Διθύραμβοι για την Κεφαλονιά από τον Ίαν Ράνκιν-Τι λέει ο Σκωτσέζος για το ελληνικό νησί

Πώς του έκλεψε την καρδιά το νησί του Ιονίου, στο οποίο δεν βλέπει την ώρα να ξαναγυρίσει κάθε φορά που φεύγει, ο διάσημος Σκωτσέζος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων

Κρήτη* Οι διακοπές των Red Hot Chili Peppers στην Ελούντα

Για διακοπές στο μυθικό ξενοδοχείο «Elounda Peninsula» βρέθηκε το δημοφιλές συγκρότημα, τα μέλη του οποίου διέμειναν σε πέντε σουίτες, απέφυγαν να δώσουν αυτόγραφα, ενώ μια ομάδα των ανθρώπων ασφαλείας τους απέκλεισε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε προσέγγισης με τους διάσημους ρόκερ

Νέοι θάνατοι από τον ιό Έμπολα σε τρεις χώρες της Δυτικής Αφρικής

Πενήντα νέα κρούσματα του αιμορραγικού πυρετού Έμπολα και 25 θάνατοι επιβεβαιώθηκαν στη Λιβερία, τη Σιέρα Λεόνε και τη Γουινέα από την 3η Ιουλίου, καθώς ο θανατηφόρος ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται πλήττοντας ιδίως οικογένειες, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Εμπολα: Οσα δεν γνωρίζετε για τον φοβερό ιό ???

Απολύμανση οικίας μολυσμένης από τον ιό Εμπολα στο Κονγκό. Ο ιός προκαλεί ιογενή αιμορραγικό πυρετό, ο οποίος επηρεάζει όλα τα οργανικά συστήματα στο σώμα.
Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει ξεσπάσει στην Αφρική το πιο εκτεταμένο και θανατηφόρο κύμα επιδημίας του φονικού ιού Εμπολα τα τελευταία χρόνια.

Συνάντηση Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ την Κυριακή στη Ρόδο

Στην Ρόδο θα βρεθεί την Κυριακή (14:00) ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, όπου θα διανυκτερεύσει πριν αναχωρήσει την επομένη για τη Βραζιλία που είναι ο τελικός του προορισμός.

Θα τον υποδεχθεί στο αεροδρόμιο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και στη συνέχεια θα παραθέσει γεύμα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Νεϊμάρ: «Εύχομαι να κατακτήσουν το τρόπαιο ο Μέσι με τον Μαστσεράνο»*Neymar está na Granja

Παρά την «αιώνια» κόντρα ανάμεσα στην Βραζιλία και την Αργεντινή ο άτυχος άσος της Σελεσάο αποκάλυψε ότι θέλει να σηκώσουν την κούπα οι δύο συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα - Συγκίνηση στην συνέντευξή του όπου αποκάλυψε ότι αν τραυματιζόταν δύο εκατοστά πιο κάτω θα βρισκόταν τώρα σε αναπηρικό καροτσάκι

Ο “γκαφατζής” Ομπάμα: Δεν περίμενε στην ουρά ταχυφαγείου και δεν είχε αρκετά λεφτά να πληρώσει!

Προσπέρασε ουρά εκατοντάδων πελατών γιατί... βιαζόταν – Πήγε να πληρώσει λογαριασμό 300 δολαρίων με... μονοδόλαρα – Κατακρημνίζεται εκ νέου η δημοτικότητά του
Φαίνεται πως ο Μπαράκ Ομπάμα έχει χάσει τελευταία αυτό το “κάτι”, αυτό το “μαγικό άγγιγμα” που είχε στην πρώτη του θητεία στον Λευκό Οίκο και που ήταν τόσο ξεχωριστό ώστε να τον καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό.