ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ο φαύλος κύκλος του χρέους.Από την πρώτη γραμμή της εξουσίας έως την αναγκαστική «κινητικότητα» στα μετόπισθεν, υπάρχει τεράστια απόσταση και κυρίως έλλειψη μνήμης, που στρώνει το χαλί για δημόσιες επανεμφανίσεις υπό το μανδύα του κριτή…

Ωσάν να μην ήταν μέρος των αποφάσεων που ελήφθησαν για τη χώρα και την οικονομία τα τελευταία χρόνια ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρος της

Την Παρασκευή 15 Απριλίου ανοίγουν οι παραγγελίες του Fiat 124 Spider

Σχεδόν 50 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πρώτου Fiat 124 και η νέα... γενιά ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την εμφάνισή του στους δρόμους. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό roadster που θα είναι Το Fiat 124 Spider θα εμφανιστεί στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι... διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, 124 Spider και Luxury, σε 8 χρώματα και τιμές που θα ξεκινούν από τα 31.000 και 33.000 ευρώ αντίστοιχα.

Δυναμική ανάπτυξη για την υβριδική τεχνολογία

Η υβριδική τεχνολογία αναπτύσσεται συνεχώς και αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για να μειωθεί η κατανάλωση υγρών καυσίμων και να περιοριστεί η ρύπανση του περιβάλλοντος από την χρήση των αυτοκινήτων.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιαπωνική μάρκα Lexus έχει αναπτύξει την υβριδική τεχνολογία σε μεγάλο βαθμό και η γκάμα της περιλαμβάνει πολλά μοντέλα που διαθέτουν υβριδικό σύστημα κίνησης. Τα πολυτελή υβριδικά μοντέλα σημειώνουν αξιοσημείωτη εμπορική κίνηση στις χώρες όπου δραστηριοποιείται η ιαπωνική φίρμα.

Το 3ο Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων στις Σπέτσες

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μοναδικά αυτοκίνητα έφεραν μνήμες από μια άλλη εποχή..
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ – Ποσειδώνιο», με τη συμμετοχή να είναι υψηλότερη από κάθε άλλη χρονιά και το ενδιαφέρον του κοινού να παραμένει αμείωτο.
Περισσότερα από 100 αυτοκίνητα αντίκες, με το παλαιότερο από αυτά να χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920, έφτασαν στο νησί των αρωμάτων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φέρνοντας στην Πλατεία Ποσειδώνιου μνήμες από μια άλλη εποχή.

Συναγερμός σε Χίο και Οινούσσες: Αναπτύχθηκαν OSA/AK και ASRAD Hellas - Εντολή εγκλωβισμού τουρκικών μαχητικών (βίντεο)

Σε συναγερμό τέθηκαν τα αντιαεροπορικά συστήματα του Στρατού στη Χίο και στις Οινούσσες. Από το πρωί, που δόθηκε εντολή ενεργοποίησης της αντιαεροπορικής άμυνας στα νησιά, όπως και της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του βορείου τομέα, OSA/AK, ASRAD Hellas και Zu-23 βγήκαν από τις μονάδες και το προσωπικό έλαβε θέσεις μάχης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του “pronews.gr” δεν πρόκειται για απλά έναν συναγερμό μερικών λεπτών ή ωρών, αλλά για

Eρχεται το Τ-50! - Μία Μοίρα του υπερμαχητικού επιχειρησιακή μέχρι το τέλος του 2016!

Mέχρι το τέλος του 2016 θα είναι έτοιμη η πρώτη επιχειρησιακή Μοίρα τoυ T-50, του μαχητικού 5ης γενιάς του προγράμματος PAK FA, το οποίο σε πρώτη φάση θα δώσει 200 μαχητκά στην ρωσική Αεροπορία, με προοπτική να φτάσει τα 600 μέχρι το 2030, αντικαθιστώντας το σύνολο των Su-27.

Το μαχητικό, όπως θα δείτε, στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, είναι έτοιμο απ'όλες τις πλευρές και μάλιστα από την αρχή θα έχει

Διαδοχικοί εγκλωβισμοί τουρκικών μαχητικών F-16 από τα ρωσικής κατασκευής ελληνικά SHORADS OSA/AK (vid)

Σε εγκλωβισμό των τουρκικών μαχητικών F-16 που πέταξαν σήμερα πάνω από το ελληνικό έδαφος στις Οινούσσες προχώρησαν οι Μοίρες των κινητών αντιαεροπορικών συστημάτων μικρού βεληνεκούς OSA/AK από τη νήσο Χίο.

Εκτός από τα ρωσικής κατασκευής OSA/AK και τα VSHORADS ASRAD Hellas, παρακολούθησαν τα τουρκικά μαχητικά, ενώ σε μία προσπάθεια να καταδειχθεί η ετοιμότητα των ελληνικών δυνάμεων τα ρυμουλκούμενα αντιαποβατικά συστήματα Zu-23-2 βγήκαν από τις μονάδες και το προσωπικό έλαβε θέσεις μάχης από το πρωί.

Στρατιωτική άσκηση ετοιμότητας διέταξε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στην περιοχή της Ειδομένης και το βορειοανατολικό Αιγαίο

Στρατιωτική άσκηση ετοιμότητας διέταξε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντώντας στις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών, αλλά και στην ένταση που σημειώνεται στην Ειδομένη από τις δυνάμεις ασφαλείας της ΠΓΔΜ.
Οι στρατιωτικές ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Ειδομένης αλλά και το βορειοανατολικό Αιγαίο, κυρίως στη Χίο και τις Οινούσες, όπου σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες υπερπτήσεις.

Η Η&Μ μας ταξιδεύει στο Παρίσι και την ιστορία της μόδας

Η νέα collection Conscious Exclusive από τις 7 Απριλίου βρίσκεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι ένα ρούχο μπορεί να σας ταξιδέψει μέχρι το… Παρίσι και να γυρίσει πίσω το χρόνο μέχρι και τρεις αιώνες; Σίγουρα εξωπραγματικό!

 Κι όμως η νέα συλλογή της H&M Conscious Exclusive μπορεί να το κάνει πραγματικότητα.

Άκρως αισθησιακή η Selena Gomez στη νέα της φωτογράφιση Δείτε βίντεο

Για το περιοδικό GQ ποζάρει η Selena Gomez. Το αστέρι της Disney μεγάλωσε και ποζάρει βγάζοντας προς τα έξω την αισθησιακή πλευρά της.
Η Selena Gomez, με καλοκαιρινή και ερωτική διάθεση, κοιτάει με νόημα το φακό και ποζάρει ημίγυμνη. Τον τελευταίο καιρό η 23χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν με τις σέξι εμφανίσεις της. Όπως πρόσφατα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Δεν λέει όχι σε ένα τρίτο γάμο η Jennifer Lopez

Για τον χωρισμό της με τον Marc Anthony αλλά και την επανασύνδεσή της με τον νεότερό της Casper Smart μίλησε η Jennifer Lopez.
Η λατίνα σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό W παραδέχτηκε ότι μετά το χωρισμό της με τον Marc Anthony «πάλεψε πολύ σκληρά» για να τον βλέπει φιλικά. Η 46χρονη τραγουδίστρια είπε ότι έπρεπε η σχέση τους να διατηρηθεί σε καλά επίπεδα για το καλό των παιδιών τους Max και Emme.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016

Η διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις 2016 – Οι Ειδικές στην Φθιώτιδα...
Στη νέα έδρα του Seajets Ράλι Ακρόπολις 2016, στη Λαμία, και ειδικότερα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, παραχωρήθηκε χθες συνέντευξη Τύπου για τον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), που θα διεξαχθεί στις 6-8 Μαΐου 2016.

Η επιστροφή του αγώνα στα όρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου τελευταία φορά φιλοξενήθηκε το 2005, αποτελεί ήδη από την ανακοίνωσή της είδηση, και αναμενόμενα «όρισε» και το πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου.

Η Κύπρος πουλάει τους αριθμούς πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧ

Το δικαίωμα της άμεσης αγοράς των πινακίδων της επιθυμίας του ιδιοκτήτη του οχήματος έναντι του ποσού των 100 ευρώ, πέραν της γνωστής διαδικασίας πλειστηριασμού, δίνει από μεθαύριο Πέμπτη το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, επεκτείνοντας κι άλλο τις υπηρεσίες προς τους πολίτες με ταυτόχρονο όφελος για το κράτος.

Συγκεκριμένα, με Διάταγμα του υπουργού Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης, ανοίγει τη δυνατότητα αμέσως μετά τη λήξη

Εκτροχιάστηκε τρένο με 450 επιβάτες στο Λιανοκλάδι - Δεν τραυματίστηκε κανείς

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκτροχιάστηκε τα ξημερώματα αμαξοστοιχία λίγο πριν φθάσει στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
Ειδικότερα,η επιβατική αμαξοστοιχία 601 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα,εκτροχιάστηκε στις 2.55 τα ξημερώματα, ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Εκτός τροχιάς βγήκαν τα τέσσερα από τα έντεκα συνολικά βαγόνια.

Εργαζόμενοι Ηλεκτρονικής: Κραυγή αγωνίας μετά το λουκέτο

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ γνωστοποιεί ότι δυνάμει της υπ αριθμ 267/13-4-2016 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κηρύχθηκε σε κατάσταση πτωχεύσεως.
Παρά τις διαρκείς προσπάθειες της εταιρείας, η πορεία της οικονομίας, η περαιτέρω αποδυνάμωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, τα capital controls που –εκτός των άλλων– ενίσχυσαν την καχυποψία των ξένων προμηθευτών προς τις ελληνικές επιχειρήσεις,

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη ενέργεια η εν κρυπτώ πτώχευση της Ηλεκτρονικής

Η Ατλέτικο πέταξε έξω με 2-0 την Μπαρτσελόνα από τις «4» – Πέρασε με 2-2 από Λισαβόνα η Μπάγερν

Η Μαδρίτη πανηγυρίζει την πρόκριση όχι μόνον της Ρεάλ, αλλά και της Ατλέτικο που πέτυχε μια παλικαρίσια νίκη με 2-0 επί της Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν» και πήρε σπουδαία πρόκριση, ίσως την μεγαλύτερη της ιστορίας της, στα ημιτελικά του Champions League. Eκεί προκρίθηκε και η Μπάγερν Μονάχου που βρήκε τον τρόπο και ανταπεξήλθε το γρήγορο προβάδισμα των Λουζιτανών παίρνοντας την πρόκριση σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα της «Αλιάνζ Αρίνα».