Ο Γιάννης Πλούταρχος: Δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για το νέο του CD «Κάτω από τον ίδιο ήλιο», που κυκλοφορεί στις 7 Μαρτίου από τη Heaven

Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν χρειάζεται συστάσεις. Η πορεία του και η αγάπη του κόσμου τον έχουν καταξιώσει και τον έχουν φέρει στην πρώτη γραμμή των επιτυχημένων και πλέον καταξιωμένων τραγουδιστών στην Ελλάδα. Δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για το νέο του CD «Κάτω από τον ίδιο ήλιο», που κυκλοφορεί στις 7 Μαρτίου από τη Heaven

Jacqueline Oloniceva: Σου κόβει την ανάσα!

Με ύψος 1.75cm και αναλογίες (στήθος 86cm, μέση 60cm, γοφοί 91cm) που ζαλίζουν η 28χρονη Jacqueline Oloniceva είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα για τη φωτογράφηση εσωρούχων.

Karlie Kloss: Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά της

Για τα νέα εσώρουχα της Victoria’s Secret ποζάρει η καλλονή Karlie Kloss, η οποία  ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ το 2006 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα τοπ μόντελ στον κόσμο.

Η γυναίκα που τόλμησε να φωτογραφηθεί δίπλα στην Ambrosio και τη Shayk

Μπορεί να μη μοιάζει με μοντέλο, τόλμησε όμως να φωτογραφηθεί δίπλα στις καλύτερες του είδους και να τις επισκιάσει!
Η Big Ang, που έχει γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι πόζαρε πλάι στις Alessandra Ambrosio και Irina Shayk με το μπικίνι της και επιδεικνύοντας το πλούσιο μπούστο της, που έκανε τις γυναίκες δίπλα της να μοιάζουν με… άγουρες κορασίδες.

Ginta Lapina: Ξανθός πειρασμός

Η Λετονία έχει μακρά παράδοση στο να ... εξάγει πανέμορφες γυναίκες στις πασαρέλες της Μόδας ανά τον κόσμο.
Μια τέτοια ... ανακάλυψη των ατζέντηδων είναι η Ginta Lapina. Η 23χρονη καλλονή από τη Ρίγα, ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο

Lily Allen: Τι κοιτάει η τραγουδίστρια;


Σε επίδειξη μόδας εσωρούχων στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι έγινε το comeback της τραγουδίστριας Lily Allen, η οποία εμφανίστηκε στο κοινό μετά από τρία χρόνια απουσίας και τραγούδησε το νέο της χιτ «Smile».

Το νέο του video clip O Γιώργος Μαζωνάκης «πατάει τα όρια»


O Γιώργος Μαζωνάκης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου του video clip και τώρα μπορούν όλοι να απολαύσουν και την οπτικοποιημένη έκδοση του κομματιού με τίτλο «Πατάς Τα Όρια».

Cinema: Τον Δεκέμβριο του 2014 το τελευταίο μέρος της τριλογίας "Χόμπιτ"

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας «Χόμπιτ» θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου 2014, πέντε μήνες αργότερα από ήταν αρχικά προγραμματισμένο, δήλωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος της Warner Bros.

Η ταινία «Hobbit: There and Back Again» ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί τον Ιούλιο του 2014.

Cinema «ΟΖ, o Μέγας και Παντοδύναμος»: Σε avant premiere από το WIND F2G

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το «OZ, o Μέγας και Παντοδύναμος» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, πριν απ' όλους, οι φίλοι του WIND F2G παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό που θα χαρίσει στους νικητές μια από τις 100 τετραπλές πρoσκλήσεις της ταινίας.

CINEMA «Broken City»: ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ με M. Γουώλμπεργκ, Ρ. Κρόου και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς


Με μια δυνατή πρωταγωνιστική τριάδα κατεβαίνει στους κινηματογράφους το «Broken City», το αστυνομικό θρίλερ του Άλαν Χιούζ. Μαρκ Γουώλμπεργκ, Ράσελ Κρόου και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συνθέτουν ένα εξαιρετικό καστ σε μια ταινία γεμάτη ανατροπές.

Μανίς Αρόρα, Γκιγιώμ Ανρί και Αλμπέρ Ελμπάζ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι


Συνέχεια της παρισινής εβδομάδας μόδας, με τον σχεδιαστή Μάνις Αρόρα που παρουσίασε στο Palais De Tokyo, τη νέα κολεξιόν του. Πηγή έμπνευσης ήταν το φεστιβάλ «Burning Man», που διοργανώνεται κάθε Αύγουστο στην Έρημο Black Rock, στη Νεβάδα.

Dolce & Gabbana και Emporio Armani στο Μιλάνο


Επιστροφή στις πασαρέλες για τον οίκο μόδας Dolce & Gabbana, με μια νέα εξαιρετική ενότητα και κόνσεπτ ρούχων, μετά την περίφημη σειρά με τον τίτλο «Ντόλτσε Βίτα», που αναδείκνυε τον ιταλικό τρόπο ζωής, όπως αυτός παρουσιαζόταν στην ομώνυμη ταινία του Φεντερίκο Φελίνι.

Εσώρουχα από τον οίκο ΕΤΑΜ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Ο γαλλικός οίκος μόδας ΕΤΑΜ ετοιμάζεται για το άνοιγμα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, όπου θα παρουσιάσει την καινούργια ενότητα

Rethink Athens: Η Αθήνα μεταμορφώνεται σε ανθρώπινη πόλη


Μια άλλη Αθήνα μας περιμένει σε λίγα χρόνια, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της μελέτης, που κέρδισε τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό αρχιτεκτονικής «Rethink Athens – Ξανα-Σκέψου την Αθήνα».

Την Τρίτη ο δίσκος με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Hendrix

Το People, Hell and Angels, ο δίσκος με τα 12 ακυκλοφόρητα τραγούδια του Jimi Hendrix που αναμένεται να βγει στα ράφια την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου θεωρείται ήδη μια από τις πιο σημαντικές φετινές κυκλοφορίες.