Το εορταστικό φαγοπότι προκαλεί «τζετ λαγκ»

Οι αλλεπάλληλες διατροφικές παρασπονδίες σε λάθος ώρες «ξεκουρδίζουν» το ρολόι του οργανισμού..
Ουάσινγκτον 
Ως γνωστόν οι μέρες των Χριστουγέννων συνοδεύονται από ξενύχτια και τραπέζια γεμάτα πλούσια σε θερμίδες εδέσματα, γλυκά και αρκετό αλκοόλ. Σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές.

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ-ΡΕΚΟΡ.. Χάος στις ΗΠΑ από την κακοκαιρία-Εξι νεκροί


Βαρύ τίμημα πληρώνουν οι ΗΠΑ όπου 6 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από ατυχήματα που συνδέονται με την κακοκαιρία, εκατοντάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί και οι μετακινήσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολες εξαιτίας των σφοδρών χιονοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων. Χάος στις ΗΠΑ από την κακοκαιρία-Εξι νεκροί..

Συντηρητική κατάσχεση του 50% του γηπέδου Καραϊσκάκη

Συντηρητική κατάσχεση του 50% του γηπέδου Καραϊσκάκη που ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Συντηρητική κατάσχεση του 50% του γηπέδου Καραϊσκάκη
Αυτό αποφάσισε με διάταξη της η ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, επικυρώνοντας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ H Whitney Houston δολοφονήθηκε από εμπόρους ναρκωτικών

Ένα βίντεο-σοκ το οποίο αποδεικνύει ότι η διάσημη τραγουδίστρια Whitney Houston δολοφονήθηκε, διατείνεται ότι έχει στην κατοχή του και παρέδωσε στο FBI, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail..

Ενυδρείο 33 τόνων «έσκασε» τραυματίζοντας 15 άτομα Vid

Η καταστροφική «έκρηξη» ενός ενυδρείου που βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο στη Σαγκάη της Κίνας είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει νερό το κτήριο και να τραυματιστούν 15 άνθρωποι.

Τόνοι ύδατος παρέσυραν όσους έτυχε να βρίσκονται κοντά ενώ τα γυαλιά που έγιναν θρύψαλα τραυμάτισαν πολλούς επισκέπτες..

Θάλαμος αερίων η Αθήνα από την αιθαλομίχλη - Φωτό


Να πια είναι η κατάσταση στην οποία έχει φέρει την Αθήνα η πολιτική αυτή της κυβέρνησης. Θάλαμος αιθάλης έγινε σήμερα το περιβάλλον της πρωτεύουσας με επικίνδυνες συνέπειες για την υγεία των κατοίκων. Η παράλογη αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης που  φέρνει το 1/4 σε φορολογικά έσοδα αδιαφορεί.

Ο Άγιος Βασίλης χτύπησε με το κεφάλι στη στεφάνη


Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα θυμάται ο Άγιος Βασίλης, όχι γιατί έδωσε χαρά σε κάποιους αλλά γιατί το χτύπημα στο κεφάλι ήταν αρκετά δυνατό και ολίγον ντροπιαστικό.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπουλς με τους Ρόκετς υπήρξε χριστουγεννιάτικο show με τους ακροβάτες των «Ταύρων» να έχουν ντυθεί αγιοβασίληδες και να καρφώνουν εντυπωσιακά..

Βίντεο: Προσγείωσε C-160 ανάμεσα στους θεατές!

Η εμπειρία εκατοντάδων θεατών που μαζεύτηκαν στο Ballenstedt της κεντρικής Γερμανίας για να παρακολουθήσουν την τελευταία προσγείωση ενός πολεμικού αεροσκάφους Transall C-160, που σύντομα θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους..