H Aída Yéspica «αναστάτωσε» ξανά το Μαϊάμι

Μπορεί να κέρδισε τον τίτλο της Miss Venezuela πριν από δέκα χρόνια, ωστόσο, η Aída Yéspica έχει ακόμα το σώμα και το σεξαπίλ για να «αναστατώνει» τα πλήθη..

«Καύσωνας» εν μέσω του χειμώνα... «Κουνελάκι» της χρονιάς η... γυμνή νύφη!

Η «καυτή» της φωτογράφηση ως σέξι... νύφης στο τεύχος του ρωσικού Playboy τον περασμένο Ιούλιο είχε ανάψει «φωτιές» στο ανδρικό κοινό και..

Στο περιοδικό «CKM» της Πολωνίας Joanna Krupa: Νέα, «καυτή» φωτογράφηση

Η 30χρονη Αμερικανοπολωνέζα ηθοποιός και μοντέλο Joanna Krupa, «άναψε και πάλι φωτιές» με τη νέα, σέξι φωτογράφησή της στο περιοδικό..

Βγάζει και το Λουξεμβούργο θεές; Είναι ...ξενέρωτοι αυτοί οι κεντροευρωπαίοι!

Τα εσώρουχα Baci αυτή τη φορά μας άφησαν με το …στόμα ανοιχτό, αφού οι φωτογραφίες για τον νέο τους κατάλογο είναι τόσο καυτές, όσο και τα προϊόντα τους..

Ο Αλβέρτος βούτηξε σε παγωμένα νερά

Την ικανότητα της συζύγου του, Charlene, στο κολύμπι μάλλον ζήλεψε ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος, ο οποίος αποφάσισε να βουτήξει στα παγωμένα νερά της θάλασσας. Ο Αλβέρτος μαζί με..

Amber Heard: Πόζαρε τόπλες στο φακό της πρώην

Γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στο Ούστιν του Τέξας. Στα 15 της έπιασε δουλειά ως χορεύτρια σε διάφορα μπαρ και στα 17 της..

Χαλυβουργία Ελλάδος: Oδηγείται στο λουκέτο μια ιστορική επιχείρηση

Οι εργαζοµένοι στη Χαλυβουργία Ελλάδος στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο και ο βασικός µέτοχος της εταιρείας, η οικογένεια Μάνεση, έχουν επιδοθεί τις τελευταίες 50 ηµέρες σε µια διελκυστίνδα που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει νικητή αλλά καταστροφικές συνέπειες και για τις δύο πλευρές. Οι εργαζόµενοι απεργούν και έχουν αποκλείσει τις εισόδους του..

INTRACOM Defense Electronics: Συστήματα ενδοεπικοινωνίας στην SAAB

Τις παραδόσεις συστημάτων ενδοεπικοινωνίας WiSPR στην σουηδική εταιρεία SAAB, τα οποία προορίζονται για τον εξοπλισμό των..

Ο Ούγκο Τσάβες τιμά τον Σιμόν Μπολίβαρ

«Ζεις μέσα από εμάς» δήλωσε ο Ούγκο Τσάβες παρουσιάζοντας στην επέτειο θανάτου του Σιμόν Μπολίβαρ ένα νέο φέρετρο «ντυμένο» με διαμάντια, πέρλες και χρυσά αστέρια, που..

∆. Νανόπουλος: «Αξιζε να το ζήσουν ο Θαλής, ο Πυθαγόρας, ο ∆ηµόκριτος...»

Ο ακαδημαϊκός που συνέβαλε με δύο εργασίες του στον πειραματικό εντοπισμό του μποζονίου εξηγεί γιατί η ανακάλυψη μπορεί να «ανεβάσει» τους Ελληνες..

Βροχερός καιρός ως τα Χριστούγεννα Κατά τόπους έντονα φαινόμενα, δεν αποκλείονται ακόμα και χιονοπτώσεις

Με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας ξεκίνησε η εβδομάδα. Στην Αττική βρέχει από τη νύχτα και το ίδιο σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρι και την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Ειδικότερα, η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, ενώ καταιγίδες και χιόνια αναμένονται στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.
Στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ, PLΑΝΕΤ ΣΤΑRS. ΜΙVA RATE, KAI ΣTO KAPRITSIO.
KAI ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ      [KAΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ]

Aπό τη Δευτέρα 19/12 έως και την Τρίτη 27/12. Steve Lucky και The Rhumba Bums στο Half Note Jazz Club

To Half Note Jazz Club παρουσιάζει τον Steve Lucky και το γκρουπ του τους «Rhumba Bums» από τη Δευτέρα 19/12 έως και την Τρίτη 27/12..

Σφίγγει ο κλοιός για Λαυρεντιάδη

Μετά τον αγιασμό των υδάτων θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για την «εξάτμιση» κεφαλαίων 701,2 εκατ. ευρώ από τις καταθέσεις της Proton Bank που πλέον βρίσκεται σε καθεστώς..

81,4 εκατ. ευρώ από την Proton στην Πειραιώς

Ο Λαυρεντιάδης, δυο Ρήγες (ο Ιωάνννης και ο Θεόδωρος Ρήγας) και οι δύο «ντάμες» (η Proton Bank και η Τράπεζα Πειραιώς) αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο -απόληξη του σκανδάλου της Proton- το οποίο, όμως ουδείς ερευνά προς το παρόν, παρά τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της ΤτΕ..

Στις 28 Δεκεμβρίου η κηδεία του Πέθανε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ιλ

Απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, ενώ βρισκόταν σε τρένο επισκεπτόμενος μια περιοχή έξω από την..

Την Τρίτη στην πλατεία Κοραή Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με γάλα για τα παιδιά από τους Γιατρούς του Κόσμου

Οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τους Atenistas μας καλούν και φέτος να στήσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από κουτιά με γάλα για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση.

To «ραντεβού» είναι την Τρίτη από τις 15:00 έως τις 22:30 στον πεζόδρομο απέναντι από την πλατεία Κοραή..

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με γάλα για τα παιδιά από τους Γιατρούς του Κόσμου

Οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τους Atenistas μας..

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Δωδοδοκίες Siemens μέσω ΗΠΑ

Τρία χρόνια μετά τη μεγαλύτερη στα αμερικανικά χρονικά συμφωνία «τακτοποίησης» υποθέσεων διαφθοράς ξένης εταιρείας σε αμερικανικό έδαφος, νέες κατηγορίες βαραίνουν τηνSSiemens

«Η ευρωζώνη δεν πάει μακριά με τη Μέρκελ»

Ο Ντιρκ Χίρσελ είναι στέλεχος του συνδικάτου Ver.di, του δεύτερου μεγαλύτερου συνδικάτου στη Γερμανία, με 1,2 εκατομμύρια μέλη από τους τομείς της δημόσιας και τοπικής αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών..