Oι Ουκρανοί υποχώρησαν και «παγιδεύτηκαν» στο Σεβέρσκ μετά από το «σφυροκόπημα» του ρωσικού Πυροβολικού..Το Σλαβιάνσκ θα είναι ο επόμενος στόχος μετά το Σεβέρσκ και θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολος. Είναι πόλη mega-φρούριο που την δημιούργησαν οι Αμερικανοί τα τελευταία 8 χρόνια.

 Ρωσικές δυνάμεις αποκόπτουν τον άξονα Σλαβιάνσκ-Σεβέρσκ..

Οι Ουκρανοί έχουν υποχωρήσει μέσα στην πόλη του Σεβέρσκ και δέχονται επίθεση από τις ρωσικές δυνάμεις από Βορρά και Νότο.

Από Βορρά οι Ρώσοι έχουν διασχίσει τον ποταμό Ντονέτσ ενώ από το Νότο προελαύνουν χωρίς να συναντούν εμπόδια μετά την κατάληψη του χωριού Σπόρνοου.

Από Βορρά οι Ρώσοι έχουν διασχίσει τον ποταμό Ντονέτσ ενώ από το Νότο προελαύνουν χωρίς να συναντούν εμπόδια μετά την κατάληψη του χωριού Σπόρνοου.

Ρωσία, Ιράν και Κίνα μεταφέρουν στρατεύματα στην Λατινική Αμερική!

 Μόσχα, Πεκίνο και Τεχεράνη φτάνουν στην «πόρτα» των ΗΠΑ

Το Ιράν, η Ρωσία και η Κίνα ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μια σειρά από στρατιωτικές ασκήσεις στη Λατινική Αμερική σε μια επίδειξη δύναμης που έχει σκοπό να σηματοδοτήσει την έναρξη ενός κοινού στρατιωτικού σχηματισμού ενάντια στο ΝΑΤΟ και κυρίως στις ΗΠΑ.Η Βενεζουέλα, υπό την ηγεσία του αντιαμερικανικού σοσιαλιστή προέδρου Νικολάς Μαδούρο,

Η τακτική κατάσταση στο μέτωπο του Ντόνμπας μέχρι χτες

 Σημαντικές πόλεις-φρούρια έπεσαν σε ρωσικά χέρια

Ο χάρτης του μετώπου του Ντόνμπας μέχρι και την χθεσινή ημέρα απεικονίζει τις πρόσφατες μεγάλες ρώσοι και στρατιωτικές επιτυχίες καθώς οι Ρώσοι κατάφεραν μέσα σε ενάμιση μήνα να καταλάβουν τρεις μεγάλες πόλεις οι οποίες ήταν βαριά οχυρωμένες.

Πόλεμος Ουκρανίας: Τι θα συμβεί στο Ντονμπάς τώρα που το Λουχάνσκ έχει πέσει στη Ρωσία;

Η Mary-Sophie Harvey έφυγε με μώλωπες και διάσειση μετά από ναρκωτικές ουσίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης

 Η κολυμβήτρια ανοίγει για την εμπειρία της στα social media, λέγοντας ότι νιώθει ντροπή και ότι φοβάται «να σκεφτεί τα άγνωστα εκείνης της νύχτας».Η Καναδή κολυμβήτρια Mary-Sophie Harvey είπε ότι είχε ναρκωθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και είχε μπλακ άουτ για έως και έξι ώρες.

Η 22χρονη, που πέρασε στον τελικό των 200 μ. μικτή, έγραψε για τη δοκιμασία της στο Instagram .«Την τελευταία νύχτα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, με ναρκώνουν», είπε.

Οι διασώστες βρίσκουν μέρη σωμάτων μετά από θανατηφόρα χιονοστιβάδα στον ιταλικό παγετώνα

 Η βροχή εμπόδισε τις προσπάθειες έρευνας τη Δευτέρα, αλλά ο ηλιόλουστος καιρός την Τρίτη επέτρεψε σε ελικόπτερα να μεταφέρουν περισσότερες ομάδες διάσωσης στο σημείο - αν και οι ελπίδες να βρεθεί κάποιος ζωντανός εξασθενούσε.Οι διασώστες εντόπισαν μέρη πτωμάτων κατά την έρευνα για πεζοπόρους που αγνοούνται μετά από ισχυρή χιονοστιβάδα που σκότωσε τουλάχιστον επτά ανθρώπους στην Ιταλία.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΠΕΚ που έκλεισε συμφωνία με τη Ρωσία πεθαίνει λίγο πριν το τέλος της θητείας του

 Η οργάνωση περιέγραψε τον Mohammad Barkindo ως «ανιδιοτελή άνθρωπο με μεγάλη ταπεινοφροσύνη και ευπρέπεια» και είπε ότι η απώλειά του θα γίνει αισθητή βαθιά σε όλη τη βιομηχανία πετρελαίου.

Το αφεντικό του ΟΠΕΚ -του ισχυρού καρτέλ που εκπροσωπεί πολλούς από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου στον κόσμο- πέθανε σε ηλικία 63 ετών.

Ο Μοχάμαντ Μπαρκίντο πέθανε αργά την Τρίτη, δήλωσε εκπρόσωπος της βιομηχανίας πετρελαίου της Νιγηρίας .

Ο Μπόρις Τζόνσον παραιτείται από την πρωθυπουργία λέγοντας: «Κανείς δεν είναι απολύτως απαραίτητος»

 Ο Μπόρις Τζόνσον είπε ότι «κανείς στην πολιτική δεν είναι απολύτως απαραίτητος» καθώς ανακοίνωσε την παραίτησή του από την πρωθυπουργία μετά από λιγότερο από τρία χρόνια στο Νούμερο 10.

Μιλώντας από την Ντάουνινγκ Στριτ, ευχαρίστησε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που τον ψήφισαν και είπε ότι ο λόγος για τον οποίο πάλεψε τόσο πολύ για να

Ο Μπόρις Τζόνσον υπέκυψε στο αναπόφευκτο – Ποιοι οι πιθανοί υποψήφιοι για την ηγεσία των Τόρις

 Ο Μπόρις Τζόνσον υπέκυψε στο αναπόφευκτο. Πρόκειται για την πιο θεαματική παραίτηση πρωθυπουργού που έγινε ποτέ, όπως σχολιάζει το Sky News, μετά από δυο εικοσιτετράωρα έντονων πιέσεων.

O Βρετανός πρωθυπουργός έχει ήδη μιλήσει με τη βασίλισσα Ελισάβετ ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης της παραίτησής του από την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και πρόκειται να απευθύνει διάγγελμα προς τους πολίτες αργότερα σήμερα, δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.