Ήττα των Ουκρανών στο Νοβοντονέτσκ: Έχασαν 50 τεθωρακισμένα – Ρωσική «παγίδα» και στο Ρομπότνι – Από 120 Ουκρανούς σώθηκαν 3

 Απέτυχαν οι νέες ουκρανικές προσπάθειες για διάσπαση το ρωσικών γραμμών στο Νόβοντονέτσκ και την Ζαπορίζια αφήνοντας πίσω τους εκατοντάδες νεκρούς και πολλά κατεστραμμένα δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα.

Συγκεκριμένα το Νοβοντονέτσκ παρέμεινε υπό ρωσικό έλεγχο παρά την σφοδρή ουκρανική επίθεση ενώ στην κοιλάδα της περιοχής έχουν κείτονται κατεστραμμένα πάνω από 50 ουκρανικά οχήματα, είτε άρματα μάχης είτε ΤΟΜΑ, δυτικής κατασκευής.

Dr Peter McCullough: «Οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid προκάλεσαν τεράστιους θρόβμους εκ των οποίων το 11% ήταν θανατηφόροι»!

 Ο έγκριτος καρδιολόγος, Peter McCullough, σε νέα παρέμβασή του μιλάει για τους τεράστιους και ασυνήθιστους θρόμβους που έχουν προκληθεί σε εκατομμύρια ανθρώπων συμπτωματικά μετά την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών κατά Covid-19, 11% εκ των οποίων, όπως αναφέρει, είναι θανατηφόροι!

Η ρωσική Αεροπορία ανάσχεσε την επίθεση στην Μελιτόπολη με σφοδρούς βομβαρδισμούς: Κτυπήθηκαν οι εφεδρείες και το στρατηγείο των Ουκρανών

 Εκμεταλλευόμενη την απόλυτη αεροπορική υπεροχή της, η ρωσική τακτική Αεροπορία βομβάρδισε με μαχητικά αεροσκάφη Su-24, Su-25, αλλά και Su-34 το ουκρανικό προωθημένο στρατηγείο στην πόλη Orekhov στο τμήμα της Ζαπορίζια που βρίσκεται υπό ουκρανική κατοχή και  την βάση της εφεδρικής 47ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των Ουκρανών, ενώ ρωσικά πλοία εκτόξευσαν από την Μαύρη Θάλασσα βλήματα cruise Kalibr και έπληξαν στόχους σε Οδησσό, Χερσώνα και Ζαπορίζια.

Bloomberg: Η ΕΕ θα διαθέσει πακέτο οικονομικής βοήθειας στο Κίεβο ύψους 50 δισ. ευρώ

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να ανακοινώσει πακέτο οικονομικής βοήθειας ύψους περίπου 50 δισεκ. ευρώ προοριζόμενο για την Ουκρανία σε προσεχή διεθνή σύνοδο δωρητών, ανέφερε χθες Δευτέρα το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, επικαλούμενο πηγές του ενήμερες για τους σχεδιασμούς της.

Νορβηγία: Διάθεση 21,5 εκατομμυρίων ευρώ για την πυρηνική ασφάλεια στην Ουκρανία

 Το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας ανακοίνωσε σήμερα ότι το Όσλο θα διαθέσει συνολικά 250 εκατομμύρια κορώνες (σχεδόν 21,5 εκατ. ευρώ) για την πυρηνική ασφάλεια στην Ουκρανία, εν μέσω ανησυχίας για τον πυρηνικό σταθμό στη Ζαπορίζια μετά την κατάρρευση του φράγματος Καχόβκα.

Ο πόλεμος που ξεκίνησε η Ρωσία αποτελεί απειλή για την πυρηνική ασφάλεια στην Ουκρανία, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του νορβηγικού υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία υπογραμμίζεται πως «ένα πυρηνικό ατύχημα θα είχε συνέπειες όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και πέρα από τα σύνορά της».

Μια ρωσική φρεγάτα και ένα ρωσικό φορτηγό διέσωσαν τους 68 πρόσφυγες και μετανάστες τα ξημερώματα της Δευτέρας, στα ανοιχτά της Λέρου και εν...

 Μια ρωσική φρεγάτα και ένα ρωσικό φορτηγό διέσωσαν τους 68 πρόσφυγες και μετανάστες τα ξημερώματα της Δευτέρας, στα ανοιχτά της Λέρου και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, όπως τουλάχιστον προκύπτει από ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.


Σύμφωνα με την ρωσική εκδοχή, η φρεγάτα «Ναύαρχος Γκορσκόφ» και το πλοίο ξηρού φορτίου «Pizhma» διέσωσαν 68 πρόσφυγες και μετανάστες που επέβαιναν στο ιστιοφόρο «Avalon», το οποίο, όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, «βρισκόταν σε κίνδυνο εντός των χωρικών υδάτων της Ελλάδας».

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΡΙΛΕΡ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ υποβρύχιο (με τουρίστες) που πήγαινε στο ναυάγιο του Τιτανικού...

 Συναγερμός έχει σημάνει για ένα υποβρύχιο με τουρίστες που χρησιμοποιήθηκε για την περιήγήση τους στο ναυάγιο του Τιτανικού, καθώς αυτό αγνοείται στον Ατλαντικό Ωκεανό.


Όπως αναφέρει το BBC, επικαλούμενο την ακτοφυλακή της Βοστώνης, η αποστολή έρευνας και διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη για το υποβρύχιο γεμάτο τουρίστες, το οποίο πήγαινε προς το ναυάγιο του Τιτανικού.

 Προς το παρόν, δεν είναι σαφές πόσοι τουρίστες ήταν μέσα στο υποβρύχιο τη στιγμή που χάθηκε το στίγμα του.

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ το μνημείο των πεσόντων για τη νίκη επί των SS...

 Κατεδαφίστηκε το μνημείο των πεσόντων του Κόκκινου Στρατού στην μάχη του Μπρόντι στο Λβίβ, όπου ηττήθηκε και ουσιαστικά διαλύθηκε τον Ιούλιο του 1944 η 14η Μχία Waffen SS Γαλικία, των Ουκρανών ΝΑΖΙ 

ΣΟΚ! Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ Χαφτάρ και ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου στην Λιβύη πίσω από το δουλεμπόριο στη Μεσόγειο...

 Ποιος θα περίμενε ότι ο εκλεκτός συνομιλητής του Νίκου Δένδια, ο σύμμαχος της Ελλάδας, ο ακρογωνιαίος λίθος της ελληνικής διπλωματικής δραστηριότητας στη Λιβύη, ο πρώην συμμαθητής στην στρατιωτική σχολή του Μουαμάρ Καντάφι, ο πολύς (και ασήκωτος από τα πολλά παράσημα) Στρατάρχης Χαφτάρ, είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα του δουλεμπορίου στην Ανατολική Λιβύη.

Το ζεύγος Ομπάμα βρίσκεται στη Πάρο με το επιβλητικό σκάφος «Χριστίνα» που ανήκε στην οικογένεια του Ωνάση. Το πολυτελές σούπερ γιοτ που έχε...

 Το ζεύγος Ομπάμα βρίσκεται στη Πάρο με το επιβλητικό σκάφος «Χριστίνα» που ανήκε στην οικογένεια του Ωνάση.

 Το πολυτελές σούπερ γιοτ που έχει ανακαινισθεί φιλοξενεί μαζί με το ζεύγος Ομπάμα και τον Τομ Χανκς με τη σύζυγο του Ρίτα Γουίλσον. 

Στην φωτογραφία βλέπετε το γιοτ που έχει αράξει ανοιχτά της Νάουσας.


Στο νησί της Πάρου έχει σημάνει συναγερμός για τον Μπαράκ και την Μισέλ καθώς το βράδυ μαζί με αλλά 20 άτομα επρόκειτο να  δειπνήσουν στο γνωστό εστιατόριο Barbarossa και ήδη οι αρχές έχουν λάβει μέτρα για την ασφαλή προσέγγιση του πρώην πλανητάρχη και της παρέας του στο

«Δεν αντέχεται το ψέμα σας, σκουλήκια! Ρωσικό πολεμικό πλοίο διέσωσε τους 68 μετανάστες στην Κάλυμνο...»

 Δημήτρης Καραμήτσας

Πόσο πιο χαμηλά τα ελληνικά ΜΜΕ;

Πραγματικά μην... πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ από όσα λένε.

Ρωσικό πολεμικό πλοίο με το συνοδευτικό του, διέσωσαν τους 68 μετανάστες στην Κάλυμνο.

Τα ΜΜΕ των νεο-οθωμανών γραικορωμιών; ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!

Πόση ντροπή και πόση ξεφτίλα για το ΕΛΛΑΣ ; Πόσο μας ξεφτιλίζετε!!! Πόσα ψέματα θα πείτε;

Τζο Μπάιντεν: Οι σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας είναι στον σωστό δρόμο – Εξαίρετη δουλειά από Μπλίνκεν

 Οι σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Κίνα έχουν πάρει «τον σωστό δρόμο» μετά την επίσκεψη που έκανε στο Πεκίνο ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, ο Άντονι Μπλίνκεν, έκρινε χθες Δευτέρα ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Ο κ. Μπλίνκεν «έκανε εξαίρετη δουλειά» κατά την επίσκεψη αυτή, την πρώτη που έκανε επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην κινεζική πρωτεύουσα από το 2018, είπε ο κ. Μπάιντεν σε δημοσιογράφους έπειτα από εκδήλωση για το κλίμα στην Καλιφόρνια. «Είμαστε στον σωστό δρόμο», πρόσθεσε.


Μακρόν: Το γαλλοϊταλικό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας χρησιμοποιείται ήδη από τον στρατό της Ουκρανίας

 Η Γαλλία και η Ιταλία προμήθευσαν την Ουκρανία με σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας SAMP/T, που χρησιμοποιείται πλέον από τον στρατό της χώρας καθώς αμύνεται έναντι της επίθεσης της Ρωσίας, δήλωσε χθες βράδυ ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παρίσι.

Το σύστημα αυτό προστατεύει υποδομές-κλειδιά και ανθρώπινες ζωές, πρόσθεσε ο κ. Μακρόν.

Το SAMP/T, αυτοκινούμενο σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας μέσου και μακρού βεληνεκούς με πυραύλους δύο σταδίων, αναπτύχθηκε από τη Γαλλία και την Ιταλία τα χρόνια του 2000.

Η Ιταλία διαθέτει πέντε επιχειρησιακά τέτοια συστήματα.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στη Λβιβ

 Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Λβιβ, στη δυτική Ουκρανία, και η πόλη και τα περίχωρά της συγκλονίστηκαν από εκρήξεις, ανέφερε ο δήμαρχός της, ο Αντρίι Σαντόβι, μέσω Telegram.

Δεν κατέστησε σαφές εάν οι εκρήξεις οφείλονταν σε καταρρίψεις της αντιαεροπορικής άμυνας ή εάν επλήγησαν στόχοι.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα νυχτερινή ρωσική επιδρομή με UAV στο Κίεβο

Η Ρωσία εξαπέλυσε νυχτερινή αεροπορική επιδρομή με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη-καμικάζι εναντίον της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, το Κίεβο, καθώς και της περιφέρειάς της, και η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε για την απωθήσει, ανακοίνωσαν αξιωματικοί του ουκρανικού στρατού μέσω Telegram.