Κυκλοφόρησε το μισό της άλμπουμ η Madonna μετά την "επίθεση" των χάκερς

Μετά την παράνομη ανάρτηση δεκατριών demo τραγουδιών από το άλμπουμ της από χάκερς μέσω ίντερνετ, η βασίλισσα της ποπ αποφάσισε να αποκαλύψει έξι από τα τραγούδια του νέου της δίσκου - ακούστε εδώ τα έξι κομμάτια

23 Δεκεμβρίου 2014 Η Καμεράτα στη Στέγη: Χριστούγεννα στο Παρίσι του Βασιλιά Ήλιου

Η Καμεράτα στη Στέγη, με ένα πρόγραμμα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενισχύσει την χριστουγεννιάτικη διάθεση σας - Δείτε το βίντεο
Το δέντρο είναι στολισμένο, τα λαμπάκια αναμμένα, τα δώρα στη θέση τους κάτω από το δέντρο. Το μόνο που λείπει είναι η μουσική.

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ για «προεκλογικές» προσλήψεις * Ποιοι συγκροτούν το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ

Για αντιδημοσιογραφικές ενέργειες κατηγορεί με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ τη ΝΕΡΙΤ, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι εν μέσω προεκλογικής περιόδου προσλαμβάνονται 54 δημοσιογράφοι.
Η ΕΣΗΕΑ αναφέρει στην ανακοίνωση της:

Διαψεύδει ο Ν. Τσούκαλης τα περί διάλυσης της ΔΗΜΑΡ


Κατηγορηματικά διέψευσε το δημοσίευμα περί διάλυσης της ΔΗΜΑΡ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Τσούκαλης.
«Το δημοσίευμα είναι τόσο έξω από τα πράγματα, εκτός τόπου και χρόνου, που δεν χρειάζεται να το σχολιάσω» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84».

Ν. Φούντα: Θα επιμείνω στο «παρών»


«Θα επιμείνω στο "παρών"», δήλωσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm εν όψει της αυριανή δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Ούτε τους «γαλάζιους» βουλευτές δεν μπορεί να πείσει ο Α. Σαμαράς ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το 2015.
Οι προεκλογικές ζυμώσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ ορισμένοι βουλευτές άρχισαν και τα προεκλογικά πάρτι για να προσελκύσουν ψηφοφόρους.

ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ

Νέα παρέμβαση από τον πρώην πρωθυπουργό, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ τηλεφώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο στέλνοντας μάλιστα και ένα μήνυμα για να μεταφερθεί στον Αλ. Τσίπρα.

ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ

Αναποφάσιστος για το τι θα ψηφίσει στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Γιοβανόπουλος.
«Είμαι ακόμα σε βαθιά περίσκεψη. Δεν αποφασίζω για τον εαυτό μου ή για την οικογένειά μου, αλλά για τη χώρα.

Podemos: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς κερδίσουμε η Ευρώπη θα... μπορεί αριστερά

Την πεποίθηση ότι μία πιθανή εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλλει και στην εκλογική νίκη των Podemos, «νομιμοποιώντας» την ευρωπαϊκή στροφή στην Αριστερά κόντρα στην καταστροφολογία, εκφράζουν τρείς Ισπανοί που «μπορούν» στο tvxs.gr.

Σολτζ: Η Γερμανία έδωσε χρήματα στις τράπεζες, όχι στους Έλληνες

Την άποψη ότι η κρίση κόστισε ακριβά στη Γερμανία, αλλά τα χρήματα που η πιο ισχυρή οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης χορήγησε δεν πήγαν στον ελληνικό λαό αλλά στις τράπεζες εκφράζει ο ευρωβουλευτής του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς Die Linke, Χέλμουντ Σολτζ, μιλώντας στο tvxs.gr. Ακόμη μιλάει για το χρέος, την Ευρώπη και το δρόμο που ανοίγει η άνοδος της Αριστεράς.

Η 19χρονη ηρωίδα Ντοά Αλ Ζαμέλ βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών

H 19χρονη Ντοά Αλ Ζαμέλ, που παρέμεινε αγκαλιά με ένα βρέφος για τρεις ημέρες μέσα στη θάλασσα, μετά το τραγικό ναυάγιο των μεταναστών τον περασμένο Σεπτέμβριο ανοιχτά της Μάλτας, όπου έχασαν τη ζωή τους 500 άνθρωποι, βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για την αυτοθυσία της.

Το ζητούμενο είναι «εκλογές τώρα», όχι ποιος ή ποια θα είναι ΠτΔ...

Είναι λογικό να λέμε, ότι εάν εξασφαλισθεί η συγκροτημένη δημοκρατική διέξοδος στο πρόβλημα διακυβέρνησης της χώρας και διαπραγμάτευσης του χρέους, με εκλογές τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου, θα σπάσει η φούσκα της προεδρολογίας και τα πλαστά διλήμματα χάους και αστάθειας;