Αλ. Τσίπρας από το Ηράκλειο: Ξεκάθαρη εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για να τελειώνουμε με τη διαφθορά και τη διαπλοκή(Φωτό+Βίντεο)

«Ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης και αλλαγής, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο της Κρήτης, «για να μην μπορούν τα οργανωμένα συμφέροντα της ολιγαρχίας και της διαπλοκής να συνεχίσουν να μας βάζουν τρικλοποδιές, με τα κόμματα που σιτίζουν»
«Για μία ακόμα φορά, η Κρήτη δείχνει ότι εμπιστεύεται την αυριανή κυβέρνηση του λαού και του ΣΥΡΙΖΑ ν' αλλάξει την Ελλάδα,

Πρώτη φορά τα… έσκασαν χοντρά 23 επιχειρηματίες και εισοδηματίες

.Ο Νίκος Μανεσιώτης, εκδότης της της εφημερίδας «F&M Voice», μιλά στο Κόκκινο και στον Κώστα Αρβανίτη για τα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το σημερινό (17/9) φύλλο, τα οποία αποδεικνύουν το προφανές: Η «Λίστα Λαγκάρντ» -και όλες οι άλλες, αντίστοιχες λίστες που βρίσκονται στη διάθεση της πολιτείας- μπορούν να αποβούν «χρυσωρυχείο» για τα άδεια δημόσια ταμεία, με μία και μόνη προϋπόθεση.

Συρία Ρώσοι πεζοναύτες "θερίζουν" ισλαμιστές στη Χομς (φωτό, vid)

Τεράστιο όγκο πυρός έχει μεταφέρει η Ρωσία στη Συρία με T-90, Mi 24, Mil Mi 28, BTR-82 να επιχειρούν κατά θέσεων των ισλαμιστών ενώ Ρώσοι Πεζοναύτες αναπτύχθηκαν σε Λαττάκεια, Χομς και Ταρτούς. Ταυτόχρονα ένα ακόμη ρωσικό αποβατικό πλοίο το "Αλέξανδρος Οστρόφσκυ" κατάφορτο με 450 τόνους φορτίου και 25 ΤΟΜΑ πλέει με προορισμό την Ταρτούς τη στιγμή που οι ισλαμιστές "θερίζονται" στη Zabadani.

Δημοσκοπήσεις: Μυθολογία και πραγματικότητα - Πόσο έξω θα πέσουν αυτή τη φορά;

Οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μέχρι και τρεις ημέρες πριν τις εκλογές παρουσιάζουν ως ντέρμπι την πρωτιά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Πόσο μέσα θα πέσουν; Τα στοιχεία δείχνουν ότι θα πέσουν για ακόμη μία φορά έξω και το πιθανότερο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει άνετη επικράτηση έναντι της ΝΔ με ποσοστό που θα κυμαίνεται από 3% έως 5%.

Σεισμός 8,3 βαθμών συγκλόνισε τη Χιλή – Tουλάχιστον πέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες...Οι πρώτες ώρες μετά τον εφιαλτικό σεισμό στη Χιλή (pics&video)

Τουλάχιστον Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από τον ισχυρότατο σεισμό των 8,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) στην πρωτεύουσα Σαντιάγκο της Χιλής, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο. Αδιευκρίνιστος είναι μέχρι στιγμής ο αριθμός των τραυματιών και των κατεστραμμένων κτηρίων.

Εκλογές 2015: Ποιοι ζητούν την ψήφο μας;

90 δικογραφίες κατά υπουργών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που καταχωνιάστηκαν στο «συρτάρι».
Οι άνθρωποι και τα κόμματα που διαχειρίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, επιχειρούν να μας πείσουν ότι άλλαξαν και τώρα μπορούν να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας.

Rage Against the Machine: Δείτε το video του "Bulls On Parade" μέσα από νέο τους live DVD

Οι RATM θα κυκλοφορήσουν ένα Blu-ray από την εμφάνιση τους στο Finsbury Park του Λονδίνου το 2006.
Το "Live At Finsbury Park" έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου, μέσω της Eagle Rock Entertainment,θα περιλαμβάνει 12 κομμάτια από την συναυλία της μπάντας, ενώ μετά το video του "Killing In The Name" που έδωσαν στη δημοσιότητα λίγες μέρες

Οι Motorama ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι post punk / indie rockers Motorama έρχονται στην Ελλάδα για συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ακροβατώντας κάπου ανάμεσα στο κιθαριστικό pop και στο 80's new wave, φλερτάροντας με dance ήχους και ρυθμούς και θέτοντας τις συνθετικές τους βάσεις πάνω σε συμπαγείς μπασογραμμές και σφιχτό, μινιμαλιστικό drumming, οι Motorama δημιουργούν συναισθηματικά φορτισμένα

Phase Reverse: Το νέο τους άλμπουμ έρχεται τον Οκτώβριο

Η τρίτη δισκογραφική δουλειά τους κυκλοφορεί στις 16 Οκτωβρίου και Θα έχει τον τίτλο "Phase III: Youniverse".

Η ανερχόμενη δισκογραφική εταιρεία ROAR! Rock of Angels Records, ανακοίνωσε μόλις την συνεργασία της με τους Έλληνες southern heavy metallers Phase Reverse, για την κυκλοφορία του τρίτου σε σειρά, full length άλμπουμ τους, που θα τιτλοφορείται "Phase III: Youniverse" και το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 16 Οκτωβρίου

Οι Thirty Seconds To Mars στο Terra Vibe Park Vds

Tην Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου οι Thirty Seconds to Mars θα αποδείξουν πάνω στη σκηνή του TerraVibe Park τι εστί stadium rock και γιατί το συγκρότημα των Jared Leto (κιθάρα- φωνή), Shannon Leto (drums) και Tomo Μiličević (κιθάρα μπάσο) θεωρείται ο σπουδαιότερος πρεσβευτής του είδους.

Από το 1998 όταν και δημιουργήθηκαν οι Τhirty Seconds to Mars από τα αδέρφια Leto

Ευρωμπάσκετ 2015: “Πέταξε” για Ρίο η Εθνική VDS ...H Εθνική Ελλάδος, επικρατώντας 97-90 της Λετονίας

Η Εθνική Ελλάδος επιβλήθηκε της Λετονίας 97-90 και εξασφάλισε ένα από τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά. Τέλος από την Εθνική ομάδα ο Βασίλης Σπανούλης.
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ 2015 η Εθνική Ελλάδος, επικρατώντας 97-90 της Λετονίας, στη Λιλ, για τις θέσεις 5-8.

Τέλος εποχής - Αποχωρεί από τη Εθνική ο Βασίλης Σπανούλης (Video)

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα ανακοίνωσε ο Βασίλης Σπανούλης.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λετονία, ο Kill Bill ανακοίνωσε το φινάλε από την Εθνική, την οποία υπηρέτησε απ' τα 17 του. «Περήφανος για όσα έζησα», είπε όντας αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά.«Θα σταματήσω από την Εθνική…

Λοράν, Γκίζι και Ιγκλέσιας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, παρευρισκόμενοι στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, αύριο Παρασκευή, στις 7.30 μμ, στην Πλατεία Συντάγματος.
Συγκεκριμένα, σύντομο χαιρετισμό πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα απευθύνουν ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας Πιέρ Λοράν, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Die Linke Γρέγκορ Γκίζι, και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, επικεφαλής των Podemos.

Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας E-VOICE για το dikaiologitika.gr.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29% και η Νέα Δημοκρατία 25,4%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,2%, το Ποτάμι με 5,1%, το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 5%, η Λαϊκή Ενότητα με 4,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,1% και η Ένωση Κεντρώων με 2,6%.

Θεοδωράκης: Αρνούμαι να υποκύψω στην γοητεία του κ. Μεϊμαράκη και του κ. Τσίπρα

"Αρνούμαι να υποκύψω στην γοητεία του κ. Μεϊμαράκη και του κ. Τσίπρα. Θεωρώ ότι η γοητεία βρίσκεται στο Ποτάμι" δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον Αθήνα 984.
"Λέω στον κόσμο "ψαλίδισε τους 2 μεγάλους, κόψε τους τα φτερά". Βρισκόμαστε σε μια τρέλα. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κάνει αυτοκριτική, λέει ότι απέτυχε σε πολλά.

Κυνική ομολογία Μιχαλολιάκου: Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα

«Την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι την αναλαμβάνουμε, αλλά ποινική ευθύνη δεν υπάρχει» ομολόγησε κυνικά, μιλώντας στo real FM, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Η δήλωση έρχεται λίγες ώρες πριν την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το χέρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη,

Έτσι δείχνει η Ευρώπη τον πολιτισμό της. Τα καρέ της επίθεσης σε πρόσφυγες, παιδιά και ρεπόρτερ

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι χιλιάδες πρόσφυγες, εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε δύο κράτη. Η Ευρώπη για άλλη μια φορά, δίνει "μαθήματα" φιλοξενίας (Pics)

Χιλιάδες πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στην Αδριανούπολη – Περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα (vid)

Εντείνεται το κύμα προσφύγων που έχει εγκλωβιστεί στην Αδριανούπολη, στην Τουρκία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου 2.000 άνθρωποι βρίσκονται στη συγκεκριμένη πόλη στα βορειοδυτικά, και περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, οι τοπικές αρχές στην Αδριανούπολη προειδοποιούν ότι θα γίνει χρήση βίας αν οι πρόσφυγες δεν εγκαταλείψουν σύντομα την πόλη.

ΟΗΕ: «Σοκ» για τη μεταχείριση των προσφύγων – Φράκτη και στα σύνορα με την Κροατία ετοιμάζει η Ουγγαρία

Σοκ και έντονη ανησυχία για τη μεταχείριση που επιφυλάσσεται στους πρόσφυγες και τους μετανάστες στα σύνορα Σερβίας – Ουγγαρίας, εξέφρασε την Τετάρτη, ο γγ του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν, ενώ τόνισε ότι οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και ότι τα ανθρώπινα δικαιώματά τους πρέπει να γίνονται σεβαστά.

Ουγγαρία: Αγριότητες της αστυνομίας κατά των προσφύγων - Live εικόνα από τα σύνορα

Η ουγγρική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού υπό πίεση εναντίον μεταναστών στα σύνορα με τη Σερβία, μετέδωσαν το Γαλλικό Πρακτορείο και το Ρόιτερς.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα μεταναστών «με επιθετικές διαθέσεις» παραβίασε μια συνοριακή πύλη από τη Σερβία

Τσίπρας προς Μεϊμαράκη: Πάμε μαζί στον εισαγγελέα να μάθουμε ποιοι πολιτικοί είναι στην Λίστα Λαγκάρντ (Video)

Το γάντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το θέμα της διαπλοκής και τη λίστα Λαγκάρντ πέταξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ATTICA και τον Κώστα Αργυρό.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να πάνε μαζί στους εισαγγελείς πριν από τις εκλογές προκειμένου να πληροφορηθούν ποιά είναι τα ονόματα των πολιτικών που υπάρχουν στη λίστα που κατέθεσε ο Φαλτσιανί.

Πάτρα. Αλ. Τσίπρας: Εντολή συνέχειας στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το λαό μπροστά, για την ελπίδα (Video)

Η αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη είναι το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα για το αύριο του λαού και του τόπου μας" ο Αλέξης Τσίπρας από μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, στην Πάτρα. "Στη κάλπη της Κυριακής όχι ψηφίζουμε: Όχι στην παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος της υποτέλειας, της εξάρτησης, της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Πώς Συγγρού και "Πρώτο Θέμα" έκοψαν και έραψαν την "υπόθεση Φλαμπουράρη" για να την συμψηφίσουν με τους "Παπασταύρους" της λίστας Λαγκάρντ

Η απόκρυψη από το "Πρώτο Θέμα" του ρόλου που διαδραμάτισε το δεξί χέρι του Ευ. Μεϊμαράκη, ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και παλιός γενικός διευθυντής στο υπ. Άμυνας επί Μεϊμαράκη, Πελ. Καλλίρης στο στήσιμο της "υπόθεσης Φλαμπουράρη", μιας υπόθεσης που ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε πλήρως προσκομίζοντας τα σχετικά έγγραφα, φωτίζεται από την ομολογία ενοχής του προέδρου της Ν.Δ.

Υποκλίθηκε με 3-0 ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός υποκλίθηκε με 3-0 στην ανωτερότητα της Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League παρουσία 32.000 θεατών στο «Καραϊσκάκης».
Η ομάδα του Σίλβα παρουσιάστηκε μάλλον ανέτοιμη για ένα τέτοιο ματς που απαιτούσε τη μέγιστη αυτοσυγκέντρωση και στα 90΄ και δέχθηκε δύο γκολ στο τέλος του αγώνα.