Νέα «βουτιά» του υδράργυρου με χιόνια και ισχυρούς ανέμους

Νέα πτώση της θερμοκρασίας, με χιόνι, βροχές και ανέμους έως 8 μποφόρ προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τουλάχιστον έως και την Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, αναμένονται ασθενείς χιονοπτώσεις και ολικός παγετός. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Σήμερα η δίκη του δημάρχου Πατρέων – Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις συμπαράστασης

Συγκεντρώσεις συμπαράστασης προγραμματίζονται σήμερα Δευτέρα για τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη έξω από το δημαρχείο και το δικαστικό μέγαρο της πόλης.
Ο Κώστας Πελετίδης δικάζεται για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει

«Όποιος φλερτάρει με το Grexit παίζει με τη διάσπαση της Ευρώπης», προειδοποιεί ο Σουλτς

Ο υποψήφιος του SPD για την καγκελαρία της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς έκρουσε εκ νέου τον κώδωνα του κινδύνου για τη ζημιά που θα προκληθεί στην Ευρώπη σε περίπτωση που αρχίσει ένας νέος γύρος συζητήσεων για την αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ο Γκάμπριελ στηρίζει Τσίπρα – «Πυρά» κατά Σόιμπλε

Την αλλαγή κλίματος που παρατηρείται διεθνώς το τελευταίο διάστημα υπέρ των θέσεων της Ελλάδας και εναντίον της εμμονής του Β. Σόιμπλε για λιτότητα και Grexit ενισχύουν δηλώσεις υψηλόβαθμων πολιτικών και διεθνούς φήμης οικονομολόγων.
Ο αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας «βάζει πλάτη» στον Έλληνα πρωθυπουργό και επικρίνει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όπως μετέδωσε το γερμανικό

Ο Θεοδωράκης πάει με Διαμαντοπούλου – Ραγκούση – Φλωρίδη

Είδε κι απόειδε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τις συνεχείς αποχωρήσεις στο κόμμα του και είπε να αναλάβει δράση.
Ο δημοσιογράφος που έκανε κύριο πρόταγμά του το ξεπέρασμα παλαιών αντιλήψεων, πολιτικών και πρακτικών, αποφάσισε να συνεργαστεί με έναν χώρο που είναι… ακριβώς αυτό. Τον φορέα που δημιούργησαν οι τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης ή αλλιώς…

Nτ. Μπακογιάννη: Να ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στη διαπραγμάτευση

«Εύχομαι και ελπίζω να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση παρά το ότι δεν βλέπω σταθερές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση» δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και συμπληρώνει ότι «απαιτείται σοβαρότητα, αξιοπιστία και αίσθημα ευθύνης και όχι καουμποϊλίκια και τσαρλατανισμοί, γιατί στο τέλος το «μάρμαρο» το πληρώνουν οι πολίτες».