"Θερμή" υποδοχή στον Παντελή Καψή από τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ρόδου (Video-Photo)


"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ελιάς και πρώην υφυπουργό της υλοποίησης του μαύρου στην ΕΡΤ, Παντελή Καψή, επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ρόδου πριν από λίγο στο Δημαρχείο Ρόδου, όπου επεδίωξε να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Κίνα: Μαζική παραγγελία 3.000 ηλεκτροκίνητων λεωφορείων και ταξί της BYD ( picture+video )

Τους τελευταίους μήνες, τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία της έχουν κάνει θεαματική είσοδο στις αγορές της Βρετανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βραζιλίας και άλλων χωρών. Ωστόσο, η καλύτερη διαφήμιση για την κινεζική εταιρεία Build Your Dreams (BYD) είναι η τελευταία παραγγελία που έλαβε - η μεγαλύτερη στη δεκαετή ιστορία της - για χιλιάδες λεωφορεία και ταξί από την πόλη Χανγκζού.

Άκυρες οι απολύσεις στην ΕΡΤ - Έφεση θα ασκήσει η κυβέρνηση απαντά ο Σίμος Κεδίκογλου

Την άμεση επαναπρόσληψη των εργαζομένων διέταξε το δικαστήριο καθώς δεν εφαρμόστηκε ο νόμος περί ομαδικών απολύσεων - Μάλλον δεν έλαβαν υπ' όψιν τους την απόφαση του ΣτΕ απαντά ο Σίμος Κεδίκογλου
Άκυρες έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου τις απολύσεις των 20 εργαζομένων της ΕΡΑ και της ΕΡΤ, που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.

Ζήστε σαν τους Φλίνστοουνς: Δείτε το μοναδικό ξενοδοχείο Kagga Kamma-σπηλιά! -Βρίσκεται στα βουνά της Νοτίου Αφρικής

Θέλετε έστω και για λίγο να μεταφερθείτε στη λίθινη εποχή, αλλά παράλληλα να απολαύσετε τις πολυτέλειες της σύγχρονης εποχής; Τότε το ξενοδοχείο Kagga Kamma έχει κτισθεί για σας!
Θυμόμαστε μάλλον όλοι την καλοκάγαθη οικογένεια των Flintstones που ζούσαν στη λίθινη εποχή, αλλά διέθεταν και κάποιες ανέσεις, όπως το περίφημο αυτοκίνητο με τους πέτρινους τροχούς!

DW: Οργή Μέρκελ για την μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί --Χουριέτ: «Ντροπή σε όσους θέλουν να γίνει τζαμί η Αγιά Σοφιά»

Η γερμανίδα καγκελάριος φέρεται να χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την πρόταση Ερντογάν στις επαφές που είχε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη
Για οργισμένη αντίδραση της Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με την πρόθεση του Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά.

Σύμβουλος του Ερντογάν κλωτσάει συγγενή νεκρού στην Σομά -O Ερντογάν αναγκάστηκε να κρυφτει σε ένα τοπικό σουπερ μάρκετ προκειμένου να αποφύγει την οργή του πλήθους.

Μεγάλες αντικυβερνητικές και αντικαπιταλιστικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε στο ανθρακωρυχείο στη Σoμά.

Πολιτικη Δήμος Αθηναίων: Ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στην «έκπληξη» του αουτσάιντερ

Against all odds η Κουμουνδούρου επιμένει ότι ο Σακελλαρίδης μπορεί να μπει σφήνα και να περάσει στον δεύτερο γύρο. Ποντάρουν στο ότι έχει ενισχυθεί η αναγνωρισιμότητά του.

Πολιτικη -Αγρια κόντρα Ιωαννίδη Τζιτζικώστα και Μπουτάρη-Καλαφάτη

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στην κεντρική Μακεδονία και τον δήμο Θεσσαλονίκης- Γαλάζιος «εμφύλιος» Ιωαννίδη-Τζιτζικώστα- Στα «μαχαίρια» Μπουτάρης-Καλαφάτης.
Κλίμα πολέμου επικρατεί στην Κεντρική Μακεδονία, καθώς από την μια έχει ξεσπάσει γαλάζιος εμφύλιος μεταξύ Απόστολου Τζιτζικώστα και Γιάννη Ιωαννίδη, με «καρφιά» της υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινας Χαραλαμπίδου, ενώ παράλληλα έχει ξεσπάσει και κόντρα μεταξύ του Γιάννη Μπουτάρη και το Σταύρου Καλαφάτη.

Πολιτικη- Βολές Γιάννη Ιωαννίδη κατά Συγγρού

Δήλωση βόμβα από τον Γιάννη Ιωαννίδη. «Δεν θα κατέβαινα στις εκλογές εάν ήξερα όλη τη διαδικασία... Δεν μπορώ να πολεμήσω κάτι που ψηφίζουν και νεοδημοκράτες».
Σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση προχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος είπε για την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα ότι εάν ήξερε όλη τη διαδικασία, ίσως να μην κατέβαινε στις εκλογές.

ΗΠΑ: Πύρινη λαίλαπα κατακαίει το Σαν Ντιέγκο - 30 σπίτια κάηκαν ολοσχερώς! (φωτογραφίες)

Όλα τα σπίτια βρίσκονταν σε γειτονιά του Κάρλσμπαντ- Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς
Μάχη με τις φλόγες δίνουν τις τελευταίες φόρες οι πυροσβέστες στη Νότια Καλιφόρνια όπου η πύρινη λαίλαπα δεν λέει να κοπάσει. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον 30 σπίτια κάηκαν ολοσχερώς στην πόλη Κάρλσμπαντ της Νότιας Καλιφόρνια.

Honda- Καλά είναι τα νέα για τους απανταχού φίλους της Ιαπωνικής μάρκας.

Καλά είναι τα νέα για τους απανταχού φίλους της Ιαπωνικής μάρκας. Οι άνθρωποι της Honda, αποφάσισαν να επαναφέρουν την παλιά γνώριμη σπορτίφ εικόνα της εταιρείας...
Αυτή δηλαδή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από σχεδόν όλους τους φίλους της αυτοκίνησης. Μία εικόνα η οποία μετά από την αποχώρηση των Ιαπώνων από την Formula 1, αλλά και την παύση παραγωγής μοντέλων όπως το Type R, έχει ξεθωριάσει.