Η Ρωσίδα που ξεσηκώνει Δείτε τις φωτογραφίες της Valenti Vitel

Με καλλίγραμμο κορμί που αναστατώνει και πλούσιο μπούστο που ξεχειλίζει η Valenti Vitel ενθουσιάζει τους followers της στο instagram.
Το νεαρό μοντέλο από τη Ρωσία ποζάρει με μαγιό και εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία και σαγηνεύει τον ανδρικό πληθυσμό.

The Scene at Cannes 2017

Lindsay Lohan attends the de Grisogono 'Love On The Rocks' party during the 70th annual Cannes Film Festival at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 23, 2017 in Cap d'Antibes, France.

Justin Bieber Fans Beg His Manager to Cancel UK Show After Ariana Grande Concert Terror Attack

After an explosion at Ariana Grande's U.K. show in Manchester killed at least 22 and left dozens of people injured Monday night, young fans are rallying together to get Justin Bieber's manager to cancel his upcoming U.K. show.
Scooter Braun, who manages both Grande and Bieber shared a post on his Twitter after the devastating attack at Ariana's concert. Among the 1000 plus replies from concerned fans was a number of Bieber stans who were persuading Braun to cancel the singers upcoming show.
Hundreds of young fans flooded the mentions to say that even though they are well aware that

11 Concert and Nightclub Tragedies Before Ariana Grande Manchester Attack

T.I. Concert Shooting: Policemen gather outside the building of Irving Plaza in New York on May 25, 2016. One person was killed and three others injured in a shooting incident during a concert by rapper T.I. at Irving Plaza in New York City.

Αριάνα Γκράντε, η ποπ τραγουδίστρια με τις ελληνικές ρίζες

Μια συναυλία της Αριάνα Γκράντε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Μάντσεστερ κατέληξε σε αιματοκύλισμα, λόγω μιας βομβιστικής επίθεσης την ευθύνη της οποίας ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος. Ο τραγικός απολογισμός της βραδιάς που πολλοί περίμεναν: 22 νεκροί και 60 τραυματίες.
Η νεαρή δημοφιλής τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε είχε μόλις φύγει από τη σκηνή. Σε ένα μήνυμά της στο twitter, δήλωσε συντετριμμένη για τα όσα φριχτά είχαν συμβεί: «Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια», έγραψε.

Συντετριμμένη επέστρεψε η Αριάνα Γκράντε στις ΗΠΑ

Η Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες χθες, μία ημέρα αφότου ένας βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 άτομα στη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, ενώ πλανώνται τα ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.
Η 23χρονη Γκράντε φαίνεται σε φωτογραφίες που ανάρτησε στον ιστότοπό της η εφημερίδα Daily Mail να κατεβαίνει τα σκαλιά ενός ιδιωτικού αεροπλάνου σε αεροδρόμιο στην πόλη της, το Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, και να την υποδέχονται συγγενικά πρόσωπα.

Ένα φο μπιζού που αποδείχτηκε διαμάντι 26 καρατίων

Αγοράστηκε σε ένα παλιατζίδικο ως φο μπιζού αντί ενός ασήμαντου ποσού. Ωστόσο το μονόπετρο με το διαμάντι των 26 καρατίων θα πωληθεί σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στις 7 Ιουνίου στο Λονδίνο σε τιμή μεταξύ 250.000 και 350.000 στερλινών (έως 450.000 ευρώ). Δηλαδή σε τιμή έως 35 φορές υψηλότερη από

Emily Ratajkowski Το μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Καννών

Η Emily Ratajkowski φροντίζει πάντα να ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram με νέες φωτογραφίες της και ενημερώνοντας τους followers της για το πού βρίσκεται αλλά και για τα επόμενα σχέδιά της.
Το νεαρό μοντέλο αποφάσισε να κάνει... πασαρέλα με μαγιό με φόντο το κινηματογραφικό φεστιβάλ στις Κάννες στο οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

Στη Ρώμη με γοητευτικό άνδρα η Bella Hadid (Photos)

Οι φήμες την ήθελαν να «ερωτοτροπεί» με τον μποξέρ Anthony Joshua λίγο μετά τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της.
Ο λόγος για τη Μπέλα Χαντίντ η οποία όπως όλα δείχνουν έχει «κλέψει» την καρδιά ενός  γοητευτικού άνδρα με τον οποίο απόλαυσε το δείπνο της, σε εστιατόριο της Ιταλικής πρωτεύουσας, το βράδυ της Τρίτης.

Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο όταν έμαθαν το «μυστικό» της

Στο Μάλιμπου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Τζούλια Ρόμπερτς την Τρίτη, η οποία απολάμβανε τη βόλτα της, μιλώντας κατά διαστήματα στο κινητό της τηλέφωνο.

Έχοντας επιλέξει ένα casual look, η 49χρονη φορούσε ένα τζιν παντελόνι με μια λιτή μουσταρδί μπλούζα και σανδάλια της ίδιας απόχρωσης.

Απλά εκθαμβωτική η Irina Shayk στις Κάννες

Τι κι αν γέννησε πριν δύο μήνες την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Bradley Cooper. H Irina Shayk πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό.
Με ένα αποκαλυπτικό κίτρινο μακρύ φόρεμα η Ρωσίδα καλλονή χάρισε στο φακό τα πιο λαμπερά κλικ και για ακόμα μία φορά έκλεψε την παράσταση.
Η εντυπωσιακή δημιουργία άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της αλλά και το μπούστο της αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η απάντηση Μπόμπολα για την πώληση του 20% του Mega στον Σαββίδη

Στις επικρίσεις που δέχθηκε για την απόφασή τους να πουλήσει το 20% του Mega  στον Ιβάν Σαββίδη,  απαντά ο Φώτης Μπόμπολας λέγοντας πως επρόκειτο για μια «αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία».
«Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις,

Ο Μιχάλης Ιγνατίου για το Mega: Όταν οι πολιτικοί, που ευεργετήθηκαν από το Mega, δεν υπολογίζουν τους 500 εργαζομένους του

Ένα αρκετά καυστικό κείμενο γράφει ο ανταποκριτής στις ΗΠΑ Μιχάλης Ιγνατίου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο MEGA, μετά την παραχώρηση του 19,63% στον Ιβάν Σαββίδη, από τον Φώτη Μπόμπολα.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά στο mignatiou.com:
Δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να υποστηρίξω τον άλφα ή τον βήτα πολιτικό, επιχειρηματία και δημοσιογράφο που ασχολείται με το θέμα του πολύπαθου Mega.

Κίνα: Στην βαθύτερη τάφρο του κόσμου έφθασε το επανδρωμένο κινεζικό υποβρύχιο Jiaolong

Η Κίνα επιδεικνύει δυναμισμό στην ανάπτυξη της επιστήμης, αλλά και της υψηλής τεχνολογίας, δήλωσαν ειδικοί από το Μπαγκλαντές, αναφερόμενοι στο επανδρωμένο κινεζικό υποβρύχιο Jiaolong, το οποίο επέστρεψε στο πλοίο-βάση του.

Πολάκης για Eurogroup: Βαστασοϊμπλέδες εμείς θα κερδίσουμε

Με τον δικό του, γνωστό τρόπο, σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, το αποτέλεσμα του Eurogroup της Δευτέρας με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και σε όλους εκείνους που στηρίζουν την στάση του.

Αναλυτικά, έγραψε:

Γεωργιάδης: Τραπεζίτης που συμπράττει καταδολίευση τράπεζας για το Mega θα πάει φυλακή

Μια διαφορετική συνέντευξη δίνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στο iefimerida. Μιλά για τους καβγάδες που έχει μετανιώσει, για τον κίνδυνο της υπερέκθεσης, για την Ευγενία Μανωλίδουκαι τα παιδιά με τα αρχαιοελληνικά ονόματα.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ΠαύλοΠολάκη και τη σχέση του με τον Τσίπρα, ενώ παίρνει θέση και για την παραχώρηση του 19,63% του Mega από τον Φώτη Μπόμπολα στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας χαρακτηριστικά:

Πέντε μεγάλοι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ για συνολικά 1.195 θέσεις Δείτε αναλυτικά τις θέσεις εργασίας

Πέντε μεγάλοι διαγωνισμοί για συνολικά 1.195 θέσεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού στο δημόσιο, θα προκηρυχθούν από το ΑΣΕΠ σταδιακά έως τα τέλη Ιουλίου. Οι προκηρύξεις, σύμφωνα με το dimosio.gr, περιλαμβάνουν ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και κατανέμονται ως εξης:

Φοιτητικές εκλογές σήμερα Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται αργά το βράδυ

Αυτός είναι 22χρονος βομβιστής του Μάντσεστερ (εικόνες)

Πρόκειται για τον 22χρονο Σαλμάν Αμπέντι, Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία του μακελάρη του Μάντσεστερ Η οικογένεια του αναχώρησε πριν τα Χριστούγεννα για τη Λιβύη, αφήνοντας πίσω της τον 22χρονο και τον μεγαλύτερο αδελφό του Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και φωτογραφίες του βομβιστή του Μάντσεστερ, ο οποίος οδήγησε στον θάνατο 22 ανθρώπους, το βράδυ της Δευτέρας. ο οποίος σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ήταν γνωστός στις βρετανικές αρχές χωρίς, ωστόσο, να είναι αντικείμενο κάποιες ενεργής έρευνας αλλά πιθανότατα

Απεργία πείνας ξεκίνησε γάλλος φωτορεπόρτερ, που κρατείται στην Τουρκία

Ο γάλλος ανεξάρτητος δημοσιογράφος, Ματιάς Ντεπαρντόν, ο οποίος συνελήφθη στην Τουρκία πριν από δύο εβδομάδες, άρχισε την Κυριακή απεργία πείνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κράτησή του, ανακοίνωσε σήμερα η μη κυβερνητική οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (Reporters sans Frontières, RSF). «Ο Ματιάς αποφάσισε να αρχίσει μια απεργία πείνας, η οποία βρίσκεται στην τρίτη της ημέρα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ερόλ Εντέρογλου, αντιπρόσωπος της RSF στην Τουρκία.

Στρατιωτικό νόμο στην νότια επαρχία Μιντανάο των Φιλιππίνων, κήρυξε ο πρόεδρος Ντουτέρτε

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε κήρυξε στρατιωτικό νόμο στην νότια επαρχία Μιντανάο έπειτα από το ξέσπασμα ένοπλων συγκρούσεων στην νότια πόλη Μαράουι μεταξύ στρατιωτών και μαχητών που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος.
Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος του προέδρου, Ερνέστο Αμπέλα από την Μόσχα όπου βρίσκεται ο Ντουτέρτε πραγματοποιώντας επίσκεψη.

Δυσαρεστημένος με Μητσοτάκη ακόμα και ο… Πορτοσάλτε

Η έλλειψη ομοιογένειας, τα στρατηγικά αδιέξοδα, καθώς και το επικοινωνιακό «βέρτιγκο» που συνεχίζει να μαστίζει τη ΝΔ, φαίνεται πως αποτελεί το κύριο συστατικό της «εκ των έσω» κριτικής που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αυτό δεν προκύπτει μόνο από τις διαφοροποιήσεις στελεχών από τη γραμμή του κόμματος, αλλά και από τα «φίλια πυρά» προσώπων που δεν φημίζονται για τις εχθρικές τους διαθέσεις προς τη ΝΔ.

Νίκος Μωραΐτης: Αγοράζεις ΜΜΕ; Τη ΝΔ τη ρώτησες;

Είναι λογικό ένα κόμμα να εκδίδει επίσημες ανακοινώσεις κάθε φορά που ένας επιχειρηματίας αγοράζει ένα ραδιόφωνο, μία τηλεόραση, μία εφημερίδα; Όχι, εκτός αν μιλάμε για την Ελλάδα και αν το κόμμα αυτό έχει μάθει όλα τα ΜΜΕ να του ανήκουν.

του Νίκου Μωραΐτη

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η εξαγορά μετοχών του MEGA του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, δεν πρόλαβε καν να γίνει γνωστό το όνομα του αγοραστή, και η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση:

Η παρέα του εθνικοσοσιαλιστή γυμνασιάρχη στη Λέσβο, με στελέχη της ΝΔ (video)

 Πολιτική κόντρα προκαλεί ρεπορτάζ και video που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Documento» καθώς δείχνει δείπνο συνδικαλιστών της ΝΔ και στελεχών του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού, Χαράλαμπου Αθανασίου, στο οποίο παρακαθόταν γυμνασιάρχης της Λέσβου, που είχε δηλώσει «εθνικοσοσιαλιστής» και υπέρ των δικτατόρων Μεταξά και Παπαδόπουλου.

Λάκης Λαζόπουλος: Γερμανικότεροι του Γερμανέως

Ας ξεκινήσουμε από την κοινή διαπίστωση. Η χώρα δεν προχωράει. Μοιάζουμε σαν έναν άνθρωπο δεμένο, με κοτρώνες στα πόδια, ο οποίος προσπαθεί να επιπλεύσει.

Πόσο θα παλεύουμε ακόμα με τα κύματα;

Ας περάσουμε τώρα σε μια δεύτερη σκέψη η οποία θα μπορούσε να είναι κοινή διαπίστωση. Το χρέος αυτό που έχουμε σαν χώρα είναι βιώσιμο;

«Να παραιτηθεί ο Σόιμπλε για τα εμπόδια στο Eurogroup», γράφει η Tageszeitung

   Η αγωνία μετά το Eurogroup οφείλεται πλέον στον Σόιμπλε
    Η αρνητική στάση του εγκυμονεί κινδύνους

Για μια φορά ακόμα η Ελλάδα αγωνιά, γράφει η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung σε σχόλιο με τίτλο «50 χρόνια δουλείας».

«Αυτή τη φορά η αγωνία δεν οφείλεται σε έλληνα υπουργό Οικονομικών, αλλά στον γερμανό Σόιμπλε.