Valentino Rossi: Ο... γιατρός θέλει γιατρό!

Όσα λάθη δεν είχε κάνει στην καριέρα του όλη τα έχει κάνει πέρυσι και φέτος. Ο λόγος για τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Valentino Rossi, τον αναβάτη ζωντανό θρύλο, τον άνθρωπο που έχει λατρευτεί όσο λίγοι στον πλανήτη. Στα 38 του χρόνια είναι σε απόλυτα ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά το άγχος του για την κατάκτηση του πολυπόθητου δέκατου τίτλου μάλλον τον έχει κυριεύσει.

Θρήνος στον κόσμο του Moto GP – Πέθανε ο Χέιντεν ( Βιντεο )

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto GP, Νίκι Χέιντεν, υπέκυψε στα τραύματα του, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στο Ρίμινι, όταν αυτοκίνητο τον χτύπησε ενώ έκανε ποδήλατο.

Αφού πάλεψε πέντε ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Τσεζένα,

Ξανά από την αρχή για τα νούμερα της τηλεθέασης

Τι αλλάζει στη μέτρηση

  Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στη μέτρηση τηλεθέασης. Από τη χώρα έχουν μεταναστεύσει 670.000 άνθρωποι, ηλικίας 24 έως 38 ετών, λόγω της μνημονιακής λιτότητας, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κενό στην αντιπροσωπευτικότητα του δείγματος τηλεθέασης. Η αγορά των τηλεοπτικών σταθμών αποφάσισε να προλάβει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και να προχωρήσει μόνη της σε αλλαγές επί του δείγματος που χρησιμοποιεί η Nielsen.

Σημαντικά βραβεία σε παραγωγές της ΕΡΤ

Με συνολικά πέντε βραβεία τιμήθηκαν παραγωγές και συμπαραγωγές της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου (LGFF – London Greek Film Festival) που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο.

Ειδικότερα, δύο ντοκιμαντέρ εσωτερικής παραγωγής ΕΡΤ, το «ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ» (No coming back) της Φλώρας Πρισιμιτζή και το «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΝΤΑΚΗΣ» (ANDREAS LENTAKIS –

Ο Σαββίδης αγόρασε το 19,6% του ΜEGA από τον Μπόμπολα

 Με ιδιωτικό συμφωνητικό και τίμημα 5 εκατομμύρια ευρώ η συναλλαγή
    Σημαντική εξέλιξη και σε σχέση με τον ΔΟΛ

Περίπου το 20% του MEGA (Τηλέτυπος Α.Ε) αγόρασε από τον Φώτη Μπόμπολα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης.

Συγκεκριμένα το 19,6% του MEGA από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, πέρασε σε εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

ΕΣΡ: Εισηγήσεις για τέσσερις έως έξι τηλεοπτικές άδειες – Σύντομα ο διαγωνισμός

     Όπως ανέφεραν οι συμμετέχοντες πλην της Digea, σήμερα με την τρέχουσα τεχνολογία δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης άνω των 6 αδειών
    Οι τοποθετήσεις έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη θέση των ιδιωτικών καναλιών για δυνατότητα εκπομπής τουλάχιστον 9-12 τηλεοπτικών αδειών
    Οι εκπρόσωποι της Digea από την πλευρά τους τόνισαν την ανάγκη εισαγωγής νέας τεχνολογίας (DVB-T2)

Μπαρτσελόνα: Το νέο σπίτι του Ερνέστο Βαλβέρδε

Όλο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Μπιλμπάο. Ο Καταλανικός Τύπος αποκαλύπτει σήμερα την περιοχή στην οποία αναζητά το επόμενο σπίτι του ο Βαλβέρδε.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της Sport ο Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει την κατοικία στην οποία θα μένει τα επόμενα δύο χρόνια. Στο διάστημα δηλαδή που θα είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα. Παρότι ακόμη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επίσημη ανακοίνωση,

Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός Champions League η Άρσεναλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και επέστρεψε στην κορυφή της Primera μετά από 5 χρόνια. Την έξοδο τους στο Champions League της ερχόμενης περιόδου εξασφάλισαν στην Αγγλία Μάντσεστερ Σίτυ και Λίβερπουλ, αφήνοντας εκτός την Άρσεναλ.
Με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε και στην Μάλαγα 2-0 και ολοκλήρωσε τη θριαμβευτική της πορεία προς τον τίτλο.

Άγκυρα: Ξεκίνησε η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν

Η δίκη πάνω από 200 ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή στο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα κοντά στην Άγκυρα. Ειδικότερα, στους 221 κατηγορούμενους περιλαμβάνονται 26 στρατηγοί και 12 πολίτες. Διακόσιοι από αυτούς έχουν προφυλακιστεί, εννέα έχουν αφεθεί ελεύθεροι υπό επιτήρηση και 12 διαφεύγουν τη σύλληψη, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

O Τούρκος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ρώσου πιλότου καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών

Ο Tούρκος πολίτης Αλπαρσλάν Τσελίκ, που είχε παραδεχθεί την ευθύνη του για τον θάνατο του πιλότου του ρωσικού μαχητικού βομβαριστικού S-24 Όλεγκ Πεσκόφ, το οποίο είχε καταρριφθεί τον Νοέμβριο του 2015 από τουρκικό μαχητικό στον εναέριο χώρο της Συρίας, καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή. Αυτά έκανε γνωστό στο ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti ο δικηγόρος του, Μουράτ Ουστιουντάγκ.

O Τραμπ έφτασε στο Ισραήλ – Έκανε κάλεσμα για ειρήνη (εικόνες-βίντεο)

Θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον ισραηλινό πρωθυπουργό, όσο και με τον παλαιστίνιο πρόεδρο Ελπίδα Νετανιάχου για την επίτευξη της ειρήνης στην περιοχή Kάλεσμα Τραμπ στους ηγέτες να εργαστούν από κοινού για ειρήνη Έπειτα από ένα εξαντλητικό διήμερο στη Σαουδική Αραβία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφθασε τη Δευτέρα στο Ισραήλ, σε μια

Το Ιράν αντεπιτίθεται σε Τραμπ: Εξωτερική πολιτική ή το άρμεγμα της Σαουδικής Αραβίας;

Επέκρινε τον Τραμπ για τις συμφωνίες για πωλήσεις όπλων που έκλεισε στην Σαουδική Αραβία Ο Τραμπ προηγουμένως ζήτησε την απομόνωση του Ιράν ως σπόνσορα της τρομοκρατίας Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ επέκρινε τον Ντόναλντ Τραμπ για τις συμφωνίες για πωλήσεις όπλων που έκλεισε στην Σαουδική Αραβία έναντι εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ισπανία: «Πολιτικός σεισμός» από την επικράτηση του Πέδρο Σάντσεθ

Ο Σάντσεθ υπερίσχυσε με 50,9%
    «Ο Σάντσεθ επικρατεί της Ντίαθ και ανοίγει μία περίοδο αβεβαιότητας στο PSOE και στη Βουλή»

Πολιτικό σεισμό χαρακτηρίζουν όλοι οι κύκλοι στην Ισπανία τη χθεσινή επικράτηση, με ευρεία μάλιστα διαφορά, του Πέδρο Σάντσεθ στην ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PSOE).

Με όπλο του τη βάση των Σοσιαλιστών, ο Σάντσεθ υπερίσχυσε με 50,9% της «εκλεκτής» του παραδοσιακού ηγετικού κατεστημένου της παράταξης, της κυβερνήτου της Ανδαλουσίας

Υπέρ μιας συνολικής συμφωνίας τάχθηκε ο γάλλος ΥΠΟΙΚ (video)

Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρούνο Λεμέρ, τάχθηκε υπέρ μιας συνολικής συμφωνίας, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.
Ο γάλλος ΥΠΟΙΚ ανέφερε ότι είχε ήδη σειρά επαφών με τους ομολόγους του ενόψει του σημερινού Eurogroup.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε, μα ο Κικίλιας μένει – Αφορμή και πάλι τα Εξάρχεια

Επίθεση -ακόμα μία για το συγκεκριμένο θέμα- στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας κατηγορώντας την για ανοχή σε φαινόμενα παραβατικότητας.

 Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «η παραβατικότητα και η ανομία έχουν γίνει, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η καθημερινότητα των πολιτών στο κέντρο της Αθήνα»

«Μαϊμού» καρδιολόγος ανερχόμενο στέλεχος της Πειραιώς

Αν και η ειδικότητα της καρδιολογίας ξεκινά από το Θριάσιο με τον διορισμό του το 2017 και απαιτεί τέσσερα χρόνια, εμφανίζεται σε δεκάδες καταχωρίσεις ως καρδιολόγος..

Με πλαστά έγγραφα διορίστηκε ως καρδιολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο ο Αρμόδιος Δρίκος, «χρυσό παιδί» στους κύκλους της ΝΔ και επιστήθιος φίλος και κουμπάρος του Βασίλη Κικίλια. Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Documento στο οποίο αναφέρεται μάλιστα ότι λόγω πλαστών εγγράφων ο «άριστος» κ. Δρίκος απολύθηκε από το Θριάσιο νοσοκομείο.