Βόρεια Μακεδονία: Η Σερβία θα μπορούσε να προμηθεύεται φυσικό αέριο μέσω Ελλάδας

 Σκόπια, 07 Οκτωβρίου 2024 (του ανταποκριτή της ΕΡΤ-Νίκου Φραγκόπουλου)

Τη δυνατότητα ενεργειακής διασύνδεσης Βόρειας Μακεδονίας-Σερβίας εξέτασαν σήμερα οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών, Χρίστιαν Μίτσκοσκι και Μίλος Βούτσεβιτς αντίστοιχα, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στα Σκόπια.

Όπως δήλωσαν οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών εξετάστηκε κυρίως το ενδεχόμενο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου μεταξύ Βόρειας Μακεδονίας και Σερβίας, ως επέκταση του υπό σχεδίαση διασυνδετήριου αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας. Με τον τρόπο αυτό, η Σερβία θα μπορεί να προμηθεύεται φυσικό αέριο μέσω Ελλάδας.

Ουκρανοί χάκερς πραγματοποίησαν την κυβερνοεπίθεσης σε ρωσική κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης, δήλωσε πηγή στο Κίεβο

 Μια ουκρανική κυβερνητική πηγή δήλωσε ότι Ουκρανοί χάκερς φέρουν την ευθύνη για τη σημερινή ευρείας κλίμακας κυβερνοεπίθεση στη ρωσική κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης VGTRK, η οποία συνέπεσε με τα 72α γενέθλια του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Ουκρανοί χάκερς ‘συνεχάρησαν’ τον Πούτιν για τα γενέθλιά του με μία ευρείας κλίμακας επίθεση σε κρατική εταιρεία ραδιοτηλεοπτικών και ραδιοφωνικών δικτύων» δήλωσε η πηγή στο Reuters, ζητώντας να μην κατονομαστεί.

Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν την κοινότητα Grodovka στην περιοχή Donbass την περασμένη ημέρα

 Η Ρωσική Ομάδα Μάχης Δύση προκάλεσε περισσότερες από 410 απώλειες σε ουκρανικά στρατεύματα και κατέστρεψε δύο αποθήκες εχθρικών πυρομαχικών στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας

MOSCOW, October 7. /TASS/. Russian troops liberated the community of Grodovka in the Donetsk People’s Republic (DPR) over the past day in the special military operation in Ukraine, Russia’s Defense Ministry reported on Monday.

"Battlegroup Center units have liberated the settlement of Grodovka in the Donetsk People’s Republic as a result of decisive operations," the ministry said in a statement.

Ο Πούτιν θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στο γραφείο Ο Ρώσος Πρόεδρος γίνεται 72 ετών

 ΜΟΣΧΑ, 7 Οκτωβρίου. /TASS/. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 72. Θα είναι η 21η φορά που γιορτάζει τις προσωπικές του διακοπές στο ανώτατο κρατικό αξίωμα. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο αρχηγός του κράτους θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στη δουλειά.

Κανονικά εκτελούνται οι πτήσεις στα αεροδρόμια του Ιράν από τις 11:00 π.μ. τοπική ώρα

 DUBAI, October 6. /TASS/. Restrictions on flights imposed in Iran until the morning of October 7 have been lifted, a spokesman for the Iran Civil Aviation Authority said.

"Due to the removal of operational obstacles, the previously announced flight restrictions have been lifted. Flights have been operating normally since 11:00 p.m. local time (7:30 p.m. GMT)," the IRNA news agency quoted him as saying.

Earlier, Iran's Civil Aviation Organization canceled flights from all airports starting from 5:30 p.m. GMT on October 6 to 2:30 a.m. GMT on October 7.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΚΑΚ εγκρίνουν δήλωση για την ασφάλεια στην Ευρασία

ΜΟΣΧΑ, 7 Οκτωβρίου. /TASS/. Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΚΑΚ σε συνάντηση στη Μόσχα ενέκριναν δήλωση σχετικά με τις αρχές της συνεργασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας στην Ευρασία, στην οποία επεσήμαναν τη σημασία της διατήρησης του συστήματος διεθνούς δικαίου στην Ευρασία, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΑΚ.

Η πτώση της Ευρώπης: Ο Όρμπαν μίλησε για τις συνέπειες των πολιτικών της ΕΕ

 Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν επέκρινε δριμύτατα τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λέγοντας ότι οδηγούν στην καταστροφή τόσο της ίδιας της ένωσης όσο και του μέλλοντος της Ευρώπης.

Μιλώντας σε εκδήλωση στην Ιταλία, ο Όρμπαν κατηγόρησε τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών ότι καταστρέφουν την ευρωπαϊκή οικονομία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ΕΕ δημιουργήθηκε για την ευημερία, αλλά τώρα οι Ευρωπαίοι δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να προσφέρουν μια αξιοπρεπή ζωή στις οικογένειές τους και οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Η Ανταρκτική πρασινίζει με γοργούς ρυθμούς

 Η περιοχή βλάστησης της χερσονήσου έχει αυξηθεί από λιγότερο από ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο το 1986 σε σχεδόν 12 τετραγωνικά χιλιόμετρα μέχρι το 2021, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Nature Geoscience. Τα τελευταία χρόνια (2016-2021), ο ρυθμός του πρασίνου έχει επιταχυνθεί κατά 30%, επεκτείνοντας κατά 400.000 τετραγωνικά μέτρα ετησίως.

Οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν την Ταϊλάνδη και την Αίγυπτο για να γιορτάσουν το νέο έτος

Μεταξύ των γειτονικών χωρών, η Αμπχαζία αποδείχθηκε η πιο δημοφιλής: η ζήτηση για ταξίδια σε αυτήν αυξήθηκε 2,5 φορές λόγω πιο προσιτών τιμών σε σύγκριση με το Σότσι. Επίσης δημοφιλή μέρη για ταξίδια για την Πρωτοχρονιά είναι η Λευκορωσία, η Γεωργία, το Ουζμπεκιστάν και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ έφτασε για επίσκεψη στη Μόσχα 7 Οκτωβρίου 2024 στις 4:17 μ.μ

 Στις 7 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ έφτασε στη Μόσχα για επίσκεψη για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της ΚΑΚ, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του ηγέτη του Αζερμπαϊτζάν. Τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Vnukovo-2 Ρώσοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του

Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας είπε oτι δεν θα λάβουν οι Ηνωμένες Πολιτείες νέα τεχνογνωσία από το κατεδαφισμένο ρωσικό "Okhotnik"

7 октября 2024 в 16:11

 Το ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Okhotnik που καταρρίφθηκε θα ζεστάνει την υπερηφάνεια των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά τα συντρίμιά του δεν θα φέρουν πολλά οφέλη, είναι σίγουρος ο στρατιωτικός ειδικός Βίκτορ Λιτόβκιν. Σε συνομιλία με το NEWS.ru,

Το ΝΑΤΟ προσπάθησε να στείλει ένα «σκληρό σήμα» στη Ρωσία

7 октября 2024 в 17:11 

Ο διοικητής του τάγματος Schillemans χαρακτήρισε την παρουσία των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία σήμα προς τη Ρωσία

Η παρουσία του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία είναι ένα σήμα για τη Ρωσία, δήλωσε ο διοικητής του γερμανο-ολλανδικού τάγματος στη δημοκρατία της Βαλτικής, αντισυνταγματάρχης Bas Schillemans σε συνέντευξή του στο Delfi.

Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα: 26χρονος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του (βίντεο) (upd)

 Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/10) στη Λάρισα, όταν ένας 26χρονος άνδρας βρήκε φρικτό θάνατο μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου του.

Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε επί τόπου.

Κυβερνοεπίθεση δέχτηκε η ρωσική κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης

 «Η κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης, μία από τις μεγαλύτερες, αντιμετώπισε μια άνευ προηγουμένου επίθεση χάκερ στην ψηφιακή της υποδομή», είπε ο Peskov

Μιας άνευ προηγουμένου κυβερνοεπίθεσης έγινε στόχος η ρωσική κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης VGTRK, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Dmitry Peskov,

Αδειοδότηση – παρωδία για αιολικό με δεκάδες ανεμογεννήτριες στα βουνά Τρικάλων και Καρδίτσας – Ξεπέρασαν τον εαυτό τους στο ΥΠΕΝ

 Το έργο είχε πέρυσι απορριφθεί από το ΥΠΕΝ καθώς οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις του κρίθηκαν "εξαιρετικά σημαντικές".

Αφού ο σχεδιασμός παρέμεινε ίδιος, τι ακριβώς άλλαξε και ένα χρόνο μετά το ίδιο έργο πήρε άδεια;

Ακολουθεί η συγκλονιστική καταγγελία της Ορνιθολογικής για τα… πισωγυρίσματα του ΥΠΕΝ:

Πραγματικά, η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙΠΑ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Ντάλτας (ΠΑΣΟΚ): Θα στηρίξω Ανδρουλάκη - Εάν έβγαινε ο Δούκας θα γινόταν... κιμάς στην κρεατομηχανή της κυβέρνησης

"Πιστεύαμε ότι θα πάνε περίπου 400.000 να ψηφίσουν", ανέφερε ο Κ. Ντάλτας                                         «Θα έπρεπε να είναι μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ αυτή η συμμετοχή, ακόμη μεγαλύτερη νίκη είναι του κ. Μητσοτάκη. Φοβόταν περισσότερο μια ενδεχομένη νίκη της Άννας Διαμαντοπούλου ή του Παύλου Γερουλάνου. Αυτοί θα αφαιρούσαν μεγάλο ποσοστό ψήφων από το κόμμα του και θα εκτινασσόταν δημοσκοπικά και θα υπήρχε κάτι καινούριο στην κοινωνία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετρείτο πριν δημοσκοπικά με δημοφιλία 5% και ρεκόρ αντιδημοφιλίας, ενώ δεν έχει κάνει κάτι "κακό"», δήλωσε ο Κώστας Ντάλτας, μέλος του ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Ξεκάθαρο μήνυμα Lavrov στη Δύση: Παίζετε με την φωτιά, εάν επιτρέψετε επιθέσεις βαθιά στη Ρωσία

 Θα υπάρξουν επικίνδυνες συνέπειες λέει ο Lavrov

«Παιχνίδι με την φωτιά» που θα μπορούσε να έχει επικίνδυνες συνέπειες χαρακτηρίζει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov τη συζήτηση που είναι σε εξέλιξη στη Δύση, σχετικά με το εάν θα επιτραπεί στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα για να πλήξει στόχους βαθιά στη Ρωσία.
«Το ενδεχόμενο να επιτραπεί στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν δυτικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσουν βαθιά στη Ρωσία εξακολουθεί να συζητείται.

Επίτηδες πήγε τον Δένδια στα Χανιά ο Μητσοτάκης, όχι από αγάπη

 Συνάντηση με Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές

Πολλοί λένε γιατί ο Μητσοτάκης αμέσως μετά τα γενέθλια της ΝΔ στην Ρηγίλλης και την τρανταχτή απουσία των Καραμανλή-Σαμαρά, πήρε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια μαζί του στα Χανιά για να συναντήσουν από κοινού τους ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές.
Δεν τον πήρε ο πόνος ξαφνικά για τον Δένδια, αλλά το θεώρησε σωστή κίνηση για να δείξει ότι τα έχει καλά με τον Δένδια που σημειωτέον μιλάει συχνά με τους δύο πρώην αρχηγούς…

Τεράστια αποτυχία το street party, δείχνει ότι το DNA της ΝΔ έχει χαθεί

 Δηλαδή τι ήθελε το Μαξίμου, να έρθουν οι Καραμανλής-Σαμαράς, να κάθονται όρθιοι και να βαράνε παλαμάκια στον Μητσοτάκη.

Επειδή στην Μαύρη Πένα θα ακούτε αλήθειες και μόνο, το street party της ΝΔ στην Ρηγίλλης ήταν μία τεράστια αποτυχία.
Λίγος κόσμος, πήγαινε πέρα δώθε, ήρθαν μόνο κομματικοί, υπουργοί και τα τσιράκια τους και πάλι δεν μαζεύτηκε πολύς λαός.
Και πολύ καλά που δεν ήρθαν οι πρώην.

Tο αιματηρό παρελθόν στοιχειώνει την Πολωνία - Οι σφαγές από τους Ουκρανούς προκαλούν ρήγμα στο αντιρωσικό μέτωπο

 Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε σφαγές κατά τη διάρκεια του πολέμου και η Βαρσοβία θέλει το Κίεβο να παραδεχτεί την ευθύνη και να επιτρέψει την εκταφή και τον ενταφιασμό των θυμάτων

Η Πολωνία και η Ουκρανία είναι στενοί σύμμαχοι όταν πρόκειται να νικήσουν τον κοινό εχθρό τους, τη Ρωσία - αλλά η δική τους αιματοβαμμένη ιστορία επιβαρύνει τώρα τις σχέσεις Κιέβου-Βαρσοβίας.
Όπως τονίζει το Politico, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα ανταρτών που ονομαζόταν Ουκρανικός Επαναστατικός Στρατός

Η Βρετανική Αυτοκρατορία διαλύεται – Μετά την απώλεια του αρχιπελάγους Chagos ακολουθούν Φώκλαντ και Γιβραλτάρ

 Η Βρετανική Αυτοκρατορία ήδη έχει αρχίσει να διαλύεται και συνεχίζει….

Η Βρετανική Αυτοκρατορία, κάποτε η πιο ισχυρή στον κόσμο, καταρρέει αργά και βασανιστικά.
Μόλις πρόσφατα η Βρετανία ανακοίνωσε δημόσια ότι κατέληξε σε συμφωνία με την κυβέρνηση του Μαυρικίου σχετικά με τη μεταφορά στη δικαιοδοσία του αρχιπελάγους Chagos (Τσάγκος), με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις Ηνωμένες Πολιτείες να διατηρούν στρατιωτική βάση στο μεγαλύτερο νησί, τον Ντιέγκο Γκαρσία, για 99 χρόνια.

Η Τουρκία αποκαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δύσης - Το Βαθύ Κράτος, οι μασόνοι στρατηγοί και... οι Φιλελεύθεροι

 Η φράση Βαθύ Κράτος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τουρκική πολιτική σκηνή στη δεκαετία του ‘90 και περιέγραφε μια πολύ συγκεκριμένη κατάσταση στην Τουρκία

Η έκφραση «βαθύ κράτος» χρησιμοποιείται σήμερα ολοένα και πιο συχνά στην πολιτική σφαίρα και σταδιακά μεταβαίνει από τη δημοσιογραφία στην γενικά αποδεκτή πολιτική γλώσσα.
Σε ανάλυση του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, o Ρώσος πολιτικός φιλόσοφος και αναλυτής Alexander Dugin υποστηρίζει ότι πρόκειται για έναν όρο «θολό», τον οποίο ο καθένας τον αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

Κραχ στο Ουκρανικό μέτωπο 1.000 χλμ – Πέφτουν Selydove, Kurakhove, Pokrovsk – Η Δύση γελάει με την αποτυχία του Kursk

 O Ρωσικός στρατός θα επιδιώξει να αποστρατιωτικοποιήσει όλες τις περιοχές δυτικά του Δνείπερου ποταμού και να δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας ώστε ο Ουκρανικός στρατός να μην μπορεί να χτυπήσει με πυραύλους το Donetsk - Ray McGovern (πρώην CIA): Ο Zelensky με το λάθος στο Kursk επιτάχυνε τρεις φορές την επίθεση των Ρώσων στο Donbass

(upd9)  Ο Ρωσικός στρατός μετά την κατάληψη του Kurakhove που έρχεται προσεχώς, την πτώση του Selydove και βεβαίως την πτώση του Pokrovsk θα φθάσουν στον Δνείπερο ποταμό…

Κίνα κάν’ το όπως η Ρωσία: Τι θα συμβεί εάν η δεύτερη οικονομία στον κόσμο εγκαταλείψει το δολάριο

 Τα συναλλαγματικά αποθέματα και η δομή του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού καθιστούν μακροπρόθεσμο το σχέδιο της αποδολαριοποίησης

Οι ολοένα καιεντεινόμενες οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ που στοχεύουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ρωσίας έχουν επιτείνει τις ανησυχίες στην Κίνα σχετικά με τα συναλλαγματικά της αποθέματα και την εξάρτηση του κινεζικού χρηματοπιστωτικού συστήματος από το δολάριο.

Πώς στήνεται το πάρτι – Fund κόκκινων δανείων αγόρασε 733 εκ. δάνεια πληρώνοντας 47,3 εκ. και πάει για κέρδος 8,29 φορές

 Προφανώς ο ελληνικός νόμος για τις εταιρίες διαχείρισης κόκκινων δανείων ή funds κόκκινων δανείων ή servicers είναι τραγικά απαράδεκτος και σήμερα απλά και κατανοητά θα αναδείξουμε ορισμένες πτυχές…

Το bankingnews (BN) έχει αναδείξει σε πολλά ρεπορτάζ το πώς έχει στηθεί το πάρτι στην Ελλάδα με τα funds κόκκινων δανείων.
Είμαστε οικονομικό μέσο ενημέρωσης, πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά και δεν έχουμε αναφυλαξία στο κέρδος…

Γερουλάνος: Σεβαστή η απόφαση των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ – Οι ψηφοφόροι δεν κατευθύνονται (Video)

 Σε δήλωση προχώρησε ο Παύλος Γερουλάνος μετά το αποτέλεσμα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παύλος Γερουλάνος σημείωσε:

«Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ μίλησαν και η απόφασή τους είναι σεβαστή. Να συγχαρώ τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Δούκα που περνούν στον δεύτερο γύρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους 300.000 που ήρθαν στην κάλπη. Πού ψήφισαν για να πάρουν αυτήν την απόφαση. Να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και όλους τους εθελοντές. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συντριβή του Χάρη Δούκα στην Αττική – Πρώτος ο Γερουλάνος ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου

 Ο Παύλος Γερουλάνος έρχεται πρώτος στην Αττική στο 62.72% της ενσωμάτωσης των ψήφων (143/228 εκλογικά τμήματα) στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, ο Παύλος Γερουλάνος προηγείται με 27.16%, ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου με 24.08%, τρίτος έρχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 21.66%, ενώ τέταρτος έρχεται ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με 18.50%.

Ακολουθούν, τέλος, ο Μιχάλης Κατρίνης με 5.53% και η Νάντια Γιαννακοπούλου με 3.06%.

Συνεχίζει απτόητος ο Ζαφείρης

 Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα στο ντέρμπι της Πράγας με τη Σλάβια να παίρνει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Σπάρτα.

Ο Χρήστος Ζαφείρης με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 και έδωσε στην ομάδα του νίκη κόντρα στην συμπολίτισσα. Ο Τσιτίλ άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό, ενώ ο Ραχμάνι στο 65ο λεπτό μείωσε για την Σπάρτα γράφοντας το τελικό 2-1.

Αυτό ήταν και το δεύτερο τέρμα που πετυχαίνει ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός τη φετινή σεζόν σε 7 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Τσεχίας. //ΝΚ

Παναθηναϊκός: «Πρέπει να ντρέπονται όσοι αντιμετωπίζουν έτσι εμάς και τον κόσμο μας»

 Η "πράσινη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας απέναντι στη διαιτησία του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι διαφέρει από τις πρακτικές άλλων, δεν ασχολείται με το παρασκήνιο, ούτε προσπαθεί να ελέγξει τη διαιτησία. Είναι, όμως, φανερό ότι κάποιοι έχουν παρεξηγήσει τη στάση μας. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι μόνο στις πρώτες επτά αγωνιστικές η ομάδα μας έχει το θλιβερό προνόμιο των highlights λάθος διαιτητικών αποφάσεων.

ΠΑΣΟΚ: Μάχη Ανδρουλάκη – Δούκα για την αρχηγία στη σκιά των «4» – Τα τρωτά σημεία και οι συμμαχίες

 Όλα είναι ανοιχτά στη μάχη του β’ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, την επόμενη Κυριακή. Θα διεξαχθεί μεταξύ του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Το ποιος θα πάρει τα ηνία της Χαριλάου Τρικούπη θα κριθεί από τις συμμαχίες με τους «4» που έμειναν εκτός ηγετικού «νυμφώνος» και από την εκλογική συμπεριφορά όσων τους/τις ψήφισαν.

Η… φαμίλια της «Μαρίνας» και η Greek mafia

 Πολλά τα ερωτήματα για το κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός. Οι παραλείψεις στις έρευνες της ΕΛΑΣ και τα πρόσωπα

που έμειναν εκτός κάδρου

«Ετσι μια μέρα της έδειξε τη φωτογραφία μιας ξανθιάς γυναίκας και της είπε ότι αυτή είναι η γυναίκα του και διαχειρίζεται τα οικονομικά για όλους τους οίκους ανοχής». Το παραπάνω απόσπασμα είναι από κομμάτι της δικογραφίας, που είναι στη διάθεση του Documento,

Super League: Η βαθμολογία μετά και το ντέρμπι «αιωνίων» – Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και το… Γουέμπλεϊ

 Η ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής της Super League επεφύλασσε ένα ντέρμπι το οποίο είχε τα πάντα εκτός από… γκολ! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο μηδέν ενώπιον σχεδόν 60.000 θεατών στο ΟΑΚΑ, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε τόσο τους γηπεδούχους, οι οποίοι έμειναν στο -7 από την κορυφή, ούτε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν μεν μικρότερη απόσταση από την πρώτη θέση, αλλά δεν κατάφεραν να «πιάσουν» τον ΠΑΟΚ.

Στο ντέρμπι της ισορροπίας, όπου αμφότερες οι ομάδες είχαν από δύο μεγάλες ευκαιρίες και από ένα ημίχρονο,