Το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της Jennifer Aniston

Οχτώ καράτιων δαχτυλίδι φοράει στο αριστερό της χέρι η Jennifer Aniston, καθώς αυτό είναι το μονόπετρο των αρραβώνων της.
Το δαχτυλίδι, που της «φόρεσε» ο αγαπημένος της, Justin Theroux, για την επισημοποίηση της σχέσης τους, βγάζει κυριολεκτικά μάτι!..

Paris Hilton: Κατακτάει την Τουρκία

Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, Ataturk Airport, εθεάθη πρόσφατα η Paris Hilton, η οποία επισκέφτηκε την Τουρκία για επαγγελματικούς λόγους..

Το κορίτσι του James Bond Naomie Harris: Στο εξώφυλλο του «InStyle»

Στο εξώφυλλο του γυναικείου περιοδικού «InStyle» φιλοξενείται η Naomie Harris, στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας, «Skyfall». Το νέο κορίτσι του Bond έγινε γνωστό από την ταινία «28 Days Later» του Danny Boyle αλλά και από το «Miami Vice»..

Τιμητική διάκριση για τη «Βασίλισσα»

Τιμητική διάκριση για τη «Βασίλισσα» Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό της το όνομα της Ντόνα Σάμερ είναι υποψήφιο για να μπει του χρόνου στο Rock and Roll Hall of Fame..

Ο Τζόρτζ και η σέξι Στέισι μαζί

Ο Τζόρτζ και η σέξι Στέισι μαζί Τι κι αν οι κακές γλώσσες ήθελαν τον χρόνο της ως επίσημης αγαπημένης του Τζορτζ Κλούνεϊ να έχει τελειώσει, η Στέισι Κίμπλερ εμφανίστηκε χαμογελαστή και υπέρλαμπρη στο πλευρό του στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μπεν Αφλεκ «Argo»..

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΛΑΣΤΟΝΜΠΕΡΙ «Εκαναν φτερά» τα εισιτήρια σε μία ώρα και σαράντα λεπτά

Είναι ένα από τα πιο μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ του κόσμου και κάθε χρόνο που περνάει η επιρροή του στο κοινό αυξάνεται..

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΖΓΟΥΕΛ Αναβλήθηκε το άλμα του αλεξιπτωτιστή από τη στρατόσφαιρα

Οι ιχυρότατοι άνεμοι έγιναν αιτία να αναβληθεί το πρωτόγνωρο εγχείρημα του Αυστριακού αλεξιπτωτιστή Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ, να πηδήξει με αλεξίπτωτο από ύψος 36.567 μέτρων.
Το άλμα του 43χρονου με στόχο να καταρρίψει την παγκόσμια επίδοση ελεύθερης πτώσης από τη στρατόσφαιρα..

Αλ. Τσίπρας: Η συγκυβέρνηση επιταχύνει την κατάρρευσή της

Πυρά κατά της Άνγκελα Μέρκελ και της ελληνικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του παραρτήματος Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, κατηγορώντας τους ότι επιμένουν να σπρώχνουν το λαό ακόμα πιο βαθιά στον γκρεμό..

ΚΚΕ: Κυνική η Μέρκελ, επανέλαβε ότι ο λαός πρέπει να αποδεχθεί τις άγριες θυσίες

ΚΚΕ: Κυνική η Μέρκελ, επανέλαβε ότι ο λαός πρέπει να αποδεχθεί τις άγριες θυσίες «Οι δηλώσεις της καγκελαρίου της Γερμανίας και του πρωθυπουργού αποκαλύπτουν πως όλοι αυτοί που ισχυρίζονται, ότι φταίει μόνο η τρόικα, αποπροσανατολίζουν το λαό γιατί κρύβουν τις ευθύνες και την ταξική στρατηγική της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ..

Αλ. Τσίπρας: Ακολουθείται λάθος συνταγή απέναντι στην κρίση

Τον τίτλο «Το ελληνικό μήνυμα στην Ανγκελα Μέρκελ» επέλεξε να δώσει ο Guardian στο άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύτηκε στη βρετανική εφημερίδα εν όψει της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Ελλάδα..

Ο νοτιοαφρικανικός όμιλος εξόρυξης χρυσού Gold One ανακοίνωσε σήμερα την απόλυση περισσότερων από 1.400 εργαζόμενων,

Ν.Αφρική: Χιλιάδες μεταλλωρύχοι απολύθηκαν επειδή συμμετείχαν στις απεργίες.Ο νοτιοαφρικανικός όμιλος εξόρυξης χρυσού Gold One ανακοίνωσε σήμερα την απόλυση περισσότερων από 1.400 εργαζόμενων..

ΑΝ. ΕΛ.: Καταγγέλουν επίθεση με χημικά σε βουλευτές τους

Απρόκλητη επίθεση με χημικά που δέχτηκαν βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα ΜΑΤ κατήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. «Αφού θέλουν να τους αντιμετωπίσουμε εκτός από τη Βουλή και στο πεζοδρόμιο, θα είμαστε στο πεζοδρόμιο» ανάφερε χαρακτηριστικά...

Παπούλιας στη Μέρκελ: Αν είναι να πάρουμε πρόσθετα μέτρα βρείτε άλλο λαό...

«Αν είναι να μας ζητήσετε να πάρουμε πρόσθετα μέτρα θα πρέπει να βρείτε ένα άλλο λαό...», επισήμανε ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ..

Στην Αθήνα έφτασε η Ανγκελα Μέρκελ

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ.
Την κα Μέρκελ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και κυβερνητικό κλιμάκιο με το οποίο η καγκελάριος είχε θερμή χειραψία. Αυτή την ώρα η κ. Μέρκελ και ο κ. Σαμαράς με το ίδιο αυτοκίνητο πορεύονται προς το Μέγαρο Μαξίμου..

Δυο Ρώσοι έχουν δολοφονηθεί.. και τρίτος νεκρός, Β. Καμπούρογλου βρέθηκε απαγχονισμένος στη Τζακάρτα όλα γύρω απ' τους τους πυραύλους TOR-M1

Δυο Ρώσοι είχαν δολοφονηθεί αμέσως μετά από έρευνα που έκαναν για τα “μαύρα” χρήματα γύρω από τους ρωσικούς πυραύλους που αγόρασε η Ελλάδα. Κάπως έτσι πολλοί έσπευσαν να βάλουν πολλά ερωτηματικά γύρω από το εάν είναι αυτοκτονία ο θάνατος του Βλάση Καμπούρογλου στο δωμάτιο...

Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος, αν πρώτα δεν γίνει το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Βοτανικό ΠΑΟ: Δρομολογείται το γηπεδικό

Δεν υπάρχει περίπτωση να γκρεμιστεί η Λεωφόρος, αν πρώτα δεν γίνει το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό. Αυτό τονίζουν από την ΠΑΕ ΠΑΟ και δρομολογούν τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα. Γι’ αυτό θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να παίξει στη Λεωφόρο η ομάδα.