«Θα κάνει μόνος τους δηλώσεις...» - Πως ο Μακρόν ξεφτίλισε τον Μητσοτάκη στο σπίτι του Γάλλου Πρέσβη

Μέχρι χθες από την Πειραιώς ανακοίνωναν ότι «Μακρόν και Μητσοτάκης θα είχαν συνάντηση και έπειτα θα έκαναν κοινές δηλώσεις»!
Φυσικά η αλήθεια για άλλη μια φορά ήταν τελείως διαφορετική. Ο Μακρόν δέχτηκε να δει τον Μητσοτάκη στο χωλ της κατοικίας του Γάλλου πρέσβη, αρνήθηκε οποιαδήποτε κοινή δήλωση και έφυγε

Σε κόκκινο συναγερμό η Φλόριντα για το ενδεχόμενο πέρασμα της Ίρμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του Twitter κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να λάβουν προφυλάξεις και «να παραμείνουν ασφαλείς», τονίζοντας ότι «έχουμε επί τόπου ομάδες ταλαντούχων και θαρραλέων ανθρώπων που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν».
Ο κυκλώνας Ίρμα θα είναι «πραγματικά καταστροφικός» όταν φτάσει στις ακτές της Φλόριντας, προειδοποίησε σήμερα ο Μπροκ Λονγκ, ο επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών (Fema) μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Η Ίρμα έφτασε στην Κούβα Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν δελφίνια από θαλάσσιο πάρκο

Οι αρχές της Κούβας απομάκρυναν με ελικόπτερο τους έξι ενοίκους ενός δελφινάριου στο Κάγιο Γκιγιέρμο, ένα νησί στη βόρεια Κούβα, που απειλείται από τον ισχυρό κυκλώνα Ίρμα.
Τα έξι αρσενικά δελφίνια του κέντρου αναψυχής «Cable Esqui» τοποθετήθηκαν σε βρεγμένες πετσέτες και κατόπιν σε στρώματα προκειμένου να μεταφερθούν με το ελικόπτερο, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ACN.
«Προς το παρόν, βρίσκονται σε μια πισίνα όπου τους έχουν

Στους 17 οι νεκροί από τη φονική Ίρμα που έπληξε την Καραϊβική

Στους 17 ανέρχονται οι νεκροί από τον κυκλώνα Ίρμα που έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα τα νησιά της Καραϊβικής, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν οι αρχές.
Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στο ολλανδικό τμήμα του Αγίου Μαρτίνου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι ενώ άλλοι 43 τραυματίστηκαν. Από τους τραυματίες, οι 11 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Ρόναλντ Πλάστερκ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν αναχώρησαν από την Αθήνα

Ενθουσιασμένοι, έπειτα από ένα γεμάτο διήμερο, αναχώρησαν από την Αθήνα η Μπριζίτ και ο Εμανουέλ Μακρόν. Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας αποχώρησε από το αεροδερόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, αφού προηγουμένως είχε κάνει μια βόλτα στην Ερμού, όπου έβγαλε selfie φωτογραφίες με τουρίστες.

Ένα ακόμη στιγμιότυπο που ξεχώρισε από τη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ήταν η χειραψία του Εμανουέλ Μακρόν με λατερνατζή στην Ερμού.