68Η ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ-- 32η στην παγκόσμια κατάταξη πληροφορικής το 2012 η Ελλάδα

Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 32η θέση διεθνώς στο Δείκτη Ανάπτυξης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών για το 2012, ανεβαίνοντας μια θέση από το 2011, όταν ήταν 33η.
Εξάλλου, η χώρα μας εμφανίζεται στην 68η θέση το 2012 στην παγκόσμια κατάταξη της «ψηφιακής νεολαίας» (ποσοστό των ψηφιακά εξοικειωμένων νέων στο σύνολο του πληθυσμού μιας χώρας).

Τι αποφάσισαν τα αφεντικά Mercedes και Renault-Nissan;

Οι Πρόεδροι των Daimler και Renault-Nissan, Ντίτερ Τσέτσε και Κάρλος Γκον, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου στη Φρανκφούρτη, αποκαλύπτοντας πολλά για τη στρατηγική συνεργασία των δύο ομίλων.

H Subaru επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα

Τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της κεντρικής έκθεσης της Subaru στην Οδό Πειραιώς 165 σηματοδότησαν την επανέναρξη δραστηριοτήτων από την ιαπωνική μάρκα στην Ελλάδα.

Ερντογάν: Οι Έλληνες πρωθυπουργοί μας εμπαίζουν

Ζητά ανταλλάγματα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και δηλώνει προκλητικά: «Μπορούμε να ανοίξουμε τη Χάλκη στη στιγμή» αρκεί η Αθήνα να επιτρέψει ανακαίνιση δύο τζαμιών και να συμφωνήσει σε εκλογή μουφτήδων στη Θράκη - Βενιζέλος: «Οποιαδήποτε περαιτέρω δημόσια συζήτηση επί του θέματος καθίσταται αντιπαραγωγική»

Στο Eurogroup του Νοεμβρίου οι αποφάσεις για την Ελλάδα

Στο Eurogroup του Νοεμβρίου αναμένεται να συζητηθεί το θέμα του χρηματοδοτικού κενού της Ελλάδας σύμφωνα με υψηλόβαθμο Ευρωπαίο αξιωματούχο. Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε ότι οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να αποκτήσουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τις ανάγκες χρηματοδότησης και ρευστότητας της χώρας μέχρι το τέλος του έτους όταν ολοκληρωθούν και τα «τεστ αντοχής» (stress tests) των τραπεζών.

Αζερμπαϊτζάν- Προεδρικές εκλογές : Απόλυτος κυρίαρχος ο Ιλχάμ Αλίγιεφ

Με την πρώτη ματιά η πρωτεύουσα Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, προκαλεί δέος με την χλιδή, που την περιβάλει.
Πολυτελή οχήματα και ξενοδοχεία, εντυπωσιακοί ουρανοξύστες, απόρροια του πλούτου από την εκμετάλλευση του πετρελαίου.
Το 70% των κρατικών εσόδων προέρχεται από την εξόρυξη μαύρου χρυσού.

TORNADO WORLD CHAMPIONSHIPS- Στην κορυφή του κόσμου για τρίτη συνεχή χρονιά

Παγκόσμιοι πρωταθλητές tornado sailing αναδείχθηκαν για τρίτη -μα καθόλου φαρμακερή- φορά οι ιστιοπλόοι της κατηγορίας tornado sailing Κώστας Τριγκώνης και Ιορδάνης Πασχαλίδης στο Tornado World Championships που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου στην Ίμπιζα, στο Ναυτικό Όμιλο Santa Eulalia.

whitehouse- Νews-Video:White House Press Briefing --President Obama Delivers Remarks at FEMA Headquarters

-
White House Press Briefings are conducted most weekdays from the James S. Brady Press Briefing Room in the West Wing.

RussiaToday-Video-News-World:Dutch cops beat Russian diplomat, Putin demands explanation

Russia's President is demanding an apology from the Netherlands over the treatment of a Russian diplomat who was allegedly attacked and forcibly detained by police in The Hague.

RussiaToday-Video-News-World:Swiss army prepares for war? Military games envisage 'French invasion'

A bankrupt, breakaway French region launches a surprise invasion across the border, to raid Swiss banks and loot money it says was stolen. That's the scenario cooked up for the most-recent war games carried out in Switzerland, which has the biggest army in Europe relative to its population

Είδήσεις-Ελλάδα-Διεθνή-protothema.gr

Ανοίγουν κι άλλα στόματα για τη Χρυσή Αυγή

Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος ως πυρηνάρχης Περάματος, Αναστάσιος Πανταζής - Η γνωριμία του με τον Πατέλη και η επικοινωνία τους τη νύχτα της δολοφονίας Φύσσα - «Ουδέποτε έδωσα εντολή σε οποιοδήποτε μέλος ή στέλεχος της ΧΑ να πραγματοποιήσει οποιδήποτε επίθεση σε οποιονδήποτε» - Κρίθηκε προφυλακιστέος

Ποιος είναι ο Ιωάννης Τζιάκης-- Γιος στρατηγού της Χούντας ο «πραξικοπηματίας» ΛΟΚατζής

Ο δολοφονηθείς από τη Χούντα Αλέξανδρος Σπαρτίδης ήταν συμμαθητής του 16χρονου τότε Ιωάννη Τζιάκη - Ποιος είναι ο πρώην ΛΟΚατζής που «οραματίζεται» την κατάλυση του πολιτεύματος και τι ερευνά η Δικαιοσύνη
Νοσταλγός της χούντας, αρχηγός παραστρατιωτικής ομάδας ή αγανακτισμένος «ιδεολόγος»; Ποιος είναι ο επικεφαλής της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» που κάλεσε τους πολίτες σε πραξικόπημα την 28η Σεπτεμβρίου αναγκάζοντας την ηγεσία της ελληνικής Δικαιοσύνης να συνεδριάσει εκτάκτως μέσα στη νύχτα και να διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί αν η συγκεκριμένη ομάδα αποστράτων σχεδίαζε την κατάλυση του πολιτεύματος;

Είδήσεις-Ελλάδα-Διεθνή-ethnos.g




ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος EDL

Δύο ηγετικά στελέχη του ξενοφοβικού Συνδέσμου Άμυνας της Αγγλίας (EDL) παραιτήθηκαν σήμερα, με τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Τόμι Ρόμπινσον να δικαιολογεί την απόφασή

ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΓΚΣ-- Νόμπελ Φυσικής για το «σωματίδιο του Θεού»

Στον 80χρονο Βέλγο Φρανσουά Εγκλέρ και τον 84χρονο Πίτερ Χιγκς απονεμήθηκε το φετινό Νόμπελ Φυσικής, όπως ανακοίνωσε η βασιλική σουηδική Ακαδημία Επιστημών.
Νόμπελ Φυσικής για το «σωματίδιο του Θεού»

Σόρος: Η Μέρκελ φταίει για τη Χρυσή Αυγή-Συνέπεια της γερμανικής πολιτικής είναι η ανάδυση ακροδεξιών ομάδων.

«Η κατάσταση που έχει προκύψει από την ευρωπαϊκή κρίση δεν είναι ούτε σταθερή ούτε ανεκτή. Η Γερμανία θα πρέπει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες για να μην καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που δεν είναι στα γερμανικά συμφέροντα» αναφέρει ο δισεκατομμυριούχος και καλεί την Ανγκελα Μέρκελ να αλλάξει ριζικά την πολιτική της.

Και δήμευση περιουσίας στον Άκη Με την βαρύτερη ποινή που προβλέπεται από τον νόμο τιμωρήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργήματων ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Στον πρώην υπουργό Άμυνας επεβλήθη κάθειρξη 20 ετών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για την υπόθεση των χρυσών μιζών του Υπ. Άμυνας, οι οποίες (όπως αποφάσισε το δικαστήριο) κατεβλήθησαν στα πλαίσια των εξοπλιστικών προγραμμάτων για τα υποβρύχια και τα αντιαεροπορικά συστήματα TOR-M1.

Κατά ριπάς σκοράρει ο Ολυμπιακός στη Σούπερ Λίγκα και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει σε τι θέση βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι» Διάβασε περισσότερα στο: Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός και Ρόμα! |

Σε 7 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 20 τέρματα. Ένα απέναντι σε Καλλονή, δύο σε Ατρόμητο, πέντε σε Λεβαδειακό, τέσσερα σε Ξάνθη, δύο σε Πανιώνιο και έξι σε Βέροια.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν 2,85 γκολ ανά αγώνα και βρίσκονται μαζί με τη Ρόμα (που έχει ακριβώς τους ίδιους αριθμούς), στην δεύτερη θέση με τις ομάδες που προπορεύονται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΚΑΛΑΘΗ,ΚΟΥΦΟΥ Η ΤΣΣΚΑ και ο Μίλος νίκησαν τη Μινεσότα!


Την δεύτερή της νίκη επί αμερικανικού εδάφους πέτυχε τα ξημερώματα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επιβλήθηκε με 108-106 στην παράταση των Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα είχε σε εκπληκτική ημέρα τον Μίλος Τεόντοσιτς που τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους και εννέα ασίστ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ, ΚΟΣΜΟΣ CHAMPIONS LEAGUE! Τρεις χρονιές... ΟΑΚΑ έριξε στο καναβάτσο η ΑΕΚ

Το καλοκαίρι του 2007 η ΑΕΚ διαθέτει 25.586 διαρκείας και γίνεται η πρώτη ομάδα σε πωλήσεις διαρκείας στην Ελλάδα. Εξι χρόνια μετά, η Ενωση ξαναβάζει τους πάντες από κάτω και γίνεται το Νο 1 κλαμπ στη χώρα.

Χίος: Στους εργαζόμενους η περιουσιά των Sprider Stores

Απόφαση του Ειρηνοδικείου Χίου - Τους οφείλονται συνολικά 50.000 ευρώ
Tη θετική απόφαση του Ειρηνοδικείου Χίου για προσωρινή δέσμευση των εμπορευμάτων και της ακίνητης περιουσίας των Sprider Stores στη Χίο, εξασφάλισαν οι 14 εργαζόμενοι, έπειτα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν στη δικαιοσύνη μετά το ξαφνικό λουκέτο της εταιρίας την προηγούμενη Δευτέρα.

Είδήσεις-Ελλάδα-Κόσμος Πρώτο Θέμα gr: Μαρόκο: Ελεύθεροι οι έφηβοι που συνελήφθησαν για ένα... φιλί στο Facebook

Αποφυλακίστηκαν οι ανήλικοι που συνελήφθησαν γιατί ανέβασαν στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που τους έδειχνε να φιλιούνται
Οι ανήλικοι που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα στο Μαρόκο επειδή ανάρτησαν στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία που τους έδειχνε να φιλιούνται αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα αλλά θα δικαστούν την Παρασκευή, όπως έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές.

Σε αναρρωτική άδεια ενός μηνός η πρόεδρος της Αργεντινής---Σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο θα υποβληθεί η πρόεδρος της Αργεντινής

Αναρρωτική άδεια ενός μηνός συνέστησαν οι γιατροί στην πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Κίρτσνερ Φερνάντες έπειτα από τα κρανιακά τραύματα που υπέστη από πτώση τον περασμένο Αύγουστο, ανακοίνωσαν χθες οι υπηρεσίες της προεδρίας.

Σούπερ Λίγκα Σπουδαία νίκη για τον Παναιτωλικό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 Βιντεο.

Με ένα γκολ από τον εξαιρετικό Γκάλο και ένα από τον Καμαρά, που ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΣ, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της ομάδας της Ηπείρου

«Britannia» Δείτε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου που φτιάχνουν οι Βρετανοί

Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο πλοίο με μήκος 329,8 μέτρα, έξι περισσότερα από το ύψος του Πύργου του Άιφελ - Θα μεταφέρει 4.300 επιβάτες και 1.350 προσωπικό
Από την Άνοιξη του 2015 στις θάλασσες θα πλέει το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Η βρετανική εταιρεία P&O Cruise δημιουργεί το πλοίο «Britannia», το οποίο έχει μήκος 329,8 μέτρα ή αλλιώς έξι μέτρα περισσότερα από το ύψος του Πύργου του Άιφελ!