ΠΡΟΣΩΧΗ.. ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ..

Μια συλλογή που διαθέτει το καλύτερο από FunnyVideosArchive
ΔΕΙΤΕ>>>>>>>>> ..

Απολαύστε τον κόσμο του Red Bull, όπως δεν το έχετε ξαναδεί.

Με τα καλύτερα σπορ κλιπ και δράση στο διαδίκτυο και το YouTube αποκλειστικά για εσάς..
ΔEΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ>>>>>>>>>  ..

Nicki Minaj - Freedom (Lyric Video)

Music video by Nicki Minaj performing Freedom (Lyric Video). ©: 2012 Cash Money Records Inc., under exclusive license to Universal Republic Records, a division of UMG Recordings, Inc.
ΔΕΙΤΕ VITEO>>>>>>>>>>>> >>>>..
Google has distributed a test version of its new mapping app for Apple's iPhones and is getting ready to submit it for approval to the Apple

ΔΕΙΤΕ VIDEO>>>>>>>..

SOUNDS OF THE NIGHT FLIPBOOK | Tiësto x Melanie Iglesias

Dance music has never sounded and looked so good! This unique video combines the fashion of dance music and the energy of the live experience. This unique video follows the lovely Melanie Iglesias as she parties at a mind blowing pool party and dance music festival dancing away to the sounds of the king himself - Tiësto!
δειτε video>>>>>>>>>>>> ..

INNA - J'Adore (Rock the Roof @ London)


 ΔΕΙΤΑ ΤΟ VIDEO THS
  AΠO TO LONDON
        the   Rooof


>>>>>>>>>>>>>>>..

Έσκασε η χρυσή «φούσκα» του ΥΠΕΚΑ

Τα στελέχη του ΥΠΕΚΑ που διαφήμιζαν την περιβαλλοντικά προηγμένη Φινλανδία θέλοντας να πείσουν τους «ιθαγενείς» ότι τα μεταλλεία χρυσού είναι κάτι περισσότερο από θείο δώρο, τώρα, μετά την τρομακτική καταστροφή που προκάλεσε το ορυχείο της Talvivaara Mining Company, σφυρίζουν αδιάφορα και ψελλίζουν δικαιολογίες του συρμού..

Αλέξης Τσίπρας: Μισθοί και συντάξεις θα αποκατασταθούν με ένα άρθρο Κάλεσε τους εργαζομένους στη Λάρκο να πουν «μολών λαβέ»

Το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα επισκέφτηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας το μεσημέρι της Πέμπτης, προκειμένου να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί.
Ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε την κυβέρνηση «να μην προχωρήσει στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου.

Αρνήθηκε να βάλει διαφήμιση αντί για απεργιακό ρεπορτάζ και παραιτήθηκε Υψηλή δεοντολογική ευαισθησία από αρχισυντάκτη εφημερίδας στην πΓΔΜ

Παραιτήθηκε σήμερα ο αρχισυντάκτης της μεγαλύτερης εφημερίδας της ΠΓΔΜ «Ντνέβνικ» (Dnevnik), Ζόραν Αντόνοφσκι. Ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους της παραίτησης του, ωστόσο όπως μεταδίδουν αρκετά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, ο Ζ. Αντόνοφσκι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας, επειδή στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας, αντί κειμένου για την απεργία διαρκείας των νοσοκομειακών γιατρών στην πΓΔΜ που ξεκίνησε χθες, τοποθετήθηκε εμπορική διαφήμιση. ..

Αμπτάν: «Η Ελλάδα αποφεύγει να αποκλείσει την νεοναζί βουλευτή της απ' το Συμβούλιο της Ευρώπης» Ο πρόεδρος του Αντιρατσιστικού Κινήματος (EGAM) καλεί την πολιτική τάξη να τεθεί προ των ευθυνών της

Αποφασισμένος να «σηκώσει» το θέμα της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια, που επελέγη ανάμεσα στους 14 βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος (EGAM)..

Βόμβα στη ΔΗΜΑΡ από την κατάργηση του νόμου Ραγκούση

Τα πρώτα σοβαρά πολιτικά διλήμματα άσκησης πολιτικής, ανακύπτουν από σήμερα στη Δημοκρατική Αριστερά  μετά την απόφαση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά να ακυρώσει τον «νόμο Ραγκούση» για την ιθαγένεια καθώς το κόμμα αλλά και προσωπικά ο πρόεδρος του κ. Φώτης Κουβέλης, είχαν συμφωνήσει απόλυτα και είχαν ενισχύσει τον σχετικό νόμο..

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον νόμο Ραγκούση «Αποτελεί το μόνο σχετικά προοδευτικό νομοθέτημα των τελευταίων χρόνων»

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά της απόφασης του πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά να καταργήσει τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας..

Εορτασμοί και εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο--ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα γίνει και εφέτος ο εορτασμός για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Πέμπτη με καταθέσεις στεφανιών στον χώρο του Ιδρύματος στην οδό Πατησίων..

Μέρκελ - Πούτιν: Νέα επιχείρηση προσέγγισης

Η «σιδηρά κυρία» θα πραγματοποιήσει στις 16 Νοεμβρίου την πρώτη επίσκεψή της στη Ρωσία μετά την εκλογή Πούτιν. Η Μέρκελ δέχεται εσωτερικές πιέσεις να ασκήσει κριτική στον μεγαλύτερο εμπορικό εταίρο του Βερολίνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Βερολίνο και Αθήνα ρίχνουν τους τόνους Αίσθηση από την επίθεση στους Γερμανούς αξιωματούχους

 Το γύρο του κόσμου έκαναν οι πρωτοφανείς εικόνες από τα επεισόδια και τους προπηλακισμούς κατά του Γερμανού προξένου και του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας στη Θεσσαλονίκη,.

Lifestyle.Moda.Media World.. ΠΤΩΤΟ ΘΕΜΑ..

Νέα τροπή στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου - Μαυρίδη


Νέα τροπή στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου - Μαυρίδη
Μια νέα εξέλιξη στην «κόντρα» μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων φαίνεται να προκύπτει 
Κρυσταλία: «Με ξενερώνει το άκομψο πέσιμο»
Κρυσταλία: «Με ξενερώνει το άκομψο πέσιμο»
Η Κρυσταλία, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Otherview, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Movies & Stars» και στον Γιώργο Σατσίδη και μίλησε για τη μη συμμετοχής της στο φετινό «Dancing with the Stars», παρά την αρχική συμφωνία, ενώ μίλησε για τον έρωτα και τα social media. 
H Jennifer Lopez αναστάτωσε την Κωνσταντινούπολη
H Jennifer Lopez αναστάτωσε την Κωνσταντινούπολη
Η Jennifer Lopez χόρεψε για τους θαυμαστές της στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Dance Again» στην πρώτη της συναυλία στην Τουρκία...