Δεκαεννιά λεπτά ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό

Δεκαεννιά λεπτά. Τόσα χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να σφραγίσει την νίκη του με 3-0 επί του Λεβαδειακού και να περάσει ένα εύκολο απόγευμα στη συνέχεια στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Την αρχή για τους «πράσινους» στο σκοράρισμα έκανε ο Νάνο στο 5’, ακολούθησε το τέρμα του Καρέλη στο 14’ και ο Ατζαγκούν στο 19’ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού.

Στο 5ο λεπτό ο Καρέλης κέρδισε φάουλ έξω από τη περιοχή, ο Μπεργκ «πάτησε» στον Νάνο που αιφνιδίασε τον Τσιντώτα και άνοιξε το σκορ 1-0. Στο 14’ ουσιαστικά οι «πράσινοι» «κλείδωσαν» τη νίκη με το τέρμα του Καρέλη (σουτ στη κίνηση από πλάγια θέση) και το ματς ολοκληρώθηκε στο 19’ με τον Ατζαγκούν να πλασάρει σε κενή εστία για το 3-0. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έριξε ταχύτητα στο παιχνίδι, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να πιέσει στο δεύτερο μέρος και να φανεί επιθετικά όπως στο 75’ με το σουτ του Μάρκοβιτς που μπλόκαρε ο Στιλ, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Διαιτητής: Γ.Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Τελάντερ – Ουόν, Γιάχιτς
Παναθηναϊκός (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής (71΄ Λαγός), Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν (58΄ Νίνης), Καρέλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Τελάντερ, Πράνιτς (64΄ Αμπέντ).
Λεβαδειακός (Α.Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Ναβάρο (46΄ Φαβάλι), Μάντζιος, Γιακουμάκης, Ρομέου (60΄ Μάρκοβιτς), Στάθης, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος (74΄ Μίνγκας).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages
Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...