Κουρκούλης: Μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» ήταν ο Νίκος Κουρκούλης, όπου μίλησε για την αυτοϊασή του -όπως του είπαν οι γιατροί-, από τον καρκίνο παγκρέατος,

Πυραύλους από το Ιράν στόχευαν οι Ισραηλινοί.VIDEO.

Η εναέρια επίθεση που πραγματοποίησε το Ισραήλ στη Συρία είχε ως στόχο ένα φορτίο πυραύλων από το Ιράν, το οποίο προοριζόταν για αντάρτες της Χεζμπολάχ στο γειτονικό Λίβανο, ανέφερε το Σάββατο η εφημερίδα New York Times.

Air India: Οι πιλότοι πήγαν για ύπνο εν ώρα πτήσης και άφησαν στο πόστο τους...αεροσυνοδούς

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια πτήσης των ινδικών αερογραμμών. Οι πιλότοι θέλησαν να πάρουν έναν υπνάκο και θεώρησαν καλό να χρίσουν αντικαταστάτες τους, δυο αεροσυνοδούς. Ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης ενός Boeing 747 της Air India με 160 επιβάτες που είχε απογειωθεί από την Μπανγκόγκ με προορισμό το Νέο Δελχί, αποφάσισαν να πάρουν έναν υπνάκο

Νέος ισραηλινός βομβαρδισμός στη Δαμασκό τα ξημερώματα.

Τεράστια έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Δαμασκό της Συρίας, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση, αναφέροντας ότι οι πύραυλοι είχαν ως στόχο ένα επιστημονικό ερευνητικό κέντρο. «Η τελευταία ισραηλινή επίθεση αποτελεί μια προσπάθεια να ενισχύσει το ηθικό των τρομοκρατικών ομάδων», αναφέρεται από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.

Πάσχα με θερμοκρασίες καλοκαιριού - ως τους 32 το θερμόμετρο

Χωρίς δυνατούς ανέμους αλλά με ελαφριά συννεφιά θα ψηθεί φέτος ο πασχαλινός οβελίας, ενώ ο υδράργυρος στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά, όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Κυριακή του Πάσχα, στην περιοχή της πρωτεύουσας και την Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι στα βόρεια.