Η ώρα των στοιχημάτων: Αυτοί θα είναι οι νικητές των Όσκαρ!

Live σχολιασμός της 86ης τελετής απονομής των Όσκαρ από τον Δημήτρη Δανίκα - Το κόκκινο χαλί και οι βραβεύσεις σε live σύνδεση λεπτό προς λεπτό
Λίγα 24ώρα πριν τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, τα στοιχήματα πέφτουν βροχή. Τη στιγμή που η αγωνία των υποψηφίων κορυφώνεται, τα πρακτορεία στοιχημάτων φαίνεται ότι ήδη έχουν ξεχωρίσει τα φαβορί, αλλά και τα αουτσάιντερ των Όσκαρ, η επικράτηση των οποίων θα φάνταζε η απόλυτη ανατροπή.

Rihanna: Πιο see- through μπλουζάκι δεν γίνεται

Η 26χρονη από τα Barbados κατάφερε να στρέψει για άλλη μια φορά τα φώτα πάνω της όταν εμφανίστηκε στο πάρτι του οίκου μόδας Balmain με ένα μαύρο διχτυωτό, εντελώς see-through, μπλουζάκι χωρίς σουτιέν από μέσα, που άφηνε ακάλυπτο το στήθος της
Στη Γαλλία βρίσκεται αυτόν τον καιρό η τραγουδίστρια της r’n’b Rihanna, η οποία δεν χάνει κανένα από τα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Αραβας πρίγκιπας πρόσφερε 1 εκατ. ευρώ στην Claudia Schiffer για ένα δείπνο

Τι απάντησε στην ανήθικη πρόταση το τοπ μόντελ;
Στόχος ενός Αραβα πρίγκιπα είχε γίνει στο παρελθόν η Claudia Schiffer, καθώς δέχτηκε από εκείνον μία πρόταση: να δειπνήσει μαζί του έναντι 1 εκατ. ευρώ.

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι Rosie Huntington-Jessica Alba: Μαζί στο ίδιο πάρτι

Η Βρετανίδα καλλονή Rosie Huntington και η Αμερικανίδα ηθοποιός Jessica Alba βρέθηκαν στην ίδια παρέα στο πάρτι του οίκου Balmain στο «Le Crazy Horse» στο Παρίσι
Στο Παρίσι βρίσκονται αυτές τις μέρες δυο όμορφες κυρίες προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας.

ΠΑΟΚ: Τέλος διαδρομής μετά την ήττα με 3-0 στην Πορτογαλία

Δεν του άξιζε έτσι! Για 70’ ο ΠΑΟΚ «χτυπούσε» στα ίσα την πρόκριση στο «Ντα Λουζ» απέναντι στην Μπενφίκα αλλά μετά το γκολ και την αποβολή του Κατσουράνη πέταξε… αετό και υπέστη βαριά ήττα 3-0.
Η καλή εμφάνιση στο «Ντα Λουζ» δεν ήταν αρκετή για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να «κλέψει» απ’ τη Μπενφίκα την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Η φωτογραφία που έφτιαξαν οι Άγγλοι για να πικάρουν τον άφαντο Ρούνεϊ!

Αυτό που σκεφτόταν ο Άγγλος επιθετικός κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν… άφαντος χθες στο «Γ.Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα να «βαλτώσει» ολόκληρη η επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ.

Με άστατο καιρό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Βροχή, πτώση της θερμοκρασίας, ακόμα και χιονπτώσεις στα ορεινά της χώρας αναμένεται για τις επόμενες τέσσερις ημέρες έως και την Καθαρά Δευτέρα
Δε θα κάνει, τελικά, το χατίρι ο καιρός στους εκδρομείς του πρώτου τριημέρου, αυτού, δηλαδή, της Καθαράς Δευτέρας καθώς, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας ακόμα και χιονοπτώσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 - Στη μέθη του καρναβαλιού όλη η Ελλάδα Πάτρα, Ρέθυμνο και Ξάνθη πρωταγωνιστούν.

ΔΗΜΟΣ  ΠΑΤΡΕΩΝ  ΠΑΤΡΙΝΟ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  2014


Στη μέθη του καρναβαλιού όλη η Ελλάδα

Στο Resort Spa του Πούτιν φιλοξενείται o Γιανουκόβιτς Λίγο έξω από τη Μόσχα - Θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου Σήμερα

Περιποιήσεις προσώπου και σώματος, σάουνα, μασάζ, γήπεδο τένις, υγιεινή διατροφή, ψάρεμα στη λίμνη… είναι λίγες από τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο κέντρο- Ποιοι διάσημοι έχουν περάσει από τις εγκαταστάσεις του
Την ώρα που η Κριμαία έχει μετατραπεί σε θέατρο έντασης με το κτίριο του κοινοβουλίου να έχει καταληφθεί από ενόπλους που ύψωσαν τη ρωσική σημαία και τη στιγμή που η Ρωσία πραγματοποιεί επίδειξη ισχύος με τις δυνάμεις της να βρίσκονται σε ετοιμότητα, ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς ανακτά δυνάμεις σε… πολυτελές σπα.