Γαλλικός θρίαμβος στο Ντακάρ Video pic


Το ράλι Ντακάρ βάφτηκε τρικολόρ! Ο ιστορικός αγώνας τελείωσε με την ανάδειξη των μεγάλων νικητών σε μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα.

Ο Σιρίλ Ντεπρέ στις μηχανές και ο Στεφάν Πετερανσέλ στα αυτοκίνητα, ύψωσαν τη γαλλική σημαία στον ουρανό του Σαντιάγο της Χιλής..

Rally Dakar 2013, ολοκληρώθηκε η περιπέτεια Pic


Ολοκληρώθηκε η πρώτη περιπέτεια τη χρονιάς, το Rally Dakar 2013 που ξεκίνησε στις 5 Ιανουαρίου από τη Λίμα του Περού για να φτάσει στο Σαντιάγκο της Χιλής, μετά από 8.500 χλμ στις πιο δύσκολες διαδρομές του κόσμου στο Περού, την Αργεντινή και τη Χιλή. Το αγωνιστικό πρόγραμμα .

A President's-Eye-View of Inauguration Day

Hollande's Mali campaign seen as pretext to snatch resources

Al-Qaeda threat NATO's smoke screen for re-colonization of Northern Africa'

Καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Μπολσόι Σεργκέι Filin δέχθηκε επίθεση με οξύ.Vds Pic..

Ο Καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Μπολσόι Σεργκέι Filin δέχθηκε επίθεση από έναν μασκοφόρο επιτιθέμενο στη Μόσχα που έρυξε οξύ στο πρόσωπό του.

Η Σημασία της Πρόληψης για Υγεία & Μακροζωία

Η Πρόληψη σώζει ζωές και η Πρόληψη εξαρτάται κυρίως από εμάς τους ίδιους. Αν μάθουμε να ζούμε υγιεινά, δηλαδή σε αντιστοιχία με τις ανάγκες του οργανισμού μας και σε αρμονία με το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον που μας περιβάλλει, διαφυλάττουμε την καλή μας υγεία και αυξάνουμε τη διάρκεια της ζωής μας.

Ύγεία:Γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε..


Γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε; Το ερώτημα ταλανίζει οποιονδήποτε παλεύει μια ζωή με τα κιλά του, τα οποία ασταμάτητα αυξομειώνονται. Αν και οι περισσότεροι έχουν ως απάντηση στο πίσω μέρος του μυαλού τους το αδύναμο του χαρακτήρα τους, ένας εξέχων αμερικανός γιατρός πιστεύει πως άλλη είναι η αιτία.

ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Νεκροί ορειβάτες από χιονοστιβάδα στη Σκωτία

Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις ορειβάτες από πτώση χιονοστιβάδας στα Χάιλαντς της Σκοτίας το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Νεκροί ορειβάτες από χιονοστιβάδα στη Σκωτία
Το δυστύχημα θεωρείται το χειρότερο περιστατικό που συνδέεται με την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη Βρετανία, τα τελευταία 24ωρα και έχει παραλύσει τις οδικές, σιδηροδρομικές και αεροπορικές μεταφορές και μετακινήσεις.

Aπειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού


Tώρα-Εκρηξη στο Μall..
Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου έγινε στις 09.59 στην ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr.

Euronews: ΕΙΔΗΣΕΙΣ sto planet stars.





    ΕΙΔΗΣΕΙΣ

...

President Obama's Video Message for the 2013 Annual Martin Luther King Jr. Co

Graphic video: Man beaten after failed gun attack on Turkish party leader in Bulgar

'France needs new leader to fight colonial temptations'