Die Linke: Η Αρχή της Ευρωπαϊκής Άνοιξης

Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα των exit polls στην Ελλάδα εξέφρασε το γερμανικό κόμμα Die Linke. Ειδικότερα, η πρόεδρος του κόμματος, Κάτια Κίπινγκ, έκανε λόγο στο twitter για μία όμορφη μέρα και για την αρχή της ευρωπαϊκής άνοιξης στην ελλάδα.
πηγη  ertopen.com

Μάρτιν Σουλτς στον Αλέξη Τσίπρα: «Ιστορική νίκη, τεράστια επιτυχία!»

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα ο Μάρτιν Σουλτς, Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μια ιστορική νίκη, μια τεράστια επιτυχία.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Η ΕΛΛΑΔΑ «ΣΠΑΕΙ» ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ * ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ…

Η ώρα της αλήθειας έφτασε… Η ώρα της απονομής δικαιοσύνης…ΣΥΡΙΖΑ: 35,5%-39,5%
ΝΔ: 23%-27%

euronews LIVE 35 -40% Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: 35,5%-39,5% ΝΔ: 23%-27% ΧΑ: 6,4%-8% ΠΟΤΑΜΙ: 6,4%-8% ΚΚΕ: 4,7%-5,7% ΠΑΣΟΚ: 4,2%-5,2% ΑΝΕΛ: 3,5%-4,5% ΚΙΔΗΣΟ: 2,2%-3,2% ΔΗΜΑΡ: 0,3%-0,7% ΛΑΟΣ: 0,6%-1,6% ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,6%-1,6% Λοιπά: 3%-4,6%

Ζάππειο - 876 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο θα παρακολουθούν τις ελληνικές εκλογές

Το Κέντρο Τύπου θα λειτουργήσει σήμερα Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τις 9:00, έως την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων των ελληνικών και ξένων ΜΜΕ, καθώς και των ανταποκριτών ξένων Τύπου που θα καλύψουν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Πανικός στο εκλογικό κέντρο της Κυψέλης όπου ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

Ενα πρωτοφανές σκηνικό στήθηκε στην Κυψέλη, στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν συνθήματα, ενώ εκπρόσωποι του Τύπου όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό είχαν πλημμυρίσει το χώρο,

Πάνος Καμμένος: Τέλος στην Ελλάδα που διοικείται με e-mail

Στο 138ο εκλογικό τμήμα, στη Νίσυρο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα και τη Β' Αθηνών.

Γιώργος Παπανδρέου: Συνεργασίες και δημοψήφισμα

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που πήγε να ψηφίσει συνοδευόμενος από τη σύζυγό του,Αντα, και που περίμενε αρκετή ώρα στην ουρά μέχρι να φτάσει στο παραβάν για να ψηφίσει στο εκλογικό του τμήμα στη Νέα Ερυθραία.

Κουβέλης-Χρυσόγελος: Πάμε μπροστά με την κοινωνία όρθια

Στο ίδιο εκλογικό τμήμα ψήφισαν οι πρόεδροι της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης και των Οικολόγων Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος, τα κόμματα των οποίων κατεβαίνουν μαζί σε αυτές τις εκλογές.

Ευάγγελος Βενιζέλος: Να οδηγήσουμε τη χώρα σε κάτι καλύτερο

Ο πλέον λακωνικός πολιτικός αρχηγός ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την προσέλευσή του στην κάλπη, έκανε στους δημοσιογράφους και τα συνεργεία που περίμεναν την ακόλουθη, λιτή δήλωση:

Εκλογές 2015 στον Alpha με την Ελλη Στάη και τον Αντώνη Σρόιτερ

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τις 18:00 το απόγευμα η Ελλη Στάη και ο Αντώνης Σρόιτερ, το TheTOC και ο Alpha, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό την μαραθώνια εκλογική αναμέτρηση.

Σταύρος Θεοδωράκης: «Να τα αλλάξουμε όλα»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ψήφισε λίγα λεπτά μετά τις 9 σε εκλογικό κέντρο στην γενέτειρά του, τα Χανιά (στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων). Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», στην καθιερωμένη δήλωση, μετά την προσέλευσή του στην κάλπη μίλησε για την αλλαγή, που όπως είπε, συντελείται σε αυτές τις εκλογές:

Αντώνης Σαμαράς:«Θα νικήσουμε»

Ο πρώτος υποψήφιος πρωθυπουργός που ψήφισε ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έφτασε στο εκλογικό του κέντρο (2ο Δημοτικό Σχολείο της Πύλου) λίγα λεπτά μετά τις 8 π.μ.
Ο Αντώνης Σαμαράς χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν, ενώ αμέσως μετά την ψήφο του, δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση των εκλογών, τις οποίες χαρακτήρισε για άλλη μια φορά καθοριστικές για το μέλλον της χώρας.

Το ελληνικό ξενοδοχείο που βρίσκεται στα πέντε κορυφαία του κόσμου!

Στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου αναρριχήθηκε το Sani Beach στη Χαλκιδική.

Οι Αμερικανοί ψηφίζουν Ελλάδα. Αυξάνεται το κύμα τουριστών από τις ΗΠΑ

Περαιτέρω αύξηση της τουριστικής κίνησης από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Ελλάδα αναμένεται το 2015.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κρατήσεις και τα στοιχεία που συγκεντρώνει το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στη Νέα Υόρκη,