Υπάρχει μυστικό για τον αιώνιο έρωτα;

Υπάρχει αιώνιος έρωτας; Κι αν υπάρχει ποιο είναι το μυστικό του;
Οι απαντήσεις είναι «κρυμμένες» σε μία πολύ παλιά ιστορία έρωτα μιας μουσουλμάνας και ενός χριστιανού, με σκηνικό τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στα σχόλια ενός κορυφαίου Βρετανού καθηγητή νευροβιολογίας και νευροαισθητικής στο Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου (University College London), του Σεμίρ Ζέκι.
«Ο έρωτας φαίνεται να είναι αιώνιος όταν δεν αναλώνεται» δηλώνει στο

Ανάλυση: Ας μιλήσουμε για την επένδυση της Eldorado,Ν...α. Μ.........η,Κ......ς Μ........ς,Ά....ς Γ........ς..

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Ρεπορτάζ: Αντώνης Ρηγόπουλος, Δανάη Κισκήρα – Μπαρτσώκα

Κυριάκος Μητσοτάκης, 5 Σεπτεμβρίου 2017
“Η μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στη χώρα, η επένδυση της Eldorado μέσω του «Ελληνικού Χρυσού» κινδυνεύει. Ελπίζω ότι δεν θα γίνει κάποια μεγάλη ζημιά στην πορεία… εύχομαι οι σχετικές αδειοδοτήσεις –έστω και με μεγάλη καθυστέρηση- να προχωρήσουν από τη στιγμή που δεν φαίνεται να

Μυτιλήνη: Δικάζονται τρεις κατηγορούμενοι για φθορά υλικού της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οδηγούνται στις 19 Σεπτεμβρίου τρία άτομα. Οι δυο πρώτοι -ιδιοκτήτης ο ένας και στέλεχος ο άλλος ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών της Μυτιλήνης- κατηγορούνται για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένου πράγματος και απλή συνέργεια σε διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένου πράγματος.
Ο τρίτος, που είναι ο τότε ειδικός διαχειριστής της ΕΡΤ μετά το κλείσιμό της από την κυβέρνηση Σαμαρά, κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένου πράγματος.

Μπαζάρεβιτς: Ευχαριστούμε τους Έλληνες που έπαιξαν με 5 παίκτες

Η πρωτοφανής επιλογή του τεχνικού τιμ της εθνικής Ελλάδας να «βγάλει» τα περίπου 35 λεπτά του προημιτελικού με τους ίδιους 5 παίκτες, έκανε... αδιαμφισβήτητα εύκολο το έργο της αντίδρασης, στον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς.
Ο Ρώσος Ομοσπονδιακός τεχνικός είδε την ομάδα του να επιστρέφει από το -13 και εν συνεχεία από το -11 στα μέσα της 3ης περιόδου και να προκρίνεται έναντι της Ελλάδας, στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια (2011).

Κέρκυρα: Ξεκίνησαν οι εργασίες του Πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Ιταλίας

Οι ιστορικές και φιλικές σχέσεις μεταξύ των λαών μας είναι αυτό που μας ενώνει, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ιταλό ομόλογό του, Πάολο Τζεντιλόνι στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 1ης Διακυβερνητικής Συνόδου Ελλάδας-Ιταλίας.

Kυριάκος Μητσοτάκης-sex symbol.... Γεια σου, ρε Κούλη παίδαρε!

Ο ΤΑΖ πλέον είναι σίγουρος. Και η αγαπημένη Ρίτα Σακελλαρίου όχι μόνο Κούλη θα ψήφιζε, αλλά θα του χάρισε και το σουξέ της για ύμνο
Εν συντομία
Τι κι αν στην ιστορία η Ρίτα έμεινε ως η αγαπημένη αοιδός του Ανδρέα Παπανδρέου; Το ιστορικό της άσμα «εγώ δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο» ήταν ενδεικτικό των προτιμήσεών της, κάτι που επιβεβαίωσαν ο κόσμος και ο Πρετεντέρης από ό,τι διάβασα (που περιέγραψαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αγορεύει στα βοσκοτόπια ως παίδαρο), αλλά και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πρόεδρος ΠΕΝΕΝ: «Σε 18 λεπτά βυθίστηκε το Αγία Ζώνη 2

Σε νέες καταγγελίες αναφορικά με την κατάσταση του «Αγία Ζώνη 2» προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, Αντώνης Νταλακογιώργος.
Μιλώντας στον Real FM ανέφερε ότι το πλοίο βυθίστηκε σε 18 μόλις λεπτά, ενώ κατήγγειλε ότι στο μηχανοστάσιο υπήρχαν ρήγματα πρόχειρα μπαλωμένα για να καλυφθούν οι τρύπες.

Θεόδωρος Κουντούρης: Αυτός είναι ο πλοιοκτήτης του μοιραίου πλοίου που μαύρισε τον Σαρωνικό (Video & Photos)

Μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση του Θεόδωρου Κουντούρη που υπογράφει ως πρόεδρος με αντιπρόεδρο τον γιο του, Φίλιππο, Member οf Board Directors την Ευαγγελία Κουντούρη, και γραμματέα την Ασπασία Κουντούρη βρίσκεται πίσω από το μοιραίο "Αγία Ζώνη ΙΙ".