Η "φούσκα" των 500 εκατομμυρίων -η ΓΑΔΑ, το FBI, η Scotland Yard και η KGB έχουν ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης

Μια απάτη-μαμούθ με εμπλοκή πασίγνωστων πολυεθνικών εταιρειών και λεία εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων διερευνά τους τελευταίους μήνες η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τις Αρχές άλλων πέντε χωρών, καθώς ο βασικός εγκέφαλος της υπόθεσης που αναμένεται να συνταράξει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου φέρεται να είναι Έλληνας.

Premier League : Τίναξαν την μπάνκα στον αέρα * Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Λέστερ!

Λίγα βάζεις πολλά παίρνεις ήταν η περίπτωση της κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Premier League από την ομάδα της Λέστερ. Μεγάλα και αναπάντεχα τα κέρδη για όσους είχαν την έμπνευση να πιστέψουν στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Τον περασμένο Αύγουστο το να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Λέστερ, που είχε σωθεί στο παρά πέντε πριν μερικούς μήνες, παιζόταν στα γραφεία στοιχημάτων 5000 προς ένα.

Πρέμιερ Λιγκ : Αυτό είναι το «μυστικό» της Λέστερ που την οδηγεί στο πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

 Ακάθεκτη προς τον τίτλο στην Αγγλία βαδίζει η Λέστερ
Οι «Αλεπούδες» οδηγούνται στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, έχοντας συγκεντρώσει τα βλέμματα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας. Όλοι ψάχνουν το κρυφό όπλο της ομάδας του Ρανιέρι που έχει κάνει τους μεγάλους της Αγγλίας να τρέχουν και να μη φτάνουν.
Δημοσιεύτηκε στις

16/3/16

Το μυστικό είναι ο Ταϊλανδός βουδιστής μοναχός που μοιράζει φυλαχτά και «ευλογεί» τον αγωνιστικό χώρο του «King Power Stadium»! Κι έτσι, λύνεται επιτέλους το «μυστήριο»

Σαρώνει η Mustang Η ζήτηση για το θρυλικό αυτοκίνητο παραμένει αμείωτη

Την πρώτη χρονιά που κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο η Ford Mustang έγινε παγκόσμιο bestseller στην κατηγορία sports coupe.
Σύμφωνα με ανάλυση των πιο πρόσφατων στοιχείων από την IHS Automotive, η Ford πούλησε περίπου 110.000 Mustang Coupe σε όλο τον κόσμο το 2015, ξεπερνώντας όλα τα sports coupe του ανταγωνισμού.
Το ρεκόρ αυτό επιτεύχθηκε παρά την

Κβίατ: Είναι εύκολο να μου την πέσουν όλοι τώρα… Δείτε το βίντεο με το ατύχημα στο Σότσι

Ο Ντανιέλ Κβίατ κατέστρεψε τον αγώνα του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη διπλή σύγκρουση που είχαν στον πρώτο γύρο του ρωσικού Grand Prix. Ο πιλότος της Red Bull ανέλαβε την ευθύνη, αλλά έδειξε να θεωρεί άδικο να χρεώνεται ο ίδιος όσα έγιναν στην έναρξη του αγώνα στο Σότσι.
«Στην πρώτη επαφή που είχα με τον Φέτελ δεν περίμενα να κόψει τόσο πολύ ταχύτητα.

Ο Jorge Lorenzo για δύο χρόνια με την Ducati Paolo Ciabatti: Δεν ήταν δύσκολο να τον πείσουμε

Την προηγούμενη Δευτέρα έγινε επίσημα γνωστό αυτό που όλοι υπέθεταν εδώ και 40 ημέρες. Ο πρωταθλητής MotoGP 2010, 2012 και 2015 Ισπανός Jorge Lorenzo εγκαταλείπει μετά από 9 χρόνια την Yamaha για χάρη της Ducati. Με την ιταλική φίρμα θα τρέξει το 2017 και 2018.
Είναι η 2η φορά αυτή τη δεκαετία που η Ducati αρπάζει έναν κορυφαίο οδηγό από την Yamaha.

Το «Akula» στην παραγωγή Η μοτοσικλέτα βασίζεται στο BMW G310R

To TVS Akula Concept, που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο σαλόνι Auto Expo στο Δελχί τον Φεβρουάριο, είχε προκαλέσει έντονη αίσθηση και κατάφερε να αιχμαλωτίσει τα βλέμματα. Στην πρώιμη μορφή της, η μοτοσικλέτα βασίζεται στο BMW G310R, με την προσθήκη ενός πλήρους fairing εξολοκλήρου από carbon και στήσιμο στα δεδομένα των superbikes.

Με στόχο το Ντουμπάι, ο Μητσάκης ξεκίνησε το ταξίδι του

Ο πολυταξιδεμένος Έλληνας, πάντα με μοτοσυκλέτα, σχεδίασε τη νέα του εξόρμηση τους τελευταίους μήνες και ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες για την «περιπέτεια προς το Dubai 2016».
Προσδίδοντας έναν χαρακτηριστικό τίτλο σε κάθε του ταξίδι, αυτή τη φορά με τον «κωδικό» ADV 2 Dubai 2016, άφησε πίσω του τα πάτρια εδάφη και με ρότα ανατολικά, έχει περάσει ήδη την Τουρκία και πάτησε ρόδα στο Ιραν.

Συμβουλές για την αγορά αυτοκινήτου σε άλλο κράτος της Ε.Ε.

Η αγορά αυτοκινήτου σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τους ευρωπαίους καταναλωτές, καθώς από τον Ιανουάριο του 2014 έως το τέλος του Ιουνίου 2015, καταγράφηκε έντονο ενδιαφέρον για σχετική πληροφόρηση των καταναλωτών από τα Ευρωπαϊκά Κέντρα Καταναλωτή.
Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι «ενώ φαίνεται καταρχήν ως απλή συναλλαγή,