Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της Novartis –Στέλεχός της απείλησε να αυτοκτονήσει από τον 13ο όροφο του Hilton της Αθήνας

Να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό, από τον 13ο όροφο του μπαρ Galaxy του ξενοδοχείου Hilton, στο κέντρο της Αθήνας, επιχείρησε ένας 44χρονος ανήμερα την Πρωτοχρονιά.
Όπως αποκάλυψε το Protothema.gr, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, 1ης Ιανουαρίου 2017, ο συγκεκριμένος άντρας που βρισκόταν στο μπαρ του 13ου όροφου απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στην Αστυνομία, σήμανε συναγερμός και μέσα σε λίγα λεπτά στο κεντρικό ξενοδοχείο έφθασαν ισχυρές

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη της Ρούπα

Τα συγχαρητήρια του στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τη

Οι διακοπές του Κυρ. Μητσοτάκη στο Πήλιο (pics)

Λάτρης των χειμερινών σπορ φαίνεται να είναι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος από την Τρίτη βρίσκεται στο Πήλιο.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, με την οικογένειά του και μια φιλική παρέα, κάνοντας σκι για περίπου 3 ώρες.
Όπως αναφέρει το myvolos.net, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να προχωρήσει σε πολιτικές δηλώσεις και αρκέστηκε να μιλήσει για τις ομορφιές του Πηλίου.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει

«Ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει». αναφέρει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την οποία απαντά σε δημοσιεύματα σχετικά με αποχώρηση μελών της νεολαίας του κόμματος. 

Τσίπρας σε Άνθιμο: «Καλωσορίσατε στο φτωχικό μας» (pics&vid)

Στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Η συνάντηση ορίστηκε ύστερα από αίτημα του Μητροπολίτη, ο οποίος θέλησε να συζητήσει με τον πρωθυπουργό για θέματα αρμοδιότητας της τοπικής Εκκλησίας.
«Καλωσορίσατε στο φτωχικό μας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον Μητροπολίτη με εκείνον να απαντά: «προσεύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε ελπίδα».

Έκρηξη στη Σμύρνη: Αναταραχή στην Τουρκία από το νέο τυφλό χτύπημα Vds

Ένας δικαστικός υπάλληλος, ένας αστυνομικός και δύο τρομοκράτες είναι o απολογισμός από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με παγιδευμένο αυτοκίνητο, κοντά στο κεντρικό δικαστικό μέγαρο της Σμύρνης.
Εξακολουθεί να στροβιλίζεται η Τουρκία στη δίνη της τυφλής βίας, καθώς τα τρομοκρατικά χτυπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο και η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή.

Πόλα Ρούπα: Εντόπισαν σημειώσεις με ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών

Σε «επιχειρησιακό στρατηγείο» του Επαναστατικού Αγώνα είχε μετατρέψει η Πόλα Ρούπα το διαμέρισμα που έμενε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην περιοχή της Ηλιούπολης. Αυτή την ώρα οι αρχές εξετάζουν με προσοχή ένα δωμάτιο μέσα στο οποίο η Ρούπα είχε χιλιάδες χειρόγραφες σημειώσεις.
Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece η πρώτη εικόνα κάνει λόγο για σημειώσεις με ονόματα και διεύθυνσης

Εκατόν εβδομήντα οκτώ μάρτυρες έχουν καταθέσει για την υπόθεση Novartis

Εκατόν εβδομήντα οκτώ μάρτυρες έχουν καταθέσει για την υπόθεση Novartis και η έρευνα έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες σύμφωνα με το ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων ATS, το οποίο επικαλείται δικαστικές πηγές, στο πλαίσιο έρευνας για τις παράνομες δωροδοκίες και μίζες που προσέφερε