Δείτε την πιο «καυτή» οπαδό της Παρτιζάν Βελιγραδίου

Έχει μεγάλη αδυναμία στον αρχηγό του συλλόγου και πρώην ποδοσφαιριστή της Λάρισας, Μάρκο Ίλιτς
Το πάθος της για την ομάδα της Παρτιζάν «ξεχειλίζει» και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που αποφασίζει να ανεβάσει μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο λόγος για την Σάντρα Παρτιζάν (κοινώς Σάντρα Τζουγκάνοβιτς), η οποία έχει... τρέλα με την ομάδα της Σερβίας και έχει βάλει σκοπό να αποτρελάνει και όλους εμάς.

Η Swiss αναζητεί τουρίστα του κόσμου επί... πληρωμή

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι 28 Μαΐου - Για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο για να δημοσιεύει τις εντυπώσεις του
Η γνωστή ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss, όπως ανακοίνωσε, επιθυμεί να προσλάβει έναν... τουρίστα, ο οποίος θα κάνει το γύρο του κόσμου επί πληρωμή για έξι μήνες, με απώτερο σκοπό να επιθεωρεί τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία και να αφηγηθεί τις περιπέτειές του στον ιστότοπό της.

Το Ποτάμι: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι για την Ευρωβουλή

Για «42 υπέροχους τύπους» έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης - Με φόντο το φουγάρο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι η παρουσίαση
Τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές με το Ποτάμι παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μια πρωτότυπη πολιτική εκδήλωση στην Πλατεία Πόντου στο Κερατσίνι.

Αυτό είναι το ευρωψηφοδέλτιο του "Σοσιαλιστικού Κόμματος" του Στέφανου Τζουμάκα

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η Χρυσούλα Ρόκκα, η Νότα Παπαδοπούλου, ο Άρης Μουσιώνης, αλλα και ο δημοσιογράφος Γιαννης Κανελλακης.

Πάνω από 119 εκατ. δολάρια θα πληρώσει η Samsung στην Apple

Ένοχη για την αντιγραφή δύο μοντέλων έκρινε την εταιρία αμερικανικό δικαστήριο
Περισσότερο από ένα μήνα κράτησε η εκδίκαση της μήνυσης της Apple κατά της Samsung, όπου την κατηγόρησε για αντιγραφή των χαρακτηριστικών σε δύο smartphones της εταιρίας, όπως επίσης και για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. 

Ουκρανία Στον εμφύλιο παραδίνεται η χώρα : Το Κίεβο «σφραγίζει» τα σύνορα με την Κριμαία

Δεν έχουν τέλος τα βίαια επεισόδια - Νέα κατάρριψη ελικοπτέρου του ουκρανικού στρατού από φιλορώσους - Η Ρωσία καλεί σε διαπραγματεύσεις το Κίεβο ώστε να σταματήσει η αιματοχυσία
Τη στιγμή που η ανατολική Ουκρανία έχει παραδοθεί στον εμφύλιο πόλεμο, με νέες αιματηρές συγκρούσεις στο Σλαβιάνσκ

Ομοφώνη η απόφαση για την αποπομπή Προκοπάκη από τη ΝΕΡΙΤ -Τι κοινό έχει η ΝΕΡΙΤ με την τηλεόραση του δικτάτορα Πινοσέτ;

Το Εποπτικό Συμβούλιο τον κατηγορεί για παραβάσεις του ιδρυτικού νόμου του νέου καναλιού
Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ και άρχισαν ήδη οι πρώτοι «βόμβες» στο νέο τηλεοπτικό «οικοδόμημα» που το απόγευμα της Κυριακής αντικατέστησε τη ΔΤ στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Υπο το βάρος των αντιδράσεων των εμπόρων--- Κοινοβουλευτική «κωλοτούμπα» ΠΑΣΟΚ για τις λαϊκές

Δεν πρόκειται να ψηφίσει τη διάταξη για την κλήρωση - Θα καταψηφίσει και τη ρύθμιση για τοδιαχωρισμό εμπόρων και παραγωγών στις λαϊκές αγορές
Σε ολική, άκομψη στροφή υπο το βάρος των αντιδράσεων των εμπόρων λαϊκών αγορών αναγκάζεται το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας στην Ολομέλεια ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη διάταξη για την κλήρωση.

Ιταλία: Λευκό μπικίνι και «όλα τα μέσα» υπέρ του... Αλέξη-Τολμηρή διαδιακτυακή ενίσχυση του... ΣΥΡΙΖΑ Ιταλίας

Η εκπρόσωπος της λίστας «L' Altra Europa con Tsipras» έκανε πάταγο ποστάροντας στο Facebook φωτογραφία της με προκλητικό μαγιό και το σύνθημα: Ψηφίστε Τσίπρα!

Παραιτήθηκε η Ακριβοπούλου από τον ΣΚΑΪ - H επιστολή της στον Αλαφούζο

Στην επιστολή της παραίτησής της η δημοσιογράφος επικαλείται λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού»
Παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΪ η γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Κατερίνα Ακριβοπούλου, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια συνεργασίας.

Στην επιστολή της παραίτησής της προς τον Γιάννη επικαλείται λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού».

Με φόντο το "φουγάρο" της ΔΕΗ στο Κερατσίνι παρουσιάζει ο Θεοδωράκης το ευρωψηφοδέλτιο

Στο ανοικτό θέατρο της Χαραυγής, στην πλατεία Πόντου του Δήμου Δραπετσώνας-Κερατσινίου

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει σήμερα, στις 19.30, τους συνολικά 42 υποψηφίους ευρωβουλευτές σε μία εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Κερατσίνι.

Η 14χρονη «έκαψε» τον επιχειρηματία - Βίντεο με όργια από το... ειδικό δωμάτιο!

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα επιχειρηματία βρέθηκαν εκατοντάδες βιντεοκασέτες και ψηφιακοί δίσκοι στους οποίους φαίνεται να έχουν καταγραφεί εικόνες από τις επαφές που είχε με ανήλικες
Η 14χρονη που έδωσε κατάθεση την Κυριακή στην αστυνομία για τα όργια στα οποία συμμετείχε ο 59χρονος επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης, μαζί με μια 15χρονη και έναν 35χρονο, επιβεβαίωσε όλα τα στοιχεία που είχε δώσει στην αστυνομία η άλλη ανήλικη.

Πυροσβεστικό Canadair «ανετράπη» και βυθίστηκε στο Θερμαϊκό

Σοβαρό ατύχημα στο Αγγελοχώρι Νέας Μηχανιώνας - Τραυματίστηκαν οι δύο χειριστές και νοσηλεύονται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο - Μισοβυθισμένο στη θάλασσα το πυροσβεστικό αεροσκάφος που «τούμπαρε» κατά τη διάρκεια της υδροληψίας
Σοβαρό ατύχημα με πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Canadair CL-415 σημειώθηκε περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι στην περιοχή Αγγελοχωρίου της Νέας Μηχανιώνας.

Θυγατρική εταιρεία με έδρα την Τουρκία ιδρύει η ΔΕΗ

Το μετοχικό κεφάλαιο της επιχείρησης, που θα ελέγχεται εξολοκλήρου από τη ΔΕΗ, ανέρχεται σε 2.000.000 τουρκικές λίρες (ή περίπου 686.000 ευρώ).

Την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας, με έδρα την Τουρκία, στην οποία η ΔΕΗ ΑΕ θα κατέχει το 100% των μετοχών, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Σε δίκη με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος παραπέμπεται ο Λαυρεντιάδης

Η υπόθεση αφορά μη νόμιμες δανειοδοτήσεις ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank. Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε όλες τις αιτήσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση για αποφυλάκισή τους.

Σε δική με κατηγόριες σε βαθμό κακουργήματος παραπέμπονται, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και 33 ακόμα άτομα για την υπόθεση της Proton Bank.

Τραγωδία στη Σάμο:Τέσσερα παιδιά μεταξύ των 22 νεκρών μεταναστών

Τέσσερα νεκρά παιδιά μέχρι στιγμής - Ακόμα ένα αγοράκι τριών ετών μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στην Αθήνα - Στο εσωτερικό του σκάφους εντοπίστηκαν οι σοροί 18 ατόμων, μεταξύ των οποίων μιας εγκύου - Φόβοι πως οι νεκροί θα αυξηθούν
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμα πολύνεκρη τραγωδία στα νερά του Αιγαίου: Ήδη έχουν ανασυρθεί νεκροί 22 λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων και τέσσερα παιδιά.

CNN: «Παγίδα» που... αιχμαλωτίζει τους τουρίστες η Ακρόπολη

Αφιέρωμα του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου στα οκτώ μέρη που θέλεις να πας και να ξαναπάς...
Η Ακρόπολη κατέλαβε τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με το CNN, ανάμεσα στα οκτώ καλύτερα  μέρη στον κόσμο που αξίζει κανείς να επισκεφθεί, έστω και αν είναι ακριβά, θορυβώδη, ή τα έχει ήδη επισκεφθεί κανείς πολλές φορές.

ΗΠΑ: Ακροβάτες έπεσαν στο κενό λόγω βλάβης, 20 τραυματίες, 9 σε κρίσιμη κατάσταση

Κρέμονταν από τα μαλλιά τους, περίπου 7,5 έως 12,5 μέτρα πάνω από το έδαφος, όταν έπεσαν με δύναμη στο έδαφος
Μια ομάδα ακροβατών έκανε μια βουτιά στο κενό, κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου στην πόλη Πρόβιντενς, του Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ. Ειδικότερα, την Κυριακή είκοσι ακροβάτες έπεσαν στο έδαφος με φόρα, όταν ο μηχανισμός αιώρησής τους κατέρρευσε ξαφνικά, συγκλονίζοντας τα μέλη του ακροατηρίου.

ΠολιτισμοΣ Μαρόκο: Τα «Μαγικά Χαλιά» του Μιγκέλ Σεβαλιέ

Η μεταμόρφωση του ναού της Sacre-Coeur στην Καζαμπλάνκα από τον Μιγκέλ Σεβαλιέ – Τα «Μαγικά Χαλιά 2014», μία διαδραστική «εγκατάσταση» εικονικής πραγματικότητας.
Εμπνευσμένη από την αραβική παράδοση και κυρίως, από τα μωσαϊκά και τις ταπισερί, η διαδραστική «εγκατάσταση» εικονικής πραγματικότητας με τίτλο «Μαγικά Χαλιά 2014» του video artist, Μιγκέλ Σεβαλιέ, μάγεψε τους επισκέπτες.

People & Style «Ελεύθερη» και ωραία η Αντριάννα Λίμα

Διαζύγιο σκοπεύουν να πάρουν το μοντέλο Αντριάννα Λίμα και ο πρώην μπασκετμπολίστας του NBA, Μάρκο Γιάριτς, που είχε ξεκινήσει την καριέρα του, 20 χρόνια πριν, στο Περιστέρι.
Η πιο ποθητή, κατά πολλούς, γυναίκα στον κόσμο παίρνει διαζύγιο.
Το χωρισμό τους μετά από 5 χρόνια γάμου ανακοίνωσαν το μοντέλο Βικτόρια Αντριάννα Λίμα και ο Μάρκο Γιάριτς, γνωστός διεθνώς κυρίως από την πορεία του στο ΝΒΑ