Στο Κερατσίνι για τσίπουρα ο Τσίπρας με τους πολιτικούς συντάκτες (photos – videos)

Στο Κερατσίνι για τσίπουρα ο Αλέξης Τσίπρας με τους πολιτικούς συντάκτες. Γεύμα προς τους συνεργάτες του και τους δημοσιογράφους παραθέτει στο Κερατσίνι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τραπέζι  στους πολιτικούς συντάκτες της κυβέρνησης σε ψαροταβέρνα στο Κερατσίνι, με χαταποδάκι, ψαράκι και  διάφορους μεζέδες.

Μητσοτάκης: Η πραγματική εικόνα της Θεσσαλονίκης από… ψηλά (photos)

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για την τελευταία του ομιλία πριν τις ευρωεκλογές της Κυριακής. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενδεχομένως ευελπιστούσε ότι στη συμπρωτεύουσα θα κατάφερνε να μαζέψει περισσότερο κόσμο από οποιονδήποτε άλλο σταθμό των προεκλογικών του περιοδειών.

Ωστόσο, από τα πλάνα που τραβήχτηκαν από ψηλά, φαίνεται πως δεν τα κατάφερε… Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο «μαρτύρησαν» τι πραγματικά συνέβη στην ομιλία του.

Στο Παγκράτι για καφέ και μεζεδάκια ο Κυριάκος Μητσοτάκης (photos )

Ευρωεκλογές 2019: Στο Παγκράτι για καφέ και μεζεδάκια ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους δημοσιογράφους της ΝΔ το μεσημέρι του Σαββάτου 25/5/2019.

«Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες πριν τις εκλογές. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν ήρεμος και αισιόδοξος για την αυριανή εκλογική αναμέτρηση.

«Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», είπε όταν τον ρώτησαν πώς είδε την προεκλογικήπερίοδο.

Στην Καισαριανή για ψαράκι η Φώφη Γεννηματά

Στην Καισαριανή γευμάτισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με συνεργάτες και δημοσιογράφους του κόμματος.

Μετά από μια εντατική προεκλογική εκστρατεία που κορυφώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, πέρασε το μεσημέρι της παραμονής των Ευρωεκλογών μαζί με ηγετικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ, στενούς συνεργάτες, υποψήφιους ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής.

Μεγάλη αλυσίδα πολυκαταστημάτων έβαλε αιφνίδιο λουκέτο αφήνοντας εμβρόντητους τους 1000 υπαλλήλους της

Τα 55 πολυκαταστήματα της ιταλικής αλυσίδας Mercatore Uno κατέβασαν ρολά σήμερα, μία ημέρα μετά την πτώχευση της εταιρείας που τα είχε εξαγοράσει, η οποία δεν φρόντισε να προειδοποιήσει ούτε τους υπαλλήλους της.

Ο όμιλος, που αντιμετώπιζε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, εξαγοράστηκε πέρσι από την εταιρεία χόλντινγκ Shernon, η οποία με τη σειρά της τέθηκε σε καθεστώς πτώχευσης χθες Παρασκευή από δικαστήριο του Μιλάνου, αλλά δεν ενημέρωσε κανέναν: υπάλληλοι και πελάτες βρήκαν τις πόρτες κλειστές σήμερα.

Ευρωεκλογές 2019: Oι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις κυριάρχησαν στην Ιρλανδία

Οι Πράσινοι προς έκπληξη πολλών ήταν το κόμμα που αύξησε θεαματικά το ποσοστό του στις ευρωεκλογές οι οποίες διεξήχθησαν χθες Παρασκευή στην Ιρλανδία και αναμένεται να αναδειχθούν πρώτο κόμμα στην πρωτεύουσα, το Δουβλίνο, σύμφωνα με exit poll του ινστιτούτου RED C που μεταδόθηκε από τη δημόσια ιρλανδική ραδιοτηλεόραση RTE.
Τα επίσημα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν μόλις ολοκληρωθούν οι ευρωεκλογές σε όλες τις χώρες

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση εξόδου, που μεταδόθηκε αφού έκλεισαν τα εκλογικά τμήματα στην πόλη,