Ίταλία- Η 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A 9Χ9 και ρεκόρ η Ρόμα, η Πάρμα «σκότωσε» την Μίλαν!

Ακάθεκτη συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, η Ρόμα, η οποία επικράτησε και στο Ούντινε της Ουντινέζε με 1-0 για την 9η αγωνιστική! Έτσι οι Ρωμαίοι διατήρησαν την διαφορά των 5 βαθμών που τους χωρίζουν από τις Νάπολι και Γιουβέντους, που επίσης κέρδισαν.

9η αγωνιστική της αγγλικής Premier League - Τόρες στο 90' κι ο Μουρίνιο στην εξέδρα! (vds)

Το μεγάλο παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, για την 9η αγωνιστική της αγγλικής Premier League είχε πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Τόρες… μέχρι τη στιγμή που ο Ισπανός πέτυχε το νικητήριο γκολ (2-1) στο 90'.

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ PRIMERA DIVISION Ξέσπασε με 5άρα η Ατλέτικο! (vds)

Η εκτός έδρας ήττα 1-0 της περασμένης αγωνιστικής από την Εσπανιόλ... έκατσε βαριά στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίκτες της οργίστηκαν και την «πλήρωσε» η Μπέτις.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε συνέτριψε 5-0 τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, για την 10η αγωνιστική και «επέστρεψε» στο -1 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ! Ξύλο στο Ντραγκάο με 48 τραυματίες (vds+pics)

Σκηνές ροκ επικράτησαν έξω από το Ντραγκάο το βράδυ της Κυριακής πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία 48 οπαδοί τραυματίστηκαν στα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα λίγες ώρες πριν τον αγώνα!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 4-0 -Πάρτι στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός και εξάδα! (vds)

Παράσταση για έναν ρόλο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό των έξι γκολ σε οκτώ αγωνιστικές να ρίχνει τεσσάρα στην Καλλονή (4-0) και να αναρριχάται στην εξάδα της Superleague!

Ναι, καλά διαβάσατε… Ο Παναιτωλικός με το δεδομένο επιθετικό πρόβλημα έκανε «φύλλο και φτερό» την άμυνα της ομάδας της Λέσβου.

RussiaToday-Video-News-World:First Video: China unveils nuclear submarine fleet

The first nuclear submarine fleet from PLA North China Sea Fleet carried out a military drill as shown by footage released lately.

Ο Ομπάμα γνώριζε από το 2010 ότι η NSA «κρυφάκουγε» την Μέρκελ

Πυκνώνουν τα σύννεφα στις σχέσεις Γερμανίας και ΗΠΑ - Δεν γνώριζε τίποτε ο Ομπάμα, λέει η NSA
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα γνώριζε από το 2010 για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου της Γερμανίδας καγκελαρίου 'Ανγκελα Μέρκελ που είχε αρχίσει πιθανότατα το 2002, μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Merck's Profits Tumble 35%, and More -NSA Surveillance: Obama Unaware as U.S. Spied on World Leaders

What's News: Merck's profits fall on weaker sales and restructuring costs. Toyota stays on top of GM as world's top-selling automaker. European Union delegation is in Washington, outraged by U.S. spying of world leaders. Joanne Po reports.

El Pais: Η NSA παρακολούθησε 60 εκατ. κλήσεις μέσα σε ένα μήνα στην Ισπανία- Τα στοιχεία αποκάλυψε ο blogger Γκλεν Γκρινγουόλντ

Η Ισπανία προστίθεται στις χώρες που έπεσαν θύματα των προγραμμάτων παρακολούθησης της αμερικανικής υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας

Ούτε η Ισπανία δεν ξέφυγε από το πρόγραμμα παρακολουθήσεων της αμερικανικής υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα, Δευτέρα, η El Pais.

Εντυπωσιακή παρέλαση σε θολό πολιτικό τοπίο-Δεν έγιναν επεισόδια - Λίγος ο κόσμος

Οι κενές θέσεις στην εξέδρα των επισήμων σημάδεψαν τη φετινή παρέλαση - Χαριστική βολή στο πολιτικό κλίμα η δήλωση Τζιτζικώστα. Παρόντες ο Κάρολος Παπούλιας και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Απών ο Ευάγγελος. Βενιζέλος αλλά και οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ - Πέταξαν πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Το αυτοκίνητο του μέλλοντος τροφοδοτείται από... το αμάξωμά του -Νέα τεχνολογία δοκιμάζει η Volvo Video.

Θα μπορούσε στο μέλλον το ίδιο το αμάξωμα ενός αυτοκινήτου να λειτουργεί ως μπαταρία; Αυτό ακριβώς επιχειρεί να πετύχει εδώ και τέσσερα χρόνια η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία Volvo, στο πλαίσιο προγράμματος που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Τίμησαν την 28η Οκτωβρίου στον Καναδά

Με λαμπρή δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου γιορτάστηκε την Κυριακή στο Μόντρεαλ το Έπος του 40 χοροστατούντος του ιερατικού προϊσταμένου π. Παναγιώτη Σαλατέλη και με την παρουσία..


Προσυγκέντρωση διοικητικών ΑΕΙ στα Προπύλαια

Προσυγκέντρωση στα Προπύλαια πραγματοποιούν αυτή την ώρα διοικητικοί υπάλληλοι ΑΕΙ, φοιτητές και μέλη του ΠΑΜΕ.

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

Κουτσούμπας: Να ορθώσει το ανάστημά του ο λαός όπως το '40

«Να ορθώσει το ανάστημά του ο λαός όπως το 40» για να βγει από την κρίση δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου... 

SPIEGEL: ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2002 Η ΑΓΚΕΛΑ- Γερμανική οργή και νέο λάδι στη φωτιά: Ο Ομπάμα ήξερε από το 2010

Σάλο προκαλούν στη Γερμανία οι νέες αποκαλύψεις ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος, Αγκελα Μέρκελ βρισκόταν στο στόχαστρο αμερικανικών παρακολουθήσεων ήδη από το 2002. Νεότερα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφέρουν ότι το όλο ζήτημα είχε περιέλθει σε γνώση του Μπαράκ Ομπάμα ήδη από το 2010, ενώ το Βερολίνο ετοιμάζεται να αποστείλει ανώτατα στελέχη των μυστικών του υπηρεσιών στην Ουάσινγκτον προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Aπό το Αριστοτέλειο στον θρόνο του δουκάτου-ΞΑΒΙΕ ΜΠΕΤΕΛ: Ο ΓΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ... ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗ

Η κορύφωση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους τα χρόνια 2010-2012 βρήκε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να έχει δοθεί ψυχή τε και σώματι στον αγώνα για τη διάσωση της ΕΕ. Εξ ου και το προσωνύμιο «Κύριος Ευρώ» («Mister Euro») που του αποδόθηκε από τον Τύπο. Ηταν μάλιστα τέτοια η αφοσίωσή του στον ευρωπαϊκό σκοπό ώστε πολλοί να αγνοούν πως ο γκριζομάλλης με το τσιγάρο ήταν πέρα από ηγέτης του Εurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου. Ως αρχιτέκτονας της Συνθήκης του Μάαστριχτ, ο Γιούνκερ υπερασπίστηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα σαν...

ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ «ΣΥΝΟΡΑ»- Στον γρίφο του Καΐρου η λύση για την ελληνική ΑΟΖ

Προσπάθεια για μερική οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών σε διμερές επίπεδο με τους γείτονές μας (εκτός Τουρκίας) έχει ξεκινήσει η Αθήνα, με στόχο όχι μόνο την αποσαφήνιση των περιοχών που η χώρα μας μπορεί να ασκήσει κυριαρχικά και διοικητικά δικαιώματα, αλλά κυρίως για να διαμορφωθεί μια κρίσιμη διπλωματική μάζα στην οποία θα κυριαρχεί ο σεβασμός και η αποδοχή «επί χάρτου» των διατάξεων της Συνθήκης για το Δίκαιο της Θάλασσας.