ευρώ.

Γ. Βαρουφάκης: Γυρίζουμε σελίδα έναντι ενός τοξικού λάθους

 «Γυρίζουμε σελίδα ως προς τη λογική της αντιμετώπισης μιας αυτοτροφοδοτούμενης κρίσης», δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου.

Όταν ο Νίκος Βούτσης τα έβαζε με τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ: Δεν έχετε δικαίωμα. Σε αυτό το δρόμο περπάτησε ελεύθερος ο Λαμπράκης

Φωτογραφίες και βίντεο από την προσπάθεια του τότε κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν. Βούτση να εισέλθει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά το "μαύρο" και η απώθησή του από τα ΜΑΤ. Τι ακριβώς συνέβη τότε (Pics+Vids)

Ένας οδικός χάρτης για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Είναι Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 και η Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει. Καμία από τις προβλεπόμενες καταστροφές των στελεχών της ΝΔ δεν συνέβη με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Είναι η τρίτη ημέρα μετά την εκλογική νίκη του κόμματος της Αριστεράς και τη συγκρότησης κυβέρνησης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Λαφαζάνης: «Σταματά η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ»

Την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει άμεσα η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ανακοίνωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Τόνισε, επίσης, ότι στόχος είναι η μείωση της τιμής του ρεύματος για τα νοικοκυριά.

Σκουρλέτης: «Κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ και επιστροφή 13ης σύνταξης»

Την επαναφορά, άμεσα, του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πάνος Σκουρλέτης.

Ξανθός: Θα καταργηθούν το πεντάευρο στα εξωτερικά ιατρεία και το ένα ευρώ στις συνταγές

Την κατάργηση του εισιτηρίου των πέντε ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και τη συμμετοχή του ενός ευρώ ανά ιατρική συνταγή, εξήγγειλε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, στην πρώτη του δήλωση αμέσως μετά την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης.

Τσίπρας: «Η εξουσία που μας ανατέθηκε δεν μας ανήκει»

Τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης έθεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η στήριξη της οικονομίας, η διαπραγμάτευση για το χρέος και η αντιμετώπιση της ανεργίας είναι οι τέσσερις προτεραιότητες που έθεσε ο Πρωθυπουργός.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΧΟΥΝΤΗΣ: ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

«Δεν συμφωνούμε με το πνεύμα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, το οποίο έχει δυσμενείς επιπτώσεις όχι μόνο στα αγροτικά όσο αφορά την οικονομία της δικής μας χώρας, αλλά και γενικότερα», τονίζει σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα στον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο Βούλγαρος ομόλογός του Μπόικο Μπορίσοφ.
"Η Βουλγαρία και η Ελλάδα είναι φιλικές χώρες και εταίροι και η μεταξύ τους συνεργασία έχει στρατηγικές διαστάσεις" αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο κ. Μπορίσοφ.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά μεταναστών, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

BBC - ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ

Με πρωτοσέλιδο στην ιστοσελίδα του το βρετανικό BBC μεταδίδει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΘΜΙΑ

Θαλάσσια ρύπανση εντοπίστηκε, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (27/1), στην ευρύτερη περιοχή του Κάβου της Ισθμίας.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΕΚΑΝΕ… ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (PICS)

Ένας διακινητής και έξι παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (27/1), στο λιμάνι της Κορίνθου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Αριστείδης Μπαλτάς: Ο φιλόσοφος του Μαρξισμού

Ο Αριστείδης Μπαλτάς, ο νέος υπουργός Παιδείας - Πολιτισμού και Θρησκευμάτων είναι ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ -υπήρξε μεταξύ εκείνων οι οποίοι υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη δημιουργίας του κόμματος- και  πρόεδρος του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς».

Στην κατάψυξη η Νέα Υόρκη από «ιστορική» χιονοθύελλα * BLIZZARD OF 2015 (Live 1080p)- NYC 1.26.2015 ( picture+video )

Μόνο εκχιονιστικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης περιμένοντας την ιστορική χιονοθύελλα. Ακυρώθηκαν χιλιάδες πτήσεις. Συναγερμός σε ολόκληρη την βορειοανατολική ακτή.
Η χιονοθύελλα κατάφερε το «ακατόρθωτο»…Άδειασε τη Νέα Υόρκη, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.