O ΠΑΟΚ, όντας καλύτερος έκανε την ανατροπή και νίκησε την ΑΕΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με ανατροπή σκορ. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον Αραβίδη. Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με τους Ροντρίγκες και Αθανασιάδη.

«27η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 257χλμ.» ένας αγώνας αντοχής

Την «27η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 257χλμ.», το σημαντικότερο – μη ανταγωνιστικό – ποδηλατικό γεγονός της χρονιάς,  διοργανώνει η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α), το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.  Πλήθος ποδηλατών ξεκινά στις 07:30 π.μ. από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματίζει μετά από 12 ώρες, στο μνημείο του Λεωνίδα.

Πρώτος βαθμός για τον Πανθρακικό, 0-0 με Καλλονή

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας στην Κομοτηνή ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Καλλονή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός που πήραν οι γηπεδούχοι στο φετινό πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της θρακιώτικης ομάδας.

Ο Βελλίδης «κατέβασε τα ρολά» και ο ΠΑΣ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο

Σπουδαίας σημασίας νίκη με 1-0 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 επί του Ατρόμητου για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα με γκολ του Τσουκαλά στο 29΄.
Δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες είχε ο Ατρόμητος απέναντι στον ΠΑΣ που είχε σε μεγάλη βραδιά τον διεθνή τερματοφύλακά του Βελλίδη αλλά και τον Τσάβες.

Δεκαεννιά λεπτά ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό

Δεκαεννιά λεπτά. Τόσα χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να σφραγίσει την νίκη του με 3-0 επί του Λεβαδειακού και να περάσει ένα εύκολο απόγευμα στη συνέχεια στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Την αρχή για τους «πράσινους» στο σκοράρισμα έκανε ο Νάνο στο 5’, ακολούθησε το τέρμα του Καρέλη στο 14’ και ο Ατζαγκούν στο 19’ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού.

«Καθάρισε» σε δύο λεπτά ο Αστέρας, 2-1 τον Πανιώνιο

Πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κακό στο δεύτερο ήταν το παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Πανιώνιο που έληξε με νίκη του Αστέρα με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Γιάννου (10΄) και Δημούτσος (12΄) ενώ ο Πανιώνιος μείωσε στο 27΄ με αυτογκόλ του Γκοϊάν.

Μηχανή του Χρόνου: Όταν καλλιεργούσαν νόμιμα χασίς στην Αρκαδία. 'Όλα τα κορίτσια ήταν εύθυμα και πειρακτικά'

Το χασίς καλλιεργούνταν νόμιμα στην Αρκαδία, ενώ οι εργοστασιάρχες έκαναν και εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή είχε φθάσει τις 5.000.000 οκάδες και στη συγκομιδή «όλα τα κορίτσια ήταν εύθυμα και πειρακτικά»
Η σχέση της ανθρωπότητας με το φυτό κάνναβη χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Καλλιεργήθηκε από τα τέλη της νεολιθικής εποχής στην Κίνα, την Ινδία, τη Μεσοποταμία, την Αίγυπτο και στην Αρχαία Ελλάδα.

Σκάνδαλο Volkswagen: Γερμανοί 'έδωσαν' τη VW στους Αμερικανούς, που δεν είχαν πάρει είδηση

Η απίστευτη ιστορία ενός σκανδάλου μεγατόνων. Πώς φτάσαμε στην αποκάλυψη της υπόθεσης. Όλο το χρονικό

Το ICCT, International Council on Clean Transportation, το Διεθνές Συμβούλιο για Καθαρές Μεταφορές είναι ένα μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο με γραφεία  στην Ουάσινγκτον, το Σαν Φρανσίσκο και το Βερολίνο, που ασχολείται με την μείωση των αρνητικών επιδράσεων

VW Group: μπορεί να αντέξει το σκάνδαλο; Πόσο θα στοιχίσει;

Τι θα γίνει άραγε με το θέμα της VW; Θα αντέξει το group το σκάνδαλο που ξέσπασε; Και αν δεν το αντέξει, τι θα γίνει στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου και στη Γερμανική οικονομία;
 Ας δούμε πρώτα τις επιπτώσεις. Έχουμε ορατά:
1.Ένα πρόστιμο της τάξης των 18 δισ. από τις ΗΠΑ και ίσως κάποια από την Ευρώπη.
2.Μείωση των πωλήσεων στις ΗΠΑ, με δεδομένα τα 100.000 κομμάτια το χρόνο, δηλαδή περίπου 3 δισ.ευρώ.

Άννα Στεφανοπούλου: Η Ελληνίδα που "εκδικήθηκε" την Γερμανία του Β.Σόιμπλε και "έριξε" 18 δισ.δολάρια πρόστιμα στην VW

Μία Ελληνίδα, η Αννα Στεφανοπούλου, καθηγήτρια μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Michigan παίρνει "εκδίκηση" για όσα υπέφερε ο λαός της από τον Β.Σόιμπλε και την "παρέα" του, αφού είναι αυτή που "ξεσκέπασε" το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών (μέχρι το επόμενο οι Γερμανοί έχουν δείξει ότι δεν διαθέτουν "ταβάνι" σε τέτοια ζητήματα) στον χώρο της βιομηχανίας του αυτοκινήτου.

Μοnaco Yacht Show 2015: Αξεσουάρ εκατομμυρίων για σκάφη δισεκατομμυρίων. ( picture+video )

Aξεπέραστη φινέτσα και πολυτέλεια αντικρίζει όποιος επισκέπτεται το Μοnaco Yacht Show 2015. Eντυπωσιακά τα νέα μοντέλα θαλαμηγών.

Το φετινό Μοnaco Yacht Show 2015 (23-26 Σεπτεμβρίου 2015) παρουσιάζει ό,τι πιο σύγχρονο σε σχέση με πολυτελείς θαλαμηγούς και  πλωτά «παλάτια».
Από την έκθεση δε λείπουν τα απαραίτητα gadgets και αξεσουάρ  για τα νέα μοντέλα θαλαμηγών.

Ο Ομπάμα υποδέχτηκε τον Πάπα Φραγκίσκο στην πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ (Video-Photos)

Ο πάπας Φραγκίσκος έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην πρώτη του επίσκεψη στη χώρα, μεταφέροντας το μήνυμα στην Ουάσιγκτον πως η δύναμη και ο πλούτος της θα πρέπει να αξιοποιούνται για να υπηρετούν την ανθρωπότητα και όχι με άλλο τρόπο.
Η αεροπορική πτήση που μετέφερε τον Ποντίφικα αναχώρησε από την Κούβα και προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Άντριους.

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση- Ώρα δουλειάς και ευθύνης δηλώνουν τα νέα μέλη της

Ώρα δουλειάς για τη νέα κυβέρνηση, η οποία ορκίστηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, παρουσία και του πρωθυπουργού. Το νέο κυβερνητικό σχήμα μαζί με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο, αριθμεί 45 μέλη (15 υπουργοί, 16 αναπληρωτές υπουργοί και 12 υφυπουργοί).

O πιο μισητός επιχειρηματίας του κόσμου. Αύξησε κατά 5.500% την τιμή του φαρμάκου κατά του AIDS (Pics+Vids)

Ο 32χρονος επιχειρηματίας Martin Shkreli κάτοχος της Τuring Pharmaceutical αποφάσισε να αυξήσει κατά 5500% την αξία του φαρμάκου Daraprim, του γνωστότερου σκευάσματος για τους ασθενείς που πάσχουν από AIDS 
Ο 32χρονος πρώην χρηματιστής και νυν ιδιοκτήτης της Τuring Pharmaceutical αγόρασε τον περασμένο Αύγουστο, έναντι 55 εκατ.

Virtual reality βίντεο θα σε κάνει να καταλάβεις γιατί οι Σύροι φεύγουν από τη χώρα τους (Vid)

Ένα βίντεο 360 μοιρών που απεικονίζει τη φρίκη του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, την ώρα που το ISIS εκμεταλλεύεται την κατάσταση και κερδίζει έδαφος
Το ενημερωτικό portal SMART News Agency  έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο 360 μοιρών που μεταφέρει τον θεατή στη φρίκη του πολέμου της Συρίας.
Τα πλάνα έχουν τραβηχτεί στην ισοπεδωμένη πόλη Jisr al-Choughour, στα βορειοδυτικά της

Αυτή είναι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης Τσίπρα - Όλα τα ονόματα

Μετά από κάποιες καραμπόλες, αλλαγές της τελευταίας στιγμής και εκπλήξεις, ανακοινώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Μετρά 46 μέλη, εκ των οποίων 7 γυναίκες.
Αρκετοί ήταν αυτοί που κράτησαν τις θέσεις τους, αλλά δεν λείπουν και οι εκπλήξεις όπως η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Μάρκος Μπόλαρης (πρώην μέλη των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου) αλλά και ο Θεοδόσης Πελεγρίνης (πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Σοκαριστικά βίντεο από τη βιβλική καταστροφή στη Σκόπελο

Ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές στη Σκόπελο, όπου η κακοκαιρία συνεχίζεται.

Την απόλυτη καταστροφή προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την Τρίτη τη Σκόπελο.
Πλημμυρισμένοι δρόμοι, διακοπές του ρεύματος και απόγνωση στο νησί, που ζει πρωτόγνωρες καταστροφές.