Έκλεισαν οι κάλπες για τον 1ο γύρο στις γαλλικές εκλογές Μπροστά ο Ολάντ από τον 1ο γύρο στη Γαλλία

Προβάδισμα του Φρανσουά Ολάντ με ποσοστό 28,3% έναντι 25,8% του Νικολά Σαρκοζί από τον πρώτο κιόλας γύρο των..

Στα βήματα της Gaga Η Nicki Minaj τώρα και σε... γλυφιτζούρι!

Μπορεί η 29χρονη σταρ της μουσικής κάθε τόσο να λέει πως κουράστηκε να την συγκρίνουν με την Lady Gaga λόγω των εκκεντρικών της εμφανίσεων, αλλά δεν αφήνει και περιθώρια στα ΜΜΕ για το αντίθετο.
Πρόσφατο παράδειγμα η επίσκεψη που έκανε η τραγουδίστρια στο ξενοδοχείο W στο Λονδίνο, όπου και εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά με εκκεντρική περιβολή...

«Καυτή» με το σχολικό σακίδιο στον ώμο... Emma Glover: Όχι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να πας σχολείο...

Πίσω στην εποχή που πηγαίναμε σχολείο με μια τσάντα στον ώμο, μας γυρίζει η φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού Loaded η Βρετανίδα καλλονή Emma Glover...

Nikita Το πιο σέξι... μουσκό συγκρότημα στο Maxim

Οι Dasha Astafieva, Julia Brichkovskaya και Nana αποτελούν τις σέξι τραγουδίστριες του μουσικού συγκροτήματος Nikita..

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Πειρασμός» Ο "Μπεχλούλ" παντρεύεται!

Τα σκαλιά της... εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ο Τούρκος ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Πειρασμός» του ANT1 και που πολλές Ελληνίδες "ερωτεύτηκαν" ..

Θα έκανε τα ίδια λάθη αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω; Έχει μετανιώσει για συμπεριφορές της η Μελέτη

Για το αν έχει μετανιώσει για συμπεριφορές της, αλλά και για το εάν θα έκανε τα ίδια λάθη αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.
«Έχω μετανιώσει για κάποιες συμπεριφορές..

Twitter "Κανένας δεν με έπαιρνε στα σοβαρά"

Δηλώνει εργασιομανής και δεν κουράζεται ποτέ από την πολλή δουλειά. Υποστηρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά θα το συζητούσε να βάλει την επιχείρησή του στο χρηματιστήριο..

Η απάντηση Καμμένου στον Σαμαρά για το Ζάππειο ΙΙΙ

Απάντηση μέσω Twitter έδωσε ο Πάνος Καμμένος στο οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς...

Συμμετέχουν και 6 διεγραμμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τα ψηφοδέλια της Κοινωνικής Συμφωνίας

Τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών της σε όλες τις περιφέρειες της χώρας έδωσε στη δημοσιότητα η Κοινωνική Συμφωνία.
Στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις».
..

Με αιτήσεις τους στον Άρειο Πάγο Συνολικά 36 κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας

Έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και συνολικά κατέθεσαν αιτήσεις συμμετοχής 36 κόμματα, συνδυασμοί κομμάτων και μεμονωμένοι..

Αυστραλία..Η ιστορία ακούγεται απίστευτη, θυμίζοντας μάλλον παραμύθι, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή. Ο ομογενής, 'Αθα Ματσάκος, γεννημένος στην Αυστραλία

Η ιστορία ακούγεται απίστευτη, θυμίζοντας μάλλον παραμύθι, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή. Ο ομογενής, 'Αθα Ματσάκος, γεννημένος στην Αυστραλία, με καταγωγή από την Κατερίνη, χαρίζει την επιχείρησή του επιδιόρθωσης αυτοκινήτων, σε κάποιον που είναι άνεργος και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα..

Attica Bank: Ζημιές 249,8 εκατ. ευρώ το 2011 O δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας για το 2011 διαμορφώθηκε σε 10,7%

Ζημιά 249,8 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 3 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο δωδεκάμηνο του 2010 εμφάνισε ο όμιλος της Attica Bank στη χρήση του 2011, ως αποτέλεσμα της πρόβλεψης απομείωσης των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου.Η διοίκηση της τράπεζας κάνοντας χρήση τη νομοθεσία περί..

Σωσίβιο για την Ελλάδα ένα νέο Σχέδιο Μάρσαλ Ο καθηγητής Αλεξάντερ Κρητικός αναλύει το μοντέλο για την επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας

O 46χρονος οικονομολόγος Αλεξάντερ Κρητικός είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Πότσδαμ και επικεφαλής του τμήματος Ερευνας Επιχειρήσεων στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικής Ερευνας DIW του Βερολίνου..

Τράπεζα Πειραιώς: ζημιές 6,3 δισ. ευρώ το 2011

Στα 6,3 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι ζημιές που εμφάνισε η Τράπεζα Πειραιώς στη χρήση του 2011, ως αποτέλεσμα της συμμετοχής..

Eurobank: ζημιές μετά από φόρους 5,5 δισ. ευρώ το 2011

Συνολικές ζημιές μετά από φόρους ύψους 5,5 δισ. ευρώ εμφάνισε ο όμιλος της Eurobank EFG στη χρήση του 2011.
Από το ποσό αυτό, τα 4,6 δισ. ευρώ προέρχονται από το PSI και τα 856 εκατ. ευρώ από λοιπές έκτακτες προσαρμογές, που είχαν ήδη υπολογιστεί και..

Ζημιές- ρεκόρ €28 δισ. για τις 4 μεγάλες τράπεζες

Μεγάλες απώλειες για Εθνική, Alpha Bank, Eurobank και Πειραιώς από το PSI+ και τις αυξημένες προβλέψεις για τα επισφαλή δάνεια Ζημιές-ρεκόρ ύψους 28 δισ. ευρώ ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες,..

Τι μπορεί να φέρει ο Ολάντ; Στη Γαλλία φαίνεται σαν ο χρόνος να έχει γυρίσει στο μακρινό 1981

Παρακολουθώντας κανείς μερικά από τα πιο ριζοσπαστικά μέρη των ομιλιών του Φρανσουά Ολάντ, αισθάνεται σαν να γυρίζει ο χρόνος πίσω στο 1981 - τότε που ο ένας άλλος Φρανσουά μιλούσε για τον «σοσιαλισμό σε μία χώρα»..

Ιράν: Αποκωδικοποιήσαμε τα μυστικά αμερικανικού κατασκοπευτικού

Τεχεράνη, Ιράν
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν καταφέραν να αναλύσουν με επιτυχία τον κώδικα και τα δεδομένα του αμερικανικού μη επανδρωμένου αναγνωριστικού που κατέλαβαν, ισχυρίστηκε ο επικεφαλής της διοίκησης αεροδιαστημικής των Φρουρών της Επανάστασης...

Στο Σχηματάρι - Άνεργη και αυτή και ο σύζυγός της 26χρονη μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε κρεμασμένη

Η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως οδήγησαν μια 26χρονη μητέρα δύο παιδιών στην αυτοκτονία. Η γυναίκα ρωσικής καταγωγής ζούσε στο Σχηματάρι με το σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 3 και 5 ετών...

Οι Οικολόγοι Πράσινοι αισιοδοξούν πως θα μπουν στη Βουλή

Χαιρετίζοντας την σημερινή ημέρα, 22 Απριλίου, Παγκόσμια «Ημέρα της Γης» ξεκίνησε την τοποθέτησή του στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, στην Πάτρα, στα πλαίσια της εκλογικής εκστρατείας ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος..

Οσμή από υπόθεση Μayo, το έμβασμα των 2 εκατ. στο Ίδρυμα Καραμανλή

Υπόθεση Mayo αρχίζει να θυμίζει η μυστηριώδης δωρεά ύψους 2 εκατ. ευρώ που δέχτηκε προ μηνών από εταιρεία με έδρα τον φορολογικό παράδεισο του Isle of Man της Μεγάλης Βρετανίας, το Ίδρυμα Καραμανλή.
Μάλιστα οι ανακοινώσεις του ιδρύματος αλλά και του..

F1 GP Μπαχρέιν: Νίκη Φέτελ υπό πίεση Ράικονεν

Συναρπαστική απρόβλεπτη και γεμάτη ανατροπές ήταν η σημερινή εξέλιξη του αγώνα στο Σακχίρ. Ο Φέτελ εκκίνησε καλά και διατήρησε την πρωτοπορία στην πρώτη στροφή.
Πίσω του έγινε χαμός με το Χάμιλτον να στρίβει 2ος και το Γουέμπερ να χάνει την 3η θέση από το Τζένσον Μπάτον..

ΑΠΟ ΦΑΒΟΡΙ, ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Στην κάλπη και ο «παρολίγον πρόεδρος» Στρος Καν

Στην κάλπη και ο «παρολίγον πρόεδρος» Στρος Καν Ως...κοινός θνητός προσήλθε για να ψηφίσει, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, λίγο μετά τις 11.30 (τοπική ώρα). Πριν ξεσπάσει το καμαριέρα-γκέιτ θεωρούνταν ο..

ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η Κίνα έχει το δικό της... Χόλιγουντ

Η ταινια «Ασε τις Σφαίρες να Χορεύουν» («Let the Bullets Fly»), που έκανε τον γύρο του κόσμου, γυρίστηκε στην Κίνα  Το Πεκίνο επενδύει δυναμικά και στον χώρο του παγκόσμιου θεάματος. Οι συνολικές εισπράξεις από εισιτήρια ξεπέρασαν πέρυσι τα 2 δισ. $, με στόχο να αγγίξουν τα 5 δισ. $ το 2015. Στα χέρια κρατικής εταιρείας-κολοσσού οι παραγωγέςΗ ταινια..

Αν δεν αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη ΟΗΕ: "Στοχευμένες κυρώσεις" στους πραξικοπηματίες στη Γουινέα-Μπισάου

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών απείλησε το Σάββατο ότι θα επιβάλει "στοχευμένες κυρώσεις" σε βάρος της στρατιωτικής χούντας που ανέτρεψε την κυβέρνηση στη Γουινέα-Μπισάου, αν δεν αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη στη χώρα αυτή...
Η αντιπολίτευση της Συρίας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, προσπαθεί να προκαλέσει σκόπιμα διαδηλώσεις να μποϋκοτάρουν τα σχέδια ο ειδικός απεσταλμένος του Κόφι Ανάν προς τη Συρία των Ηνωμένων Εθνών και του Αραβικού Συνδέσμου...

Βενεζουέλα αίτηση μέσω της Ιντερπόλ για τη σύλληψη του πρώην Ανωτάτου δικαστή Eladio Aponte.

Πρώην δικαστής  της Βενεζουέλας Δικαιοσύνης Eladio Aponte, ο Aponte απολύθηκε από την Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας στις 20 Μαρτίουαπέρριψε το Ανώτατο Δικαστήριο για τη σύνδεσή του με μια υποτιθέμενη έμπορος ναρκωτικών, ταξίδεψε στις ΗΠΑ με ένα αεροπλάνο από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών των ΗΠΑ την επιβολή του..

Γαλλία Στις κάλπες αύριο εκατομμύρια πολίτες για τον α' γύρο των προεδρικών εκλογών..

Φρανσουά Ολάντ και Νικολά Σαρκοζί αναμετρώνται αύριο στον α' γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών Στις κάλπες αύριο εκατομμύρια πολίτες για τον α' γύρο των προεδρικών εκλογών, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για υποβάθμιση της γαλλικής οικονομίας. Τα γκάλοπ επιβεβαιώνουν τη δυναμική του υποψηφίου των Σοσιαλιστών..

Τριγμοί στην ευρωζώνη από την «υποδειγματική» Ολλανδία

Τριγμοί στην ευρωζώνη από την «υποδειγματική» Ολλανδία Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία φαίνονται "πρόδηλες", μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη μείωση του δημοσίου ελλείμματος..

Καρατζαφέρης: Ψήφος με γνώμονα τη λογική

Καρατζαφέρης: Ψήφος με γνώμονα τη λογική

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Έτοιμος να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου την επομένη των εκλογών, εφόσον το κόμμα που λάβει τη διερευνητική εντολή υιοθετήσει τη θέση του κόμματός του για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας εκτός μνημονίου..