Σε κέντρο αποτοξίνωσης Αυξάνεται η λίστα με τους νεκρούς στο Περού από την πυρκαγιά

Μη κυβερνητικές οργανώσεις και ιατρικοί κύκλοι του Περού κατήγγειλαν σήμερα την εξάπλωση παράνομων κέντρων απεξάρτησης στη χώρα, μετά την πυρκαγιά που..

Σούπερ Λίγκα Γρουσουζιά τέλος για τον !

Ο «δικέφαλος του Βορρά» "κατάπιε" με άνεση 2-0 την ΑΕΚ και αφού πέτυχε την τρίτη νίκη απέναντί της και την ξεπέρασε στην… τρίτη θέση της βαθμολογίας, τερμάτισε στα 13 χρόνια το γκαντέμικο σερί στο ΟΑΚΑ!..

Σούπερ Λίγκα Με ηγέτη τον Καστίγιο ο Άρης επικράτησε του Λεβαδειακού

Ο Άρης έπαιζε για 90 λεπτά τον «γάτο με το ποντίκι» με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»..

Μήνυμα αισιοδοξίας του Μπάγεβιτς για την ΑΕΚ

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ! Ο Σερβοέλληνας..

Yas Marina Circuit: Η χαρά του παιδιού!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων ελαστικών της Pirelli για το 2012 είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε δυο μοναδικές μέρες στην πίστα της F1..

Tο VW Group ετοιμάζεται για την Formula 1!

Τo VW Group θα μπει στη Formula 1 μέσα στα επόμενα χρόνια σύμφωνα με τον νέο CEO της Bentley, Wolfgang Durheimer, o οποίος είναι και επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος του Group..

«Ξέρουμε τι κάνουμε», λένε στη Mercedes

 Οι άνθρωποι της Mercedes AMG Petronas έχουν αποφασίσει να μην κατεβάσουν το νέο τους μονοθέσιο στις πρώτες χειμερινές δοκιμές..

Σούπερ Λίγκα: Στο +5 ο ΠΑΟ, νικητής στο ντέρμπι Δικεφάλων ο ΠΑΟΚ Οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 της Δόξας και οι Θεσσαλονικείς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-0)

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της ΑΕΚ, την οποία ξεπέρασε, ανεβαίνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας..

«Πουλάρια» της μπάλας με τη «στάμπα» της Γκλάντμπαχ Από τον «ξανθό άγγελο» Γκίντερ Νέτσερ στον πολυσύνθετο μεσοεπιθετικό Μάρκο Ρόις

Οι φίλοι της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ τραγουδούν εδώ και δεκαετίες με περηφάνια «es gibt nur eine Burussia», δηλαδή «υπάρχει μόνο μία Μπορούσια». Ωστόσο, σε αντίθεση..

Μέχρι και -22 βαθμοί Κελσίου! Επτά άνθρωποι πέθαναν από το κρύο στα Βαλκάνια

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην περιοχή των Βαλκανίων εξαιτίας του πολικού ψύχους, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης..

Αψεγάδιαστο κορμί… Elizabeth Hurley: Καυτό μωρό 46 Μαΐων!

Τι και αν σε τέσσερα χρόνια θα πατήσει τα 50; Η Elizabeth Hurley καταφέρνει ακόμα να είναι περιζήτητη από μεγάλα brands της μόδας..

Τραγούδησε στο «Jazz and Blues festival» στη Jamaica Κορμάρα και στα 43 της η Celine Dion

Αναμφίβολα τη γνωρίζουμε και την εκτιμάμε όλοι για τις μοναδικές φωνητικές της ικανότητες, όμως η Celine Dion..

H Κόρτνεϊ Κοξ μιλάει για την κολλητή της: «Από την Ανιστον έμαθα τα ντολμαδάκια και τα λατρεύω!»

Θωρείται μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ, μεγαλύτερη ίσως απ’ ό,τι στην Ευρώπη. Κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από την πρώτη στιγμή που τη βλέπεις με κουστωδία πέντε ατόμων στον χώρο της συνέντευξης, αλλά και από τα μέτρα ασφαλείας..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρεμιέρα στις 21 Μαϊου για τις Πανελλαδικές - Ολόκληρο το πρόγραμμα

Στις 21 Μαΐου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν φέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα Ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης..

Κύκλωμα, ίδιο με της Θεσσαλονίκης, και στην Αθήνα........................

Στη νέα μεγάλη υπόθεση, που φέρεται να έχει προεκτάσεις στην Ιταλία, αλλά και πλοκάμια στα Δωδεκάνησα και στην ηπειρωτική Ελλάδα, διερευνάται η εμπλοκή περίπου 30..

Συνελήφθη στρατιωτικός που διακινούσε λαθρομετανάστες

Συνελήφθη από λιμενικούς στην Ηγουμενίτσα, ένας στρατιωτικός που υπηρετεί στον Έβρο, καθώς οδηγούσε νταλίκα που μετέφερε παράνομους μετανάστες..

Οι γυναίκεs - δηλητήριο των «νονών» του Βορρά


Οι έξι γυναίκες, που είχαν συχνά πρωτεύοντα ρόλο στις τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης..

Το παιχνίδι του Τόμσεν σε βάρος της Ελλάδας............................................

Πηγές του ΔΝΤ ισχυρίζονται ότι «η στάση του Τόμσεν αποσκοπεί στο να οδηγηθούν σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις και να απεμπλακεί το..

«Ο θείος μου Teddy" Με Lauren 28 Ιανουαρίου, 2012

Caroline Kennedy έστειλε ένα e-mail στους υποστηρικτές νωρίτερα σήμερα, θυμάται τη στιγμή που ο θείος της, ο Τεντ Κένεντι δάνεισε τη φωνή του στην εκστρατεία του Προέδρου Ομπάμα:..

Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα «Έρχονται οι πιο κρύες ημέρες του χειμώνα» προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

Τις πιο κρύες ημέρες του φετινού χειμώνα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για την εβδομάδα που ξεκινά. Οι χιονοπτώσεις δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι την Αθήνα, με τον υδράργυρο σε πολλές περιοχές της χώρας να «κολλάει» υπό το μηδέν. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τη Δευτέρα έως τα 9 μποφόρ..

ΑΜΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΗΤΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ Πουλήστε τώρα την ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Η μετάθεση της αποκρατικοποίησης στο τέλος του 2013 προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Λέιλα Φερνάντες, στελέχους του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας..

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Στη «μάχη» και οι πρώτες κυρίες

Κάρλα Μπρούνι: 44χρονη τραγουδίστρια με μακρά πορεία στον χώρο της μόδας, και νυν πρώτη κυρία της Γαλλίας. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας..

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΞΑΝΑ «Μαμά μην κλαις, θα τα λέμε στο skype»...

Αν είναι αλήθεια ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται είτε ως φάρσα είτε ως τραγωδία, στην περίπτωση της Ελλάδας ισχύει σαφώς το δεύτερο..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ «Στηρίζει Σαρκοζί η Μέρκελ»

Nα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί την άνοιξη, αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με ένα απόσπασμα από την ομιλία που θα..

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Στη «μάχη» και οι πρώτες κυρίες

Βαλερί Τριρβελέρ: 46χρονη δημοσιογράφος, σύντροφος του Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ και επίδοξη πρώτη κυρία της Γαλλίας..

ΥΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών στη 1.00 μμ

Για τη 1.00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ορίστηκε η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση.
Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών στη 1.00 μμ..

Άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία Σοκ από νέα απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης!

Πριν καλά- καλά στεγνώσουν τα δάκρυα για το τραγικό τέλος που έδωσε στη ζωή του ένα 15χρονο αγόρι στη Λάρισα με την αυτοσχέδια αγχόνη που έφτιαξε δένοντας την μπλούζα του στο μονόζυγο του δωματίου του, άλλη μια απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικου παιδιού συγκλονίζει το Αγρίνιο..

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos και του Reuters Προηγείται ο Ρόμνεϊ στη Φλόριντα

Στις 11 μονάδες διεύρυνε ο Μιτ Ρόμνεϊ το προβάδισμά του έναντι του Νιουτ Γκίνγκριτς ενόψει των προκριματικών που θα γίνουν στη Φλόριντα σε τρεις ημέρες για το χρίσμα του..

Στην Ουάσινγκτον... Μέλη του Occupy DC διαδήλωσαν γυμνά από τη μέση και πάνω

Διακόσιοι διαδηλωτές του κινήματος Occupy DC, γυμνοί από τη μέση και πάνω, διαδήλωσαν το βράδυ του Σαββατου στην Ουάσινγκτον, έξω από ένα μεγάλο ξενοδοχείο όπου είχε συγκεντρωθεί η "αφρόκρεμα" της πόλης, μεταξύ της το προεδρικό ζεύγος Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα..

Πέντε άτομα Συλλήψεις στην Βρετανία για το σκάνδαλο Μέρντοκ

Συνεχίζει να απασχολεί την Σκότλαντ Γιαρντ το σκάνδαλοΜέρντκ, που συγκλόνισε την Βρετανία και ολόκληρο τον πλανήτη..

Saab: το εγκώμιο

Αδελφοί, είμαστε για άλλη μια φορά συγκεντρώνονται μαζί για να θρηνήσουν το πέρασμα μιας άλλης εταιρείας αυτοκινήτων. Saab ήταν από αυτό το σπάνιο είδος του αυτοκινήτου που είχε πάντα μια μπάντα του αφιέρωσε, άι, φανατικοί οπαδοί..

Στα λευκά η χώρα Συνεχής επιδείνωση του καιρού με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες

Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται να σημειωθεί σε ολόκληρη τη χώρα με χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας . Την Κυριακή όπως και τη Δευτέρα αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού με χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες..

Παιχνίδια στον πάγο για Alonso και Massa με τη Ferrari FF

Στις χιονισμένες πλαγιές του Madonna di Campiglio, στις διάσημες κορυφές των Δολομιτών, οι δύο οδηγοί F1..