«Ναι» ή «Όχι»: Οι Ιταλοί ψηφίζουν για την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου εντός 12 ναυτικών μιλίων από την ακτή.

Οι Ιταλοί προσέρχονται στις κάλπες και καλούνται να αποφασίσουν για την ενεργειακή πολιτική της χώρας τους.
Στο δημοψήφισμα της 17ης Απριλίου οι πολίτες πρέπει να πουν «ναι» ή «όχι» στην εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου εντός 12 ναυτικών μιλίων από την ακτή.

Formula 1: Τρία στα τρία για τον Νίκο Ρόζμπεργκ στην Κίνα Επόμενο ραντεβού Σότσι της Ρωσίας. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του φέτος, και έκτη συνεχόμενη από πέρυσι, κερδίζοντας με άνεση το Grand Prix της Κίνας. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes μπήκε έτσι σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ οδηγών που έχουν πετύχει έξι συνεχόμενες νίκες, το οποίο περιλαμβάνει τους Αλμπέρτο Ασκάρι, Μίκαελ Σουμάχερ και Σεμπάστιαν Φέτελ.

Λας Βέγκας Πώς γεννήθηκε η καζινούπολη της αμαρτίας... Γενικές πληροφορίες για την Πόλη

 Το Λας Βέγκας δεν είναι αυτό που βλέπεις στις ταινίες
Ο μεγάλος παιδότοπος των ενηλίκων που φτιάχτηκε για να εκπληρώνει ακόμα και τις πιο διεστραμμένες ανθρώπινες φαντασιώσεις.
Μια μητρόπολη στην καρδιά της ερήμου της Νεβάδα έμελλε να μετατραπεί σε ναό τζόγου, σεξ και ενήλικης διασκέδασης, δημιουργώντας έναν ανεξάντλητο θρύλο γύρω από την καζινούπολη και την ασωτία που την περιβάλλει.
Άλλωστε ό,τι συμβαίνει στο Βέγκας μένει στο Βέγκας, όπως λένε χαρακτηριστικά για τα κλειστά στόματα και την απόλυτη εχεμύθεια

Αυξάνονται οι νεκροί έφτασαν τους 233 από τον φονικό σεισμό 7,8 Ρίχτερ στο Εκουαδόρ 2.000 έχουν τραυματιστεί

Τους 350 έφτασαν οι νεκροί από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στο Εκουαδόρ, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, Τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί

Οι διασώστες χρησιμοποιώντας ειδικά μέσα, αλλά και με τα γυμνά τους χέρια, καταβάλλουν μέχρι και τώρα τεράστιες προσπάθειες καθώς αναζητούν απεγνωσμένα για επιζώντες παγιδευμένους ανάμεσα στα συντρίμμια, στις πληγείσες παράκτιες πόλεις, όπως μεταδίδει το Reuters.