Τα «Χρόνια Πολλά» της Gisele στον σύζυγό της από το Ρίο

Λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και η  Gisele Bundchen δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες από το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η βραζιλιάνα καλλονή δεν παρέλειψε να ευχηθεί Χρόνια Πολλά στον αγαπημένο της Tom Brady για τα γενέθλιά του. Το supermodel βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της με τα δύο της παιδιά χωρίς τον σύζυγό της και θα δώσει το παρών στην τελετή έναρξης των Αγώνων.

Άδοξο ευρωπαϊκό τέλος για την ΑΕΚ Η Σεντ Ετιέν νίκησε 1-0 στο ΟΑΚΑ

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια δε συνοδεύτηκε με πρόκριση.
Το 0-0 στο «Ζοφρουά Γκισάρ» δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην Ένωση το «εισιτήριο» για τα play off του Europa League, καθώς η Σεντ Ετιέν νίκησε απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο με 1-0 και είναι αυτή που θα βρεθεί στην αυριανή κλήρωση της Νιόν.

Πάργα: Ταξίδι στη «βασιλίσσα» της Ηπείρου (pics)

Η Πάργα είναι το πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Ηπείρου και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας.

Είναι χτισμένη στις παρυφές του ενετικού κάστρου.
Περίπου δεκαπέντε χιλιόμετρα από την Πάργα βρίσκεται το σημαντικότερο αρχαίο μνημείο της περιοχής. Πρόκειται για το σπουδαιότερο νεκρομαντείο της αρχαιότητας, το Νεκρομαντείο του Αχέροντα.

Europa League: πρόκριση στην Σουηδία για τον ΠΑΟ, αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τον ΠΑΣ

Ένας πολύ σοβαρός Παναθηναϊκός πέρασε με 2η νίκη και από την Σουηδία αποδεικνύοντας ότι είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΙΚ και με το 2-0 προκρίθηκε, με 2 νίκες, στα play off του Europa League. Στο Περιστέρι ο ΠΑΣ προηγήθηκε, όμως η ΑΖ είναι καλύτερη ομάδα και έβαλε 2 γκολ τελειώνοντας την πολύ καλή πάντως παρθενική παρουσία των Γιαννιωτών σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.