.Πρόσφατα η Rihanna δήλωσε ότι θα αισθανόταν καλύτερα αν η δίαιτα που ακολούθησε δεν της είχε κοστίσει τον τροφαντό πισινό

Πρόσφατα η Rihanna δήλωσε ότι θα αισθανόταν καλύτερα αν η δίαιτα που ακολούθησε δεν της είχε κοστίσει τον τροφαντό πισινό της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η αυτοπεποίθησή της είναι στα πατώματα, αφού βρίσκει πάντα τρόπους για να την τονώσει!..

Πιασμένοι χέρι-χέρι η JLo και ο Casper

Με αφορμή την προώθηση της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, η Jennifer Lopez πήγε στο Σάο Πάολο στη Βραζιλία μαζί με τον φίλο της Casper Smart δυο ημέρες νωρίτερα για να απολαύσουν τις παραλίες της κοσμοπολίτικης πόλης..

Η Irina & η Anne στις ακτές του Μαϊάμι

Η Irina Shayk και η Anne V φόρεσαν μικροσκοπικά πολύχρωμα μπικίνι και επιδόθηκαν σε αγώνες κολύμβησης. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιον επίσημο αγώνα, απλώς οι δυο φίλες λατρεύουν να παραβγαίνουν στο νερό..

«Τα χιλιόμετρα Όλα»: Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου!

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Τα χιλιόμετρα Όλα», σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και..

Σε ρόλο «προξενήτρας» η Gwyneth Paltrow Jude Law - Cameron Diaz: Είναι ζευγάρι;

Φήμες θέλουν την Cameron Diaz και τον Jude Law να είναι ζευγάρι και να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά στο ξενοδοχείο Chateau Marmont του Λος Άντζελες..

Σάλος με το ροζ βίντεο της Tulisa Contostavlos

Στην Ελλάδα όλοι ψάχνουν το ροζ βίντεο της Μελίνας Τσιλιμίγκρα, το οποίο βέβαια διαψεύδεται από το στέλεχος του ΛΑΟΣ... Αντίθετα, στην Αγγλία, το ροζ βίντεο της Tulisa Contostavlos βρίσκεται on air, με χιλιάδες επισκέπτες που απολαμβάνουν την ελληνικής καταγωγής κριτή του βρετανικού «X-Factor»..

Ο Τσαλίκης για το επίδομα τρίτεκνου που του «έκοψαν»

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για τη δημοσιότητα, τους υψηλούς μισθούς του παρελθόντος, ενώ σχετικά με το αν ένιωσε ποτέ να «καβαλά» το καλάμι παραδέχθηκε στο περιοδικό..

Π. Ζήνα: Όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από την Ηλέκτρα μας

Πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο την κορούλα της και από τη στιγμή που η Πέγκυ Ζήνα κράτησε στην αγκαλιά της τη μικρή Ηλέκτρα, άλλαξε η ζωή της και φυσικά οι προτεραιότητές της..

Για «κυβερνώσα Αριστερά» μιλά ο Φώτης Κουβέλης

Υπέρ της συνεργασίας της Δημοκρατικής Αριστεράς με τους ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται..

Νευρικότητα στη ΝΔ από τις δημοσκοπήσεις Σαμαράς εναντίον Καμμένου

Την απειλή από τα μικρότερα κόμματα του κεντροδεξιού χώρου αντιμετωπίζει πλέον η ΝΔ και στρέφει τα πυρά της εναντίον των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”..

Δεν επιστρέφει η ΝΔ στο διάλογο για το φορολογικό

Δεν επιστρέφει στο διάλογο για το φορολογικό η ΝΔ, παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομικών απέσυρε την επίμαχη ρύθμιση, που προέβλεπε τα τακτοποιηθέντα αυθαίρετα να συνυπολογίζονται στα τεκμήρια διαβίωσης..

Η πρώτη αφίσα του Ευάγγελου Βενιζέλου "Γίνεται", το νέο σύνθημα του ΠΑΣΟΚ

Την εικόνα του ανθρώπου που ξέρει και είναι έτοιμος να κάνει τη δουλειά επιχειρεί να περάσει με την πρώτη του αφίσα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με μία φωτογραφία στην οποία δεν έχουν πειραχτεί οι ατέλειες του προσώπου του ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ..

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΒΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΙΛΙΕΤ Ανοίγουν την πόλη - φάντασμα οι Τούρκοι

Ανοίγουν την πόλη - φάντασμα οι Τούρκοι Στο άνοιγμα της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου, μόλις η Κυπριακή Δημοκρατία αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την 1η Ιουλίου, θα προχωρήσουν Τουρκία και..

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ Συλλήψεις δεκάδων Κουβανών από τις κομμουνιστικές Αρχές

Συλλήψεις δεκάδων Κουβανών από τις κομμουνιστικές Αρχές Δεκάδες διαφωνούντες έχουν συλληφθεί στην Κούβα ενόψει της σημερινής επίσκεψης του Πάπα Βενέδικτου XVI στην Αβάνα, ανακοίνωσαν αντιπολιτευόμενες οργανώσεις..

Με σομπρέρο και μαριάτσι ο Πάπας στο Μεξικό

Με σομπρέρο και μαριάτσι ο Πάπας στο Μεξικό Ως ροκ σταρ έγινε δεκτός στο Μεξικό ο Πάπας Βενέδικτος 16ος ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας ένα σομπρέρο, ευλόγησε ένα γκρουπ μαριάτσι..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΟΥΛ Την επαναλειτουργία της Χάλκης ανακοίνωσε στον Ομπάμα ο Ερντογάν

Την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ανακοίνωσε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Σεούλ, όπου..

Κοινό μέτωπο ΗΠΑ-Κίνας απέναντι στην Β. Κορέα Κοινή απάντηση

Κοινή απάντηση απέναντι σε οποιαδήποτε «πιθανή πρόκληση» της Βορείου Κορέας θα δώσουν ΗΠΑ και Κίνα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, αναφερόμενος στην προγραμματισμένη για τον Απρίλιο εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς από την Β. Κορέα..

Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Στάση εργασίας τεσσάρων ωρών, αποφάσισε το ΔΣ για την Πέμπτη 29 Μαρτίου

Τετράωρη στάση εργασίας δασκάλων την Πέμπτη Στάση εργασίας τεσσάρων ωρών, αποφάσισε το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) για την Πέμπτη 29 Μαρτίου..

ΛΟΓΩ ΤΟΥ «ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ» ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ Εξήγγειλαν κινητοποιήσεις οι πρόεδροι των ΤΕΙ

Εξήγγειλαν κινητοποιήσεις οι πρόεδροι των ΤΕΙ Την αναστολή της λειτουργίας των ιδρυμάτων, πλην της εκπαιδευτικής διαδικασίας, την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, αποφάσισαν οι πρόεδροι των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΤΕΙ)..

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 70.000 ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΕΙ - ΤΕΙ Σε 85 σχολές μειώνονται φέτος οι εισακτέοι

Πέρυσι «κόπηκαν» από τα Τεχνολογικά Ιδρύματα 25 τμήματα    Τη δραστική μείωση του αριθμού των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας. Αν και ο τελικός αριθμός θα ανακοινωθεί λίγο πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Μαΐου, βέβαιο θεωρείται πως θα είναι ο μικρότερος της τελευταίας δεκαετίας. Περικοπές ζητούν και τα ίδια τα Πανεπιστήμια..

Κομμένα και ραμμένο για τους αυτοκινητιστές το νομοσχέδιο για τα ταξί «Δωράκι» στα ΚΤΕΛ - Φυλακή για την κατάληψη διοδίων από το κίνημα «Δεν πληρώνω»

Πλήθος από άρθρα που ήδη προκαλούν έντονες συζητήσεις, αφού ικανοποιούν κλαδικά αιτήματα των αυτοκινητιστών Ταξί και ΚΤΕΛ και φέρνουν νέα μέτρα κατά του κινήματος «Δεν πληρώνω» στα διόδια, περιέχει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες, τα Ταξί και τα Δημόσια Έργα..

«Φέρτε πίσω τα λεφτά» λένε στην Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕΙ και ΤΕΙ

Απειλούν ακόμη με μηνύσεις για τη μετατροπή των αποθεματικών σε ομόλογα
 Η σύνοδος των πρυτάνεων των ΤΕΙ ανακοίνωσε: «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε την ευθύνη κλεισίματος των Ιδρυμάτων και θα υποβάλουμε συνολικά τις παραιτήσεις μας στην Πολιτεία»..

UP Greek Tourism: Στην Times Square δεσπόζει ο Παρθενώνας

Ομάδα φίλων, συγκεντρώνοντας χρήματα από το Διαδίκτυο, τοποθέτησε γιγαντοαφίσες με ελληνικό χρώμα...

Νότια Κορέα Ομπάμα: «Ο χρόνος εξαντλείται για το Ιράν»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα, στην διάρκεια ομιλίας του στη Σεούλ, ότι ο χρόνος εξαντλείται σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες επίλυσης της διένεξης του Ιράν με την δύση σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας..

Ιδρυμα Ευγενίδου: Και η ρύπανση χιούμορ θέλει

Είκοσι γελοιογράφοι από Ελλάδα και Σουηδία στην έκθεση γελοιογραφίας «Αντιμέτωποι με το κλίμα»
 Πώς θα μπορούσε να προωθηθεί με χιούμορ ένας διάλογος σχετικός με την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη;..

Η Εθνική Βιβλιοθήκη επιτέλους κινείται Αρχίζουν τα πρώτα βήματα για να ηγηθεί ενός ενιαίου εθνικού δικτύου βιβλιοθηκών στην εποχή της πληροφορίας

Εκκληση στις αρμόδιες αρχές για την ασφάλεια στον περιβάλλοντα χώρο έχει απευθύνει η νέα διοίκηση της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Η εγκληματικότητα που πλήττει το αθηναϊκό κέντρο έχει φθάσει και στα σκαλοπάτια της Βιβλιοθήκης
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Ενα μελτέμι ήταν η αιτία Πώς εκμεταλλεύθηκαν οι Ελληνες τα καιρικά φαινόμενα στη διάρκεια της ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Ο ακαδημαϊκός κ. Χρήστος Ζερεφός το μελέτησε και εξηγεί

Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκε ότι όλοι ήταν έτοιμοι. Από τα μεγάλα πλοία τους οι Πέρσες κοιτούσαν αφ' υψηλού τα ολιγάριθμα ελληνικά σκάφη απέναντί τους. Μόλις είχαν εισέλθει στα στενά και, όπως λέει ο..

Σενεγάλη: Ο πρόεδρος Ουαντέ παραδέχθηκε την ήττα του

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Σενεγάλης Αμπντουλαγέ Ουαντέ παραδέχθηκε την ήττα του στις χθεσινές εκλογές, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, τερματίζοντας την προσπάθειά του να εκλεγεί για τρίτη θητεία, στην διάρκεια της οποίας είχαν σημειωθεί αιματηρά επεισόδια..

Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στη Χιλή

Η κρατική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Χιλής (ONEMI) έδωσε εντολή να εκκενωθούν οι παράκτιες περιοχές στο κεντρικό τμήμα της χώρας, περίπου 300 χλμ. από την πρωτεύουσα Σαντιάγο, για «προληπτικούς» λόγους..

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Ο Μόντι προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Μπερλουσκόνι

Ο Μόντι προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Μπερλουσκόνι Να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα που άφησαν πίσω τους οι μέρες «ασυδοσίας» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι προσπαθεί η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι.Να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα που άφησαν πίσω τους οι μέρες «ασυδοσίας» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι..

O Καβαλιέρε τα κονομάει και γιορτάζει με... το χαρέμι του

O Καβαλιέρε τα κονομάει και γιορτάζει με... το χαρέμι του Την ώρα που οι Ιταλοί βλέπουν τις τσέπες τους να αδειάζουν, ο Μπερλουσκόνι γιορτάζει την αύξηση της περιουσίας του τραπεζώνοντας το γυναικείο φαν κλαμπ του..

Νικητής στο γκραν πρι της Μαλαισίας ο Αλόνσο Δεύτερος ο Σέρχιο Πέρεζ - στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο, πρώτευσε στο γκραν πρι της Μαλαισίας, που διεξήχθη στην πίστα της Σεπάνγκ και ήταν το δεύτερο της εφετινής περιόδου.
Δεύτερος ήταν ο Μεξικανός
Σέρχιο Πέρεζ με Sauber-Ferrari, ενώ στην τρίτη θέση..

Χρυσό στη Μιλλούση στο Challenge Cup του Κότμπους

Η Ελληνίδα γυμνάστρια συγκέντρωσε την καλύτερη επίδοση στη δοκό ισορροπίας με 14.425 βαθμούς με βαθμό δυσκολίας 6.1.

 Το χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο Challenge Cup που..