Παγκόσμια κατακραυγή. Ο Τραμπ κορόιδεψε ρεπόρτερ με αναπηρία

Οργή και παγκόσμια κατακραυγή εναντίον του Τραμπ εξ αιτίας του τρόπου με τον οποίο ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών αντιμετώπισε ένα ρεπόρτερ με κινητικά προβλήματα (Vid)

Πρόσφατα είπε πως αν οπλοφορούσαν οι Γάλλοι, τα θύματα στο Παρίσι θα ήταν λιγότερα. Έχει τεθεί υπέρ του βασανιστηρίου του εικονικού πνιγμού σε ανακρίσεις, υπέρ της θανατικής ποινής, υπέρ της οπλοφορίας και έχει προτείνει να φακελώνονται όλοι οι μουσουλμάνοι των ΗΠΑ.

Α.Τσίπρας: "Να υπάρξει παλαιστινιακό κράτος στα όρια του 1967 με την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα"

Υπέρ της λύσης των δύο κρατών και ενός βιώσιμου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με την ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του τάχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Μαχμούντ Αμπάς.
Παράλληλα ανακοίνωσε την επίσκεψη του παλαιστίνιου προέδρου στην Αθήνα το διήμερο 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Οι ρωσικοί S-400 στη Συρία εγκλώβισαν 18 τουρκικά F-16 - Η Άγκυρα τα κατέβασε άρον-άρον υπό τον φόβο κατάρριψης (vid)

Το ρωσικό σύστημα αντιαεροπορικής/αντιβαλλιστικής άμυνας μακρού βεληνεκούς S-400 Triumph που έχει μεταφερθεί στην αεροπορική βάση της Λαττάκεια, εγκλώβισαν 18 τουρκικά μαχητικά F-16 που απογειώθηκαν για αποστολές επιτήρησης ή και επιχειρήσεις στα σύνορα με τη Συρία η τουρκική Αεροπορία από εχθές υπό τον φόβο των αναχαιτιστικών Su-30SM που συνοδεύουν τα ρωσικά μαχητικά κρούσης, στέλνουν πλέον, αντί για δυάδες ή τετράδες, 18άδες μαχητικών!).

Ναι ήταν στημένο το ματς Αρμενίας-Αλβανίας, παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Αρμενίας.

Βόμβα… μεγατόνων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αρμενίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, καθώς σε δήλωσή του στον Τύπο της χώρας αποκάλυψε πως το παιχνίδι με την Αλβανία –το οποίο έστειλε τη δεύτερη στο Euro- ήταν στημένο! 
«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού.

"Το κομβόι που βομβάρδισαν οι Ρώσοι μετέφερε όπλα - Την επιχείρηση είχε οργανώσει η ΜΙΤ"

Ο Ρ. Τ. Ερντογάν παραδέχθηκε πώς το κομβόι των φορτηγών που βομβάρδισαν χθες τα ρωσικά μαχητικά στα σύνορα με τη Συρία μετέφεραν όπλα και πυρομαχικά για την ενίσχυση των Τουρκομάνων και των τζιχαντιστών της al Nusra, οργανώνοντας επίθεση κατά του συριακού στρατού. Παραδέχθηκε επίσης πώς την επιχείρηση την οργάνωσε η ίδια η ΜΙΤ, καθώς η Άγκυρα περίμενε αντίποινα στην περιοχή από τους Ρώσους.

Σπάνιες φωτογραφίες από μια Αθήνα που δεν υπάρχει πια

Ρετρό φωτογραφίες βγαλμένες από μια άλλη εποχή, δείχνουν ένα πρόσωπο της Αθήνας που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, ενώ οι παλιότεροι αναπολούν (Pics)
Adtech Ad
Η ιστοσελίδα  Athens Walk μας προσφέρει ένα ταξίδι στο χθες της Αθήνας και τη δυνατότητα να "κλέψουμε" μια ματιά από την πλευρά της πόλης που δεν υπάρχει πια.
Φωτογραφίες από το κέντρο της πόλης,