Μια τεράστια τίγρης κυκλοφορεί στο σαλόνι τους! Απίστευτο βίντεο!

Για μια οικογένεια από τη Βραζιλία η παρουσία ενός απλού σκύλου ή μιας γάτας στο σπίτι τους δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο κι έτσι αποφάσισαν να πολλαπλασιάσουν το μέγεθος του κατοικιδίου...

ERTOPEN.COM-Είδήσεις-Ελλάδα-Κόσμος Video:Αισιοδοξία για την επίλυση της διένεξης για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης


..

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος: Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα κάθε εβδομάδα σε εκλογές

Προκλητικός εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Παραχωρώντας συνέντευξη στα κανάλια ΒΕΡΓΙΝΑ και ΖΕΥΣ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Μπορούμε να προκαλέσουμε πολιτικό σεισμό. Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα σε εκλογές».

Ειρωνικός εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την άφιξή του στον Άρειο Πάγο, Ο κ. Κασιδιάρης είπε: «Εδώ είμαστε παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε».

Ειρωνικός εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την άφιξή του στον Άρειο Πάγο, μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Ελένη Ζαρούλια. Ο κ. Κασιδιάρης είπε: «Εδώ είμαστε παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε».
Ο κ. Παππάς, από την πλευρά του, σε ερώτηση για τις προθέσεις του, αν πρόκειται δηλαδή να παραιτηθεί, απάντησε αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Θα κάνω το καθήκον μου».

Κοινή δράση ΝΑΤΟ-Ρωσίας κατά της τρομοκρατίας στον αέρα

Αεροπορικές ασκήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Vigilant Skies» πραγματοποιήθηκαν με στόχο την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στον άερα.

Οι ασκήσεις προσομοίωσης από τη Ρωσία και το ΝΑΤΟ στόχο έχουν τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας μιας κοινής δράσης σε πραγματικό χρόνο.

Ο δημοσιογράφος του Euronews μεταδίδει.

Athens Flying Week έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου Τατόι: Μαγεία στους αιθέρες

Δείτε μοναδικές εικόνες από ακροβατικά που κόβουν την ανάσα και πτήσεις στην... κόψη του ξυραφιού – Περίεργα και "ειδικά" μοντέλα αεροσκαφών – Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης και τις ώρες των επιδείξεων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοϊου

Σενάρια για πραξικόπημα από την Washington Post---Guardian: Σε κίνδυνο η ελληνική Δημοκρατία

Η αμερικανική εφημερίδα συνδέει τη φτώχεια και την ανεργία στην Ελλάδα με τις προτροπές εφέδρων ΛΟΚατζήδων για βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης
Στο υποτιθέμενο πραξικόπημα των εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων κατά της κυβέρνησης Σαμαράς αναφέρονται σήμερα πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης, όπως η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Ελληνας επιστήμονας ανακάλυψε το μηχανισμό δημιουργίας του σέλας-ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Την κινητήρια δύναμη και τον μηχανισμό στο γήινο μαγνητικό πεδίο, που τροφοδοτεί τόσο τις διαστημικές (γεωμαγνητικές) καταιγίδες, όσο και το θεαματικό σέλας στους πόλους της γης, ανακάλυψε μια ομάδα επιστημόνων στις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής, Βασίλη Αγγελόπουλο, καθηγητή διαστημικής φυσικής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας- Λος Άντζελες (UCLA).

Ρωσία: Ποινές 15 ετών αντιμετωπίζουν 30 μέλη της Greenpeace-Υπό κράτηση 26 ξένοι και 4 Ρώσοι ακτιβιστές της Greenpeace

Οι οικολόγοι ακτιβιστές οι οποίοι έλαβαν μέρος σε μία διαμαρτυρία σε μια θαλάσσια εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην ρωσική Αρκτική την περασμένη εβδομάδα πρόκειται να διωχθούν ποινικά με την κατηγορία της πειρατείας,

RussiaToday-Video-News-World:Anti-Fascist Fury: Protest against Golden Dawn turns violent in Greece

A mass anti-fascist rally has turned violent in Athens - after furious protesters tried to storm the headquarters of the far-right Golden Dawn party. The anger was sparked by the murder of a left-wing rapper last week - by a sympathizer of the neo-Nazi

whitehouse- Νews-Video:After the Flood: Recovery in Colorado

Vice President Biden, Colorado Governor John Hickenlooper, and FEMA Administrator Craig Fugate take an aerial survey of damage caused by devastating floods in Colorado and visit a FEMA Disaster recovery center in Greeley, CO.

Άνετα 3-0 ο ΠΑΟΚ, θύματα έκπληξης Ξάνθη και Άρης



Καλός στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα με 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Τούμπα και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ελαφρύ προβάδισμα απέκτησε ο Απόλλωνας στα Χανιά, καθώς η ομάδα της Ριζούπολης απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τον Πλατανιά και η ρεβάνς αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.