ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη στο Facebook!

Δεν είναι λίγες οι απάτες που υπάρχουν στο Facebook που παρουσιάζουν φωτογραφίες κοριτσιών, που κάνουν διάφορα πράγματα... προτρέποντας το χρήστη να πατήσει πάνω στο link για να δει περισσότερα..

Η κινεζική Lenovo άφησε πίσω την αμερικανική Hewlett-Packard

Η αναρρίχηση της Lenovo (που έκανε την θεαματική είσοδό της στο πεδίο των PCs με την εξαγορά της σχετικής μονάδας παραγωγής της αμερικανικής ΙΒΜ το 2005), αποτελεί άλλη μια ένδειξη της διαρκούς ανάδυσης των κινεζικών τεχνολογικών εταιριών στη διεθνή αγορά, μέσα από επιθετικές εξαγορές και φθηνές τιμές προϊόντων..

Καθυστερεί το iPad Mini λόγω προβλημάτων στην παραγωγή

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία για επικείμενη παρουσίαση του iPad Mini την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου. Ανώνυμος επενδυτής της Apple είχε μάλιστα αποκαλύψει πως η Apple θα έστελνε στον Τύπο προσκλήσεις για το event της παρουσίασης στις 10 του μήνα, κάτι που βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε..

Βρες θέση parking εύκολα με την εφαρμογή Parking Defenders στο κινητό σου

Μετά από 6 μήνες λειτουργίας και 6.000 ενεργούς χρήστες η ελληνική εφαρμογή για smartphones Parking Defenders ανανεώνεται ριζικά και υπόσχεται να δώσει λύση σε κάθε Αθηναίο που αναζητεί μια θέση parking!.

O Steve Jobs μιλά για το iPad… το 1983

Μία ανέκδοτη ομιλία του Steve Jobs από το 1983 στο Center for Design Innovation αποκαλύπτει τη διορατικότητα που είχε ο συνιδρυτής της Apple σχετικά με ένα μεγάλο εύρος τεχνολογικών θεμάτων, όπως για παράδειγμα το iPad – 27 ολόκληρα χρόνια πριν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά!.

Eric Schmidt: θα διάλεγα την Apple γιατί έχει τα μετρητά

O ισχυρός άνδρας της Google, Eric Schmidt, παραχώρησε χθες μια απολαυστική συνέντευξη παρουσία κοινού στο AllThingsDigital και μίλησε για την εταιρεία του και όλους τους τεχνολογικούς κολοσσούς, ανταγωνιστές και μή...

To iOS 6 παρακολουθεί τους χρήστες, δείτε πώς θα το αποφύγετε

Κατά την παρουσίαση του iPhone 5, η Apple διαφήμισε το iOS 6 και τα περισσότερα από 200 νέα χαρακτηριστικά που αυτό εισήγαγε. Αυτό που "ξέχασε" όμως να αναφέρει, είναι οι νέες διαφημιστικές δυνατότητες που προσφέρει.
Το iOS 6 υποστηρίζει την τεχνολογία IFA ή IDFA (Identifier for Advertising) η οποία "παρακολουθεί"..

Η Mozilla διόρθωσε το bug του Firefox 16

Διορθώθηκε τo σοβαρό κενό ασφαλείας που ανακαλύφθηκε στον Firefox 16, το οποίο θα μπορούσε να επιτρέψει σε ένα κακόβουλο site να καταγράψει ποια sites επισκέφθηκε ο χρήστης του browser..

Βραβείο 60.000 $ σε hacker

Η Google απένειμε βραβείο 60.000 δολαρίων σε hacker, ο οποίος ανακάλυψε ένα σημαντικό κενό ασφαλείας στον Chrome, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Hack in the Box 2012, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας..

Ελλάδα - Βοσνία (21.45 μ.μ. Mega, OTETv)

Την μεγάλη ευκαιρία να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης  στο Παγκόσμιο Κύπελλο της  Βραζιλίας έχει απόψε η Εθνική Ελλάδος που αντιμετωπίζει την  Βοσνία (21.45 μ.μ. MEGA, OTETV)..

Ιαπωνία: Mεγάλες ασκήσεις στα ταραγμένα νερά των επίμαχων νησιών

Ιαπωνία:  Mεγάλες ασκήσεις στα ταραγμένα νερά των επίμαχων νησιών
Κομψό και ισχυρό, το ιαπωνικό ναυτικό  στον Κόλπο του Sagami παρουσιάζουν τελευταία ναυτική δύναμη πυρός του..

Η επίδοση Μπάιντεν στο ντιμπέιτ ενθουσίασε τον Ομπάμα

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είπε πώς είναι "πολύ υπερήφανος" για τον Τζο Μπάιντεν μετά την επίδοσή του στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ των αντιπροέδρων χθες το βράδυ απέναντι από τον ρεπουμπλικανό Πολ Ράιαν, συνυποψήφιο του Μιτ Ρόμνεϊ..

Φεύγει η Coca Cola από το ελληνικό χρηματιστήριο

Η κατάσταση πολιορκίας, στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία οδηγεί τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις σε κύμα φυγής από τη χώρα.

Μετά τη ΦΑΓΕ  που μετέφερε την έδρα της στο Λουξεμβούργο, τώρα και η Coca Cola  φεύγει από το ελληνικό Χρηματιστήριο..

Στα 7,8 δισ. οι περικοπές μισθών και συντάξεων για το 2013-14

Σύγκλιση απόψεων κυβέρνησης και Τρόικας στα μέτρα της φορολογικής μεταρρύθμισης για το 2014, διαπιστώνουν στο οικονομικό επιτελείο, αλλά φαίνεται πως ανεβαίνει ο «λογαριασμός» των περικοπών δαπανών μισθών, συντάξεων και επιδομάτων για το 2013-2014..

Τελευταία «βόλτα» για το διαστημικό λεωφορείο Endeavour

Θα βγει στους δρόμους του Λος Άντζελες για να το θαυμάσει ο κόσμος

Το διαστημικό λεωφορείο Endeavour θα κάνει σήμερα ένα διαφορετικό δρομολόγιο, όχι στο διάστημα αλλά στους δρόμους του Λος Άντζελες,..

«Δολοφονική για τη χώρα η πολιτική που αυξάνει την ανεργία»

Μανώλης: Παρ' όλα αυτά η τρόικα και οι υποτακτικοί της πολιτικοί τη συνεχίζουν

«Δολοφονική» για τη χώρα, χαρακτήρισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «την πολιτική που εφαρμόζεται», με αφορμή την ανακοίνωση από την ΕΛΣΤΑΤ των ποσοστών ανεργίας..

Πρόσκληση για δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις από τη ΓΣΕΒΕΕ

Καλεί σε κλείσιμο των επιχειρήσεων στις 18 Οκτωβρίου

Συμμετέχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου η Γενική Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος ..

«Η επίθεση για μένα είναι το σημαντικότερο κομμάτι»

Έβαλντ Λίνεν: Δε βάζουμε εύκολα γκολ

Συνήθως οι προπονητές αναφωνούν «δεν θέλω δίκιο, άμυνα θέλω». Ο Έβαλντ Λίνεν όμως, γενικά, δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση.

Στην πρώτη ομιλία του λοιπόν προς τους παίκτες της ΑΕΚ αναγνώρισε πως τα επτά γκολ που έχουν δεχθεί ως τώρα είναι πολλά..

Υεμένη: Δολοφονία του επικεφαλής της ασφάλειας της πρεσβείας των ΗΠΑ

Νεκρός έπεσε από πυροβολισμούς ο επικεφαλής της ασφαλείας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σανάα, σήμερα, Πέμπτη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας μοτοσικλετιστής άνοιξε πυρ κατά του Υεμενιτικής υπηκοότητας Κασίμ Αγκλανί -ο οποίος κατευθυνόταν στην πρεσβεία- και αφού τον πυροβόλησε στη συνέχεια διέφυγε.
Ο Αγκλανί εργαζόταν στην αμερικανική πρεσβεία στην πρωτεύουσα της Υεμένης επί δύο σχεδόν δεκαετίες.πηγη

Ερντογάν: «Πυρομαχικά» μετέφερε το συριακό αεροσκάφος

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Πέμπτη ότι το συριακό επιβατικό αεροσκάφος, το οποίο προερχόταν από τη Μόσχα και αναχαιτίστηκε από την Τουρκία, μετέφερε ρωσικής κατασκευής πυρομαχικά που προορίζονταν για το συριακό υπουργείο Άμυνας..

Σαμποτάζ στην «Promised Land»..Οι πολυεθνικές κήρυξαν τον πόλεμο στην ταινία του ηθοποιού, η οποία καταγγέλλει την εξόρυξη με τη μέθοδο του fracking

Το λόμπι του πετρελαίου προσπάθησε αρχικά να σαμποτάρει την ταινία «Promised Land» του Ντέιμον, εμποδίζοντας την εξεύρεση χρηματοδοτών. Κατάφερε στη συνέχεια να καθυστερήσει την πρεμιέρα της: προκειμένου να μη βγει στις αίθουσες πριν από τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, θα βγει μετά τα Χριστούγεννα, στις 28 Δεκεμβρίου..