Μοσκοβισί: «Ναι» σε συνεργασία υπό όρους με τον Αλέξη Τσίπρα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «δεν παίρνει θέση» στην προεκλογική εκστρατεία στην Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, ενώ δεν απέκλεισε συνεργασία υπό όρους με τον Αλέξη Τσίπρα, εάν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ελλάδα έχει θέση στην Ευρωζώνη όποια κι αν είναι η επόμενη κυβέρνηση»

Η Ελλάδα έχει τη θέση της στην ευρωζώνη όποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνησή της, δηλώνει ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echos συνιστώντας στο Βερολίνο και της Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να καταβάλουν περισσότερες προσπάθειες για την οικονομική ανάκαμψη.

Deutsche Welle: Η αντιπαράθεση για το Grexit γίνεται για τους ψηφοφόρους - Τσίπρας και πιστωτές θα βρουν έναν έντιμο συβιβασμό

Η αντιπαράθεση για μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ γίνεται μόνο για να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι. Ουδείς θέλει ένα Grexit. Σε περίπτωση νίκης, Τσίπρας και πιστωτές θα αναζητήσουν έναν έντιμο συμβιβασμό. Αυτά αναφέρει σε άρθρο της η Deutsche Welle.

EKΛΟΓΕΣ 2015 *Κομισιόν: Χάσιμο χρόνου οι εικασίες περί Grexit

Οι εικασίες για ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι χάσιμο χρόνου και κινούνται σε λάθος κατεύθυνση δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιέρκι Καταϊνεν, ο οποίος υπογράμμισε ότι η συμμετοχή στο ευρώ είναι αμετάκλητη.

Μίκης Θεοδωράκης: Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ υπό τον όρο να καταργήσει άμεσα το μνημόνιο

Τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ εφόσον δεσμευτεί προεκλογικά ότι εάν και εφ' όσον γίνει κυβέρνηση, το πρώτο πράγμα που θα κάνει, θα είναι να φέρει στη Βουλή νόμο για την οριστική και πλήρη απαλλαγή της χώρας από όλους τους επαχθείς όρους του Μνημονίου εκφράζει ο Μίκης Θεοδωράκης.

Μηνύματα στήριξης στον ελληνικό λαό από τις ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου

Οι δυνάμεις στο ευρωκοινοβούλιο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, των Πρασίνων και της Αριστεράς δίνουν ένα σαφές μήνυμα στήριξης στον ελληνικό λαό και στις αποφάσεις που αυτός θα λάβει στις επικείμενες εκλογές.

Η κινδυνολογία περί Grexit, που απορρίπτεται από τα πλέον επίσημα χείλη των Ευρωπαίων αξιωματούχων, όπως έδειξε και η χτεσινή δήλωση της Κομισιόν, έχει πλέον μοναδικούς υποστηρικτές τον Αντ. Σαμαρά και το επιτελείο του.

Στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά Αλ. Τσίπρας: Το φως της δικαιοσύνης και της αλήθειας να ζεσταίνει την πατρίδα

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, στο πρώτο λιμάνι της χώρας, ο Αγιασμός των Υδάτων με τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού, ανάμεσα στα τρία ναρκοθηρευτικά του Πολεμικού Ναυτικού ΚΑΛΛΙΣΤΩ, ΕΥΡΩΠΗ και ΚΑΛΥΨΩ.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΡΙΖΑ: ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Απάντηση στον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του στη Θεσσαλία.
«Αργά θυμήθηκε τους αγρότες ο κ. Σαμαράς», δήλωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β. Αποστόλου και Δ. Κοδέλας.
Όπως προσθέτουν, «αφού φορολόγησαν χωράφια, βοσκοτόπους και μαντριά, αφού μετέτρεψαν την Ελλάδα στην χώρα με το υψηλότερο κόστος παραγωγής στην Ευρώπη,

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΦΩΤΑ

Στον εορτασμό των Θεοφανείων στη Λιβαδειά παρέστη ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε: «Να ευχηθούμε χρόνια πολλά, ευχές πολλές σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα, αυτές τις ημέρες.

EKΛΟΓΕΣ 2015: ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Με τον πιο απλό τρόπο συνδέεστε ηλεκτρονικά με τη σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών και σε χρόνο μηδέν μαθαίνετε σε ποιο εκλογικό κέντρο πρέπει να ψηφίσετε.
Η εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών (ΥΠ.ΕΣ.) βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών, για να μάθουν σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν, οδεύοντας προς την τελική ευθεία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

«Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου αποκαλύπτει» (Φωτό+Βίντεο)

Η πρώτη σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γιωργάκη Παπανδρέου που ήρθε πάλι να σώσει το λαό και το Έθνος, η κυπριακής καταγωγής κ.Εύα Ζησιμίδου, (επίσημη μεταφράστρια του Στρος Καν κατά την περίοδο των επισκέψεων του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ στην Αθήνα, Γάλλου αξιωματούχου), σε βιβλίο-εξομολόγηση είχε αποκαλύψει στο παρελθόν τον αληθινό χαρακτήρα που κατά τη γνώμη της κρυβόταν πίσω από τον γιο της πολιτικής δυναστείας.

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ: “ΔΕ ΣΕ ΚΡΑΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, 20 ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ”!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ “ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ” ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κακός χαμός έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στη Λάρισα. Χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομίας για να… αποφευχθούν τα χειρότερα. Ανέβηκαν οι τόνοι λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού σε ξενοδοχείο της Λάρισας από μερίδα απολυμένων σχολικών φυλάκων οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης. Δείτε φώτο και βίντεο από το onlarissa.gr

ΠΑΣΟΚ προς Σαμαρά: «Η νεκρανάσταση των ιδεών του κ. Μπαλτάκου δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στη χώρα»

Με αφορμή τη δήλωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τους πρόσφυγες στον Έβρο ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι "η διαχείριση του προσφυγικού ρεύματος δεν πρέπει να γίνεται με όρους πόλωσης για εσωτερική κατανάλωση".

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 Σαμαράς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα»

Τη βεβαιότητα πως, όπως ο Γιώργος Παυλίδης πήρε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έτσι και η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές για το καλό της χώρας έστειλε από την Κομοτηνή ο Αντώνης Σαμαράς.

ΕΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αμερικανός οικονομολόγος: "Ένα Grexit θα ήταν σαν μια κατάρρευση της Lehman Brothers εις διπλούν - Oι Ευρωπαίοι θα υποχωρήσουν”

Ως μέθοδο εκφοβισμού έχουν προωθήσει οι Ευρωπαίοι με το εγχώριο φιλικό προς αυτούς κατεστημένο την απειλή αποπομπής της Ελλάδος από το ευρώ σε περίπτωση που ο κόσμος τολμήσει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!

Φεστιβάλ πάγου και χιονιού στην Κίνα (εικόνες & βίντεο)

Το φεστιβάλ πάγου και χιονιού στην πόλη Χαρμπίν της Κίνας άνοιξε επίσημα για το κοινό.
 Η πόλη της επαρχίας Χεϊλονγκτζιάνγκ της Κίνας μετατρέπεται στις αρχές κάθε χρόνου σε χειμερινή «χώρα των θαυμάτων», με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν συνήθως τους -20 βαθμούς Κελσίου και τα νερά του ποταμού Σονγκχουά να παγώνουν.

Ντερ Στάνταρντ προς Ευρωπαίους: "Αφήστε τους Ελληνες απλά να ψηφίσουν"

Η αυστριακή εφημερίδα Ντερ Στάνταρντ σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε τη Δευτερα σημειώνει ότι «οι πολιτικοί της Ευρώπης φοβούνται τους Έλληνες» και παραθέτοντας τις «προειδοποιήσεις» του Γερμανού πρώην υπουργού Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ για την έκβαση των εκλογών,

Οργή πολιτών στην Ορεστιάδα έτρεψε τον Α.Σαμαρά σε φυγή (upd) (εικόνα, video)

Παρά τον προγραμματισμό για στάση και περιοδεία στην πλατεία της Ορεστιάδας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν σταμάτησε.

Πριν από την άφιξη του κ. Σαμαρά, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1828 - ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Έλληνας πολιτικός και διπλωμάτης. Διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και πρώτος Κυβερνήτης του ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους, το οποίο ίδρυσε εκ θεμελίων και με την προσωπική του περιουσία.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 – Τώρα τον έπιασε η «ιστορική ευθύνη απέναντι στον Ανδρέα Παπανδρέου» τον Βενιζέλο

Νέα επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε την Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επαναλαμβάνοντας πως το ΠΑΣΟΚ είναι «πάρα πολύ στεναχωρημένο από αυτό που συμβαίνει», αλλά και «αποφασισμένο, συσπειρωμένο και επίμονο».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρόταση-βόμβα Πούτιν στον Αλέξη Τσίπρα: «Θα γίνουμε ασπίδα της Ελλάδας εάν…»

Η Μόσχα έδωσε το πράσινο φως και την εσπευσμένη πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα, στην σκιά των σοβαρότατων εξελίξεων στην Ουκρανία και την ευρύτερη περιοχή. Μέχρι πρόσφατα και μετά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, η Ρωσία είχε χαλαρώσει το ενδιαφέρον της για την Ελλάδα, αφού και στην Ουκρανία είχε κυβέρνηση φίλα προσκείμενη ειδικά στο ενεργειακό παιχνίδι.