Μέσι: Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα από πάνω του

Τουλάχιστον 3 εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Λιονέλ Μέσι, που τραυματίστηκε στον προσαγωγό του στο ντέρμπυ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και όλη η Μπαρτσελόνα έχει πέσει πάνω στον μεγάλο σταρ για την πιο γρήγορη αποκατάστασή του.
Η απώλεια του Αργεντινού μέσου πόνεσε περισσότερο την Μπαρτσελόνα και από την απώλεια των βαθμών με την Ατλέτικο, καθώς δεν θα τον έχει στην διάθεσή της σίγουρα για 3 παιχνίδια: με τη Χιχόν και την Θέλτα για το πρωτάθλημα και ενδιάμεσα με την Γκλάντμπαχ για την 2η αγωνιστική του Champions League.

EURO 2020: σε 13 πόλεις οι αγώνες, στο Λονδίνο ο τελικός

Εξήντα χρόνια ιστορίας συμπληρώνονται με το EURO 2020 και η UEFA αποφάσισε τη διεξαγωγή του με έναν ξεχωριστό τρόπο, καθώς 13 διαφορετικές πόλεις θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του σε όλη την ήπειρο. "Εκλεκτή" πόλη όμως είναι το Λονδίνο, που θα φιλοξενήσει τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό.
Στο Δημαρχείο της Αγγλικής πρωτεύουσας παρουσιάστηκε λοιπόν σήμερα το λογότυπο της διοργάνωσης, και ανακοινώθηκαν οι 13 πόλεις (σε 13 διαφορετικές χώρες) που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση.

Η τελευταία φορά που ο Δημήτρης Διαμαντίδης μπήκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ (vid)

Πώς ήταν η τελευταία φορά που ο Δημήτρης Διαμαντίδης μπήκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ; Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανήρτησε βίντεο στην σελίδα της στο You Tube που λύνει την απορία όλων των φίλων των "πρασίνων".

Μπάσκετ: Ανανέωσε τη χορηγία της με ΟΠΑΠ η ΑΕΚ


Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα συνεχίσει τη χορηγική συνεργασία της με την ΟΠΑΠ Α.Ε, όπως ανακοίνωσαν οι «κιτρινόμαυροι».
Η Ένωση θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχή χρονιά με διαφήμιση του «Σκρατς» στη φανέλα της, με την επίσημη παρουσίαση της νέας συμφωνίας να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου (13:30), στα γραφεία της εταιρείας στο Περιστέρι.

Super League: «Δωράκι» 350.000 από την UEFA στους ελληνικούς συλλόγους


Ένα ωραίο «δώρο» πρόκειται να λάβουν οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας από την UEFA.
Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα διαθέσει από 350.000 ευρώ σε κάθε σύλλογο, εκτός Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης

Μπάσκετ: Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τέταρτη συνεχή χρονιά η Total Hellas


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγίας για τέταρτο συνεχή χρόνο με την Total Hellas, που είναι θυγατρική ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως, της Total Group.
Η Total Group έχει ως κύρια δραστηριότητα στην Ελλάδα τα λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, τη βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία, καθώς και χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία.

Οι νταντάδες «καίνε» Jolie-Pitt: Καταγγελίες ότι τα παιδιά ζούσαν μέσα στο απόλυτο χάος και την αναρχία

Στην πλήρη αναρχία και χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο φαίνεται να ζούσαν τα έξι παιδιά (τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά) των Brangelina, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail».

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 15χρονος Maddox, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πρώην νταντά του, από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο!

Φιντέλ Κάστρο-Σίνζο Άμπε συζήτησαν για τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας

Το ζήτημα των πυρηνικών όπλων της Βόρειας Κορέας έθεσε στον πρώην πρόεδρο της Κούβας Φιντέλ Κάστρο ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο 'Αμπε, ο οποίος βρίσκεται από την Πέμπτη στην Κούβα για διήμερη επίσκεψη.

Ο κ. Άμπε ζήτησε από την Κούβα να καταδικάσει το πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγιάνγκ και να της ασκήσει πίεση, ως σύμμαχός της, για να το σταματήσει.

Μετά τον Ρέμο και ο Μπουτάρης: Στους Τούρκους λέω ότι ο Ατατούρκ ήταν Θεσσαλονικιός (video)

Μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet για τον Κεμάλ Ατατούρκ έρχεται να βάλει «λάδι» στη φωτιά ο Γιάννης Μπουτάρης.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συνέντευξη του τραγουδιστή τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα.
«Ιστορικά ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ έκανε θηριώδη πράγματα για τους Τούρκους, έδιωξε τους σουλτάνους, αποκατέστησε το λατινικό αλφάβητο,

Ρέμος: Η αντίδραση του Παγκόσμιου Συμβούλιου Ποντιακού Ελληνισμού για τη συνέντευξή του στη Hurriyet

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet καθώς φέρεται να δήλωσε ότι είναι περήφανος που γεννήθηκε στο ίδιο χωρό με τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Ο τραγουδιστής σε επιστολή του εξήγησε ότι ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο και πως έγινε λάθος στη μετάφραση.
Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού αντέδρασε στέλντοντας ανακοίνωση με την οποία καλεί τον τραγουδιστή να περάσει από τα γραφεία τους για να τον ενημερώσουν για την ιστορία του Ατατούρκ.

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο άνδρας που επιτέθηκε στον διοικητή της τροχαίας Αθηνών

Στα χερια της αστυνομιας βρίσκεται πλέον ο δραστης του άγριου και αναίτιου ξυλοδαρμού της Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου, στις 29 του περασμένου Αυγούστου στην οδό Πανεπιστημίου, μετα το τέλος πορείας αντιεξουσιαστών .
Ο 22χρονος κατηγορούμενος ειχε ταυτοποιηθεί απο το υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στο σημειο της επίθεσης  και ειχε στα χέρια της η ΕΛΑΣ.

CNBC: Έρχεται εξαγορά του Twitter, ανάμεσα στους μνηστήρες η Google

Πηγές που επικαλείται το CNBC ισχυρίζονται πως το Twitter έχει γίνει αποδέκτης έκφρασης ενδιαφέροντος για εξαγορά από εταιρείες-γίγαντες του τεχνολογικού χώρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που το αμερικανικό δίκτυο περιγράφει ως γνώστες του ζητήματος, το ΔΣ του δημοφιλέστατου κοινωνικού δικτύου επιθυμεί μια τέτοια συμφωνία.

Μπακογιάννης για Ακριβοπούλου: 'Οταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη (Photo)

Θίχτηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης από ένα σχόλιο στο facebook (!) της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου και της απάντησε με ένα επιθετικό (κάποιοι το χαρακτήρισαν έως και σεξιστικό) σχόλιο.
Αφορμή για τον διαδικτυακό καυγά το γεγονός πως το σπίτι του δολοφονηθέντος από τη 17Ν, Παύλου Μπακογιάννη, στο χωριό Βελωτά,

Παππάς: Είναι ντροπή να στήνουν δελτία ΣΚΑΪ, Alpha και Star (Video)

“Όσοι θέλουν κόντρα εδώ, στην πολιτική ηγεσία που αναλαμβάνει την ευθύνη” είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κάνοντας λόγο για “σπαρταρίσματα” ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών. “Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημόσιων λειτουργών που δοκιμάζουν κάποιοι με οικονομική επιφάνεια, αυτά δεν περνάνε” τόνισε ο Νίκος Παππάς και συνέχισε λέγοντας: “Είναι ντροπή του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου που στήνουν δελτία ειδήσεων”,

ΝΔ: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις τηλεοπτικές άδειες

Βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο, κατά παντός υπευθύνου, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Πρόκειται για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Μάκη Βορίδη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ιωάννη Τραγάκη, Κωνσταντίνο Τζαβάρα και Χαράλαμπο Αθανασίου.

Συνεργάτες Βενιζέλου, Βρούτση και Σταϊκούρα «έκοβαν και έραβαν» στην Attica Bank

Το περίφημο «τρίγωνο της διαπλοκής», κατατρώει τη χώρα εδώ και δεκαετίες. Η αντιμετώπισή του έχει γίνει η «σημαία» πολιτικών κομμάτων, με τη σχετική συζήτηση να έχει αναθερμανθεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Εχουν υπάρξει μάλιστα καταγγελίες, σημαντικές μεν, αποσπασματικές δε, αναφορικά με τη δανειοδότηση των εταιρειών Καλογρίτσα από την Attica Bank.

Ο Λευτέρης Κρέτσος ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ δίχως έλεος τη Ντόρα Μπακογιάννη

«Η κυρία Μπακογιάννη, έχει χάσει προφανώς επεισόδια και δεν έχει διαβάσει την προκήρυξη για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, σχολιάζοντας δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο ΣΚΑΪ κατέθεσε την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια - Ποιοι ακολουθούν

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κατέθεσε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.

Και ο Μαρινάκης πλήρωσε την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πλήρωσε το 1/3 του συνολικού ποσού δηλαδή 26,3 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με διαρροές, νωρίς το πρωί της Δευτέρας πρόκειται να δώσει το ποσό που του αναλογεί και ο Γιάννης Καλογρίτσας και πιθανότατα και ο Θοδωρής Κυριακού.

Ο Νίκος Παππάς ΤΣΑΚΙΣΕ στη Βουλή τη μαύρη προπαγάνδα της διαπλοκής για τις τηλεοπτικές άδειες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τελειώνει ο κύκλος της δημιουργίας εντυπώσεων» και «μπορεί να μην τους αρέσει που για πρώτη φορά θα βάλουν το χέρι στις άδειες, αλλά αυτή η διαδικασία έτσι θα ολοκληρωθεί», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στη Βουλή για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, τους υποψήφιους και τους νυν καναλάρχες
Ο υπουργός Επικρατείας απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα

Tο ζεύγος Ζάκερμπεργκ οραματίζεται έναν κόσμο χωρίς ασθένειες

Ανακοίνωσε την «Πρωτοβουλία Τσαν-Ζάκερμπεργκ» με 3 δισ. δολάρια για τα πρώτα 10 χρόνια.
Όταν ήρθε στον κόσμο η Μαξ το Δεκέμβριο του 2015, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν δεσμεύτηκαν ότι θα δωρίσουν στη διάρκεια της ζωής τους το 99% των μετοχών τους στο Facebook - περίπου 45 δισ. δολάρια με σημερινές τιμές - για να βοηθήσουν να βελτιωθεί ο κόσμος που θα ζήσει η κόρη τους.

Αργεντινή: Στο φως ένας από τους μεγαλύτερους μετεωρίτες του κόσμου

Πρόκειται για θραύσμα ενός σιδερένιου αστεροειδή που έπεσε πριν από 4.000 χρόνια στην περιοχή Κάμπο ντελ Σιέλο.
Μπουένος Άιρες 
Περίμενε για εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια θαμμένος στο έδαφος: είναι μια σιδερένια μπάλα από το Διάστημα που μόλις αποκαλύφθηκε στην Αργεντινή και είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους μετεωρίτες που έχουν βρεθεί ποτέ.

Ο Τζεφ Μπέζος παρουσιάζει τον δικό του επαναχρησιμοποιούμενο πύραυλο

Ο ιδρυτής της Amazon ελπίζει να εκτοξεύσει στα τέλη της δεκαετίας τον γιγάντιο πύραυλό του για φορτία και αστροναύτες.
Η διαστημική εταιρεία που δημιούργησε ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος ελπίζει να εκτοξεύσει στα τέλη της δεκαετίας έναν γιγάντιο πύραυλο για φορτία και αστροναύτες ο οποίος θα επιστρέφει στη Γη μετά την εκτόξευση για να χρησιμοποιηθεί εκ νέου με χαμηλό κόστος.

Το νέο μοντέλο της Blue Origin ουσιαστικά θα ανταγωνιστεί τον αντίστοιχο

Χτίζουν γέφυρες κατά του καρκίνου Ελληνες ερευνητές ανακάλυψαν πώς λειτουργεί ο μηχανισμός των «γεφυρών DNA»

Γέφυρα προς την καλύτερη πρόληψη αλλά και θεραπεία του καρκίνου ρίχνει μια ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης, η οποία έφερε στο φως έναν μηχανισμό που μπορεί να προστατεύσει από την καρκινογένεση αλλά και να κόψει τις γέφυρες εξάπλωσης των όγκων. Ο μηχανισμός αυτός αφορά τις «γέφυρες DNA» που κάποιες φορές χτίζονται εντός των κυττάρων μας και ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο για την προέλαση της ογκογένεσης.

Ο δρόμος προς την αυτογνωσία: τέσσερις τρόποι για να γνωρίσετε τον εαυτό σας

Δεν γνωρίζετε τον εαυτό σας τόσο καλά όσο νομίζετε. Μερικοί έξυπνοι κανόνες μπορούν όμως να βοηθήσουν – εσάς και τους γύρω σας – να καταλάβετε καλύτερα την αληθινή σας φύση.
Πιστεύετε ότι είστε ένας σπάνιος φίλος, ένας καταπληκτικός μάγειρας ή ένας εξαιρετικός τραγουδιστής; Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα. Οι περισσότεροι νομίζουμε ότι γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας, όπως αποδεικνύεται όμως πολύ συχνά η εντύπωση αυτή απέχει από την πραγματικότητα.

Αρχαιότερος πολιτισμός στην Γη αυτός των Αβοριγίνων

Οι πρώτοι ιθαγενείς πληθυσμοί της Αυστραλίας, γνωστοί σήμερα ως Αβορίγινες, κατάγονται από τους ίδιους πληθυσμούς της Αφρικής, που εγκατέλειψαν τη «μαύρη ήπειρο» πριν από περίπου 72.000 χρόνια για να εξαπλωθούν σε όλη την Ευρώπη και στην Ασία.
Η συνεχής παρουσία αυτών των πρώτων τολμηρών εξερευνητών στην Αυστραλία, όπου έφθασαν πριν περίπου 50.000 χρόνια διασχίζοντας τον ωκεανό, τους καθιστά τον αρχαιότερο πολιτισμό του πλανήτη.

Τι αποκάλυψε το ΝΑΤΟ για τον Βλαντιμίρ Πούτιν...

Σαφή απάντηση έδωσε ο πρώην ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Στρατηγός Φίλιπ Μπρίντλοβ, σχετικά με την έναρξη ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου και ποιος θα είναι ο τελικό νικητής.

Τεχνητές δομές μέσα στην γη... (Βίντεο)

Επιστήμονες εντόπισαν δύο τεραστίων διαστάσεων δομές οι οποίες φαίνεται να είναι «φτιαγμένες» από εντελώς διαφορετικό υλικό από το υπόλοιπο του μανδύα της Γης.

Ο διάβολος της Τασμανίας, το ζώο που κατάφερε να αντισταθεί στον καρκίνο και να σώσει το είδος του!

Ο διάβολος της Τασμανίας, το μεγαλύτερο σαρκοβόρο μαρσιποφόρο στον κόσμο, που απειλείται με εξαφάνιση εξαιτίας μιας θανατηφόρας και μολυσματικής μορφής καρκίνου που κατατρώει το πρόσωπό του, φαίνεται πως αντιστέκεται πλέον, αναπτύσσοντας γενετική αντίσταση στην ασθένειά του, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Οι ερευνητές - με επικεφαλής τον καθηγητή εξελικτικής βιολογίας και γενετικής Άντριου Στόρφερ του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον

Εκτόξευση του πρώτου δορυφόρου κβαντικών τηλεπικοινωνιών από την Κίνα

Η Κίνα πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη εκτόξευση δορυφόρου κβαντικών τηλεπικοινωνιών στον κόσμο την Τρίτη, από το κέντρο εκτόξευσης δορυφόρων Τζιουκουάν στη βορειοδυτική έρημο Γκόμπι, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο Xinhua.

O δορυφόρος QUESS (Quantim Experiments at Space Scale) εκτοξεύτηκε με πύραυλο Long March 2D. Ο 600 κιλών δορυφόρος θα πραγματοποιεί μια περιστροφή γύρω από τη Γη μια φορά κάθε 90 λεπτά.

Ρωσικά ινστιτούτα κατασκευάζουν «βιονικούς υπερστρατιώτες» με εμφυτεύματα εγκεφάλου

Ανώτατοι Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι η Μόσχα προσπαθεί να δημιουργήσει μια μονάδα με «υπερστρατιώτες» με την υλοποίηση ενός άκρως απορρήτου προγράμματος και τεχνολογίας, σύμφωνα με ΜΜΕ.

Αυτοί οι «βιονικοί στρατιώτες» θα διαθέτουν ισχυρότερη θωράκιση , θα κινούνται πιο γρήγορα και θα είναι οι πιο θανατηφόροι σούπερ στρατιώτες που υπήρξαν ποτέ , σύμφωνα με πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών από το Πεντάγωνο.

Θερμότητα από τα έγκατα της Γης λιώνει τους πάγους στην Γροιλανδία

Το μαζικό λιώσιμο των πάγων στη Γροιλανδία οφείλεται σε θερμότητα από το εσωτερικό της Γης και όχι από την αύξηση της θερμοκρασίας, υποστηρίζει μια νέα μελέτη της NASA.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία, που χρησιμοποιεί δορυφόρους σε τροχιά για να παρακολουθεί το περιβάλλον και να μελετά την κλιματική αλλαγή, ανακάλυψε ότι οι

Θα μπορούσε να χτυπήσει την Γη με την δύναμη τριών δισ. ατομικών βομβών!

Θα μπορούσε να είναι η ώρα να αρχίζουμε να ετοιμάζουμε τα αποθέματα μας σε προμήθειες έκτακτης ανάγκης και να κατασκευάζουμε ένα καταφύγιο μέσα ή δίπλα στο σπίτι μας, αν το καταστροφικό σενάριο βγει αληθινό.

Κινέζοι αστρονόμοι λένε ότι ένας τεράστιος μετεωρίτης θα περάσει κοντά από τη Γη με την απίστευτη δύναμη των τριών δισεκατομμυρίων ατομικών βομβών!

Εκτός ελέγχου διαστημικός σταθμός θα συντριβεί στη Γη

Ο πρώτος διαστημικός σταθμός της Κίνας αναμένεται να συντριβεί στη Γη τον επόμενο χρόνο, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες ότι οι κινεζικές αρχές έχουν χάσει κάθε έλεγχό του.
Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσαν φήμες ότι το Τιανγκονγκ 1 ή αλλιώς το «Ουράνιο Παλάτι», όπως το ονόμασαν, που ξεκίνησε το διαστημικό του ταξίδι το 2011, υπέστη μηχανική βλάβη και ως εκ τούτου οι Κινέζοι δεν μπορούν να το ελέγξουν.

Στρατός, διαδηλωτές και απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους του Σάρλοτ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης παραμένει η πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, που έγινε θέατρο βίαιων συγκρούσεων μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός Αφροαμερικανού από την αστυνομία.
Οι κάτοικοι της πόλης βγήκαν στους δρόμους για τρίτη συνεχόμενη νύχτα, όμως προς το παρόν διαδηλώνουν ειρηνικά, «αναγκάζοντας» την αστυνομία να μην παρέμβει για να τους διαλύσει, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διόρισε νέο επικεφαλής της υπηρεσίας κατασκοπείας

Στιγμιότυπο από τη συνάντησ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον πρόεδρο της Δούμας (Κάτω Βουλή) Σεργκεί Ναρίσκιν (δεξιά) και τον διευθυντή της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών Μιχαήλ Φραντκόφ στο Κρεμλίνο, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 - Πηγή: Sputnik/Kremlin/Alexei Nikolsky via REUTERS
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν (Vladimir Putin) διόρισε σήμερα τον πρόεδρο του κοινοβουλίου Σεργκέι Ναρίσκιν (Sergei Naryshkin)

Τσίπρας προς ομογενείς μαθητές: «Να είστε περήφανοι που είστε Έλληνες»

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ομογενειακό σχολείο «Άγιος Δημήτριος» –το μεγαλύτερο ελληνοαμερικανικό σχολείο– στην Αστόρια.
Τον πρωθυπουργό συνόδευε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.
Μαθήτρια του σχολείου προσφώνησε τον Αλέξη Τσίπρα με τα λόγια «ο μαθητόκοσμος του σχολείου μας, οι αυριανοί πολίτες, σας ευχόμαστε ολόψυχα κουράγιο και πολύ δύναμη για να εκπληρώσετε το έργο σας».

Η απολύτως ανορθόδοξη συνέντευξη της Χίλαρι Κλίντον στον Ζακ Γαλιφιανάκη (video)

Σπάει τα στερεότυπα για ακόμη μία φορά ο Ζακ Γαλιφιανάκης, αυτή τη φορά έχοντας απέναντί του την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.
Η Κλίντον, σαφώς προετοιμασμένη για το ύφος της συνέντευξης, ετοιμόλογη αλλά και με πολύ χιούμορ, αναγκάστηκε να δει ακόμα και ένα διαφημιστικό σποτ του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ.

Ρώμη: Ανοιχτά και πάλι τα σκαλοπάτια της Πιάτσα ντι Σπάνια

Στη διάθεση του κοινού είναι και πάλι τα σκαλοπάτια στην Πιάτσα ντι Σπάνια της Ρώμης.
Με χορηγία του οίκου Bulgari, ο οποίος κατέβαλε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, τα σκαλιά που οδηγούν από τη Βία Κοντότι στη μεγαλοπρεπή Τρινιτά ντέι Μόντι υπέστησαν ολική αποκατάσταση.
Η τελευταία φορά που η «σκαλινάτα» πέρασε από συνολικό… λίφτινγκ ήταν πριν μια εικοσαετία.

Άσαντ: «Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να συμμαχήσουν με τη Ρωσία στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας»

Μύδρους κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ, κατηγορώντας την Ουάσινγκτον ότι βομβάρδισε σκόπιμα τον συριακό στρατό στην Ντέιρ Αλ Ζορ.
Οι ΗΠΑ, καθώς και η Μεγάλη Βρετανία και η Αυστραλία, έκαναν λόγο για λάθος και εξέφρασαν τη λύπη τους.
«Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια κοινή αμερικανορωσική στρατιωτική συνεργασία κατά των ισλαμιστών, όπως υπογραμμίζεται στη συμφωνία»;

Γάλλοι αστυνομικοί συνέλαβαν Βέλγους συναδέλφους τους για διακίνηση μεταναστών

Είναι από τις φορές που η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Σάλος έχει ξεσπάσει μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου, μετά τη σύλληψη Βέλγων αστυνομικών από Γάλλους συναδέλφους τους.
Όλα άρχισαν όταν η βελγική αστυνομία σταμάτησε φορτηγό που μετέφερε μετανάστες με προορισμό το Καλαί της Γαλλίας.
Οι Γάλλοι ισχυρίζονται ότι μέσα στο βαν της αστυνομίας βρέθηκαν οι μετανάστες μαζί με τους αστυνομικούς.