Ίρμα: τεράστια επιχείρηση σε πάρκο άγριας ζωής στο Ορλάντο για να προστατεύσουν 2000 αλιγάτορες

Οι Αρχές της Φλόριντα, από την πρώτη στιγμή που καλούσαν τον κόσμο να πάρει τα μέτρα του, ενόψει της έλευσης της Ίρμα, και να απομακρυνθεί από τις περιοχές που είχαν υποδειχθεί επικίνδυνες, τόνιζαν ότι οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων δεν πρέπει να τα αφήνουν πίσω απροστάτευτα. Ταυτοχρόνως, μεγάλη δημοσιότητα είχε δοθεί στις προσπάθειες αρμοδίων υπηρεσιών για την προστασία και της άγριας ζωής.
Βρισκόμαστε, λοιπόν, στο Πάρκο Gatorland στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου ζουν περισσότεροι από 2000 αλιγάτορες.

Επτά οι νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας στην Ιταλία - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Λιβόρνο (pics)

Επτά νεκροί και ένας αγνοούμενος είναι ο νέος απολογισμός  της κακοκαιρίας που πλήτει το Λιβόρνο, στην κεντρική Ιταλία.

Σύμφωνα με την  Rai, οι τέσσερις εκ των νεκρών ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Ένα αγοράκι δύο χρονών, οι γονείς και ο παππούς του ο οποίος κατάφερε πριν χάσει τη ζωή του να σώσει το άλλο του εγγόνι, τεσσάρων ετών. Όλοι τους πνίγηκαν σ' ένα υπόγειο που πλημμύρισε.

Στο έλεος της Ίρμα η Φλόριντα (vids & pics)

Ο τυφώνας Ίρμα -όπως αναμενόταν- 'χτύπησε' τη Φλόριντα. Έφτασε το πρωί στην τρίτη πολυπληθέστερη Πολιτεία των ΗΠΑ ενισχυμένος -στην κατηγορία 4- με θυελλώδεις ανέμους και βροχές έχοντας προηγουμένως οδηγήσει σε μία από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις στη χώρα για να απομακρυνθούν πολίτες από τα σπίτια τους ενόψει βίαιου φυσικού φαινομένου.

Ένας νεκρός, ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα με αυτοκίνητο στα Φλόριντα Κις, την πρώτη περιοχή που επλήγη, θεωρείται το πρώτο θύμα της Ίρμα στη Φλόριντα.