Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου- Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Αίγιο

Η γνωστή ερμηνεύτρια ταξιδεύει με την μουσική παράσταση «Πάμε Ξανά» σε επιλεγμένους χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Νατάσσα Μποφίλιου, αυτόν τον χειμώνα, ταξιδεύει με την νέα της παράστασης με τίτλο «Πάμε Ξανά» σε επιλεγμένους χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έτσι, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στον χώρο θεαμάτων «Πολυτεχνείο» στο Αίγιο.

Άγκυρα: Μεγάλη συναυλία Φραγκούλη-Καρυτινού για την ελληνική προεδρία της ΕΕ

Την συναυλία διοργανώσε η Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα, σε συνεργασία με την Κρατική Όπερα και το Μπαλέτο της Άγκυρας Mε συναυλία στην οποία θα συμμετάσχει ο τενόρος, Μάριος Φραγκούλης και η σοπράνο κα. Τουρκόγλου, υπό την διεύθυνση του κ. Λουκά Καρυτινού,  εορτάστηκε στην Άγκυρα η ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.

Lady Victoria Hervey: Χωρίς εσώρουχο στις «Χρυσές Σφαίρες»

Και δεν φάνηκε να ντράπηκε… Αποφάσισε ότι θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί και όλοι θα έχουν μάτια μόνο για εκείνη. Έτσι – και χωρίς πολύ σκέψη από ότι φάνηκε –, η Lady Victoria Hervey αποφάσισε να δώσει το παρών στο after party που ακολούθησε, την απονομή για των Χρυσών Σφαιρών, στο Weinstein Company & Netflix, με ένα ιδιαίτερο φόρεμα!

72η τελετή απονομή των βραβείων για τις Χρυσές Σφαίρες- Golden Globes: Τα πάρτι μετά την τελετή

Τα καλύτερα όμως ήταν μετά. Τα after parties είναι θεσμός και οι celebrities κάθε φορά δίνουν μάχη με το χρόνο για να αλλάξουν ρούχα, μακιγιάζ και στυλ Η 72η τελετή απονομή των βραβείων για τις Χρυσές Σφαίρες είναι πια παρελθόν αλλά οι φωτογραφίες της βραδιάς κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τους νικητές να πρωταγωνιστούν και να κλέβουν για άλλη μια φορά την παράσταση.

Μαϊάμι Anna Kournikova-Enrique Iglesias: Και όμως είναι μαζί

Ο 38χρονος Iglesias και 32χρονη Anna είναι 12 χρόνια μαζί. Ο tabloid Τύπος είχε γράψει ότι το ζευγάρι χώρισε το Δεκέμβριο του 2013 και ότι η τενίστρια έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί στο Μαϊάμι Την ώρα που ο αμερικανικός tabloid Τύπος γράφει για χωρισμό του Ισπανού τραγουδιστή Enrique Iglesias και της τενίστριας Anna Kournikova,

Shakira - Can't Remember To Forget You (Audio) ft. Rihanna


..
... Music video by Shakira feat. Rihanna performing Can't Remember To Forget You

SpaceShipTwo: Τρίτη επιτυχημένη δοκιμή για το διαστημικό σκάφος (Φωτό+Βίντεο)

Πριν το τέλος του 2014 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εμπορική πτήση γύρω από τη γη, εκτιμά η εταιρία Virgin Galactic Η Virgin Galactic η οποία προσδοκά να γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιήσει πτήσεις σε τροχιά γύρω από τη Γη (για όσους το επιθυμούν), πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, την τρίτη κατά σειρά δοκιμή για τη λειτουργία του διαστημικού οχήματος «SpaceShipTwo» με τον πυραυλοκινητήρα που διαθέτει. Το σχέδιο της Virgin Galactic βασίζεται σε δύο αεροσκάφη:

Έρχεται άλλη μία εβδομάδα διακοπών - Θεσπίζεται η "Λευκή Εβδομάδα"

Η «Λευκή Εβδομάδα», ένας θεσμός διακοπών που υφίσταται εδώ και χρόνια στην Ευρώπη, έρχεται και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία η νέα, πρόσθετη αυτή εβδομάδα διακοπών για τα σχολεία θα εφαρμοστεί πιθανότατα για πρώτη φορά φέτος μετά την Καθαρά Δευτέρα.

Ζουράφα: Εξακολουθεί να δημιουργεί αναταράξεις στο Λιμενικό

«Οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν», δήλωσε σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης Θανάσης Ζησίδης, σχετικά με την παρενόχληση, το περασμένο Σάββατο, ελληνικών αλιευτικών σκαφών από τουρκικά αλιευτικά, συνοδευόμενα από τουρκική ακταιωρό.

Τα πάντα για τις «Χρυσές Σφαίρες»: Οι νικητές, τα πρόσωπα, οι εμφανίσεις

Το «12 χρόνια σκλάβος» καλύτερη ταινία - Βραβεία ερμηνείας σε Ντι Κάπριο, Μακόναχι, Μπλάνσετ και Έιμι Άνταμς - Σκηνοθεσίας στον Αλφόνσο Κουαρόν για το «Gravity» - Καλύτερη σειρά το «Breaking Bad» - Τι φόρεσαν οι σταρ Η ταινία «12 χρόνια σκλάβος» ήταν ο νικητής της μεγάλης βραδιάς για τις Χρυσές Σφαίρες και αυτό δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Η BP αγόρασε τα πετρέλαια του Πρίνου - Υπεγράφη η συμφωνία

Πρόκειται για συμβόλαιο αξίας 500 εκατ. δολ. που σηματοδοτεί σύμφωνα με πηγές της ενεργειακής αγοράς την επαναδραστηριοποίηση της BP στην Ελλάδα H συμφωνία για την πώληση του συνόλου της παραγωγής πετρελαίου από τα κοιτάσματα του Πρίνου στην πολυεθνική ΒΡ υπεγράφη σήμερα στο ΥΠΕΚΑ, μεταξύ της εταιρείας Energean Oil, που εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα της περιοχής και της εταιρείας BP Oil International.

ertsocialnetworks-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ - 12/01/2014

WSJDigitalNetwork- Μεγάλες καταστροφές από πυρκαγιά σε ένα από τα σημαντικότερα βουδιστικά κέντρα

Ένα ινστιτούτο το οποίο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Θιβετανικού βουδισμού στην Κίνα, το οποίο είχε γίνει στο παρελθόν στόχος κατασταλτικών ενεργειών από τις Κινεζικές Αρχές, υπέστη μεγάλες ζημιές εξαιτίας μιας πυρκαγιάς, οι αιτίες της οποίας δεν είναι σαφείς, όπως ανέφεραν σήμερα Παρασκευή Κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

NBA Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings | January 12, 2014 | Full Highlights | NBA 2013-14 Season

NBA January 11 2014 Highlights Game Recap 12.1.2014 1.12.2014 Cavaliers Kings Hawks Grizzlies Timberwolves Spurs

AssociatedPress-Southwest Plane Lands at Wrong Airport

A Southwest Airlines flight from Chicago that was supposed to fly to Branson, Missouri landed at a separate airport about seven miles away on Sunday evening. The plane landed without incident.

euronews-«Κλείδωσε» η συμφωνία της Γενεύης για τα πυρηνικά του Ιράν

Σε εφαρμογή τίθεται από τις 20 Ιανουαρίου η ενδιάμεση συμφωνία της Γενεύης για τα πυρηνικά του Ιράν.

Η Τεχεράνη εξασφάλισε τη μερική άρση των οικονομικών κυρώσεων από τη διεθνή κοινότητα, με αντάλλαγμα το προσωρινό πάγωμα του πυρηνικού της προγράμματος.

euronews-Ισραήλ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Αριέλ Σαρόν

Η σωρός του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στον προαύλιο χώρο του ισραηλινού κοινοβουλίου μέχρι τις 6 το απόγευμα. Πλήθος κόσμου αναμένεται να μεταβεί στην Κνεσέτ προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον 11ο πρωθυπουργό του Κράτους του Ισραήλ που απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών έπειτα από πολυετή νοσηλεία σε κωματώδη κατάσταση.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΡΙΒΕΑΣ Ελεγε ναι στα «δωράκια» και... έβριζε τα λαμόγια

Ελεγε ναι στα «δωράκια» και... έβριζε τα λαμόγια Ηταν ένα ζεστό αυγουστιάτικο βράδυ πριν από δυόμισι χρόνια περίπου, όταν ο κ. Κυριάκος Γριβέας ανακοίνωνε στους καλεσμένους του στον πανέμορφο μανιάτικο πύργο που έχει η οικογένειά του στο μαγευτικό Οίτυλο, την απόφαση να... μετακομίσει μόνιμα (ο ίδιος, η σύζυγός του και τα παιδιά του) στο Λονδίνο.
Ελεγε ναι στα «δωράκια» και... έβριζε τα λαμόγια

Αυτό είναι το μυστικό των Γκεϊσών για αλαβάστρινο δέρμα και λαμπερά μαλλιά!

Αυτό είναι το μυστικό των Γκεϊσών για αλαβάστρινο δέρμα και λαμπερά μαλλιά!Το ρυζόνερο είναι το απόλυτο beauty secret των όμορφων Γιαπωνέζων…

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι οι Γκέισες έχουν απίστευτα λαμπερά μαλλιά αλλά και πορσελάνινο πρόσωπο που μοιάζει σχεδόν ψεύτικο!

Η Charlize Theron δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από τον Sean Penn

Η Charlize Theron δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από τον Sean PennΟι δύο ηθοποιοί έρχονται όλο και πιο κοντά
Έχουν κάνει τα μέσα να βάζουν διαρκώς ένα ερωτηματικό στο τι τρέχει τελικά μεταξύ τους, αλλά μάλλον τα περιθώρια στένεψαν και η αλήθεια – που αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται – βγήκε στην επιφάνεια και έδειξε ότι είναι κάτι παραπάνω από δύο καλοί φίλοι που έτυχε να κάνουν διακοπές μαζί.

Sex- Ποιες γυναίκες επιλέγουν τους… προικισμένους άντρες και γιατί;

Συχνά ακούμε και διαβάζουμε ότι στην ουσία το μέγεθος δεν μετράει στο σεξ, ωστόσο νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Sexual Medicine», ήρθε να καταρρεύσει -εν μέρει- το συγκεκριμένο μύθο…