Βρετανία: Σκανδαλοθηρικός Τύπος και εισαγγελείς κατηγορούνται για την αυτοκτονία τηλεπαρουσιάστριας

Το πρακτορείο που εκπροσωπούσε την Bρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια Κάρολαϊν Φλακ, η οποία χθες αυτοκτόνησε, κατηγόρησε τους εισαγγελείς ότι επιδίωκαν να στήσουν "μια δίκη-σόου" για τις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας που είχε δεχτεί η "ευάλωτη" σταρ.

"Τους τελευταίους μήνες η Κάρολαϊν βρισκόταν κάτω από τεράστια πίεση λόγω μιας συνεχιζόμενης υπόθεσης και πιθανής δίκης, η οποία είχε παρουσιαστεί από τον Τύπο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της 40χρονης Φλακ, Φράνσις Ρίντλεϊ.

H θανάσιμη αλήθεια πίσω από το γάλα αμυγδάλου

Σε νέα διατροφική εμμονή έχει μετατραπεί το λεγόμενο γάλα αμυγδάλου, αφού είναι ένα από τα trendy magic foods, που έχει κατακλύσει την αγορά και πείσει τους καταναλωτές που αναζητούν πιο φυσικά και «ευαίσθητα» περιβαλλοντικά προϊόντα και πάντα με λιγότερες θερμίδες.

Το γάλα αμυγδάλου «πέρασε» ως μια εναλλακτική πηγή πρόσληψης θρεπτικών στοιχείων για όσους δεν θέλουν να πίνουν γάλα ζωικής προέλευσης ή έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Αλ. Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δύναμη ειλικρίνειας και αλήθειας έναντι στη Ν.Δ. του κουκουλώματος και της εξαπάτησης

Aπό τη μία είναι η δύναμη ειλικρίνειας και αλήθειας ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη η Ν.Δ. μια δύναμη του κουκουλώματος και της εξαπάτησης» είπε στο κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής ο Αλέξης Τσίπρας εξηγώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά με δημιουργική σύνθεση των απόψεων και δημοκρατικότητα κάτι που δεν αντιλαμβάνεται η Ν.Δ..

Ο απολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ τους έχει δημιουργήσει πανικό (δύο ανακοινώσεις έβγαλαν) διότι είναι κάτι που οι ίδιοι ποτέ δεν έκαναν, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  Ποτέ δεν μπήκαν στο κόπο να εξηγήσουν στον

Ποιος είπαμε ότι παραιτήθηκε στη ΝΔ όταν έχασε εκλογές;

Mια αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τέλος της τριτολογίας του στη Βουλή κατά τη συζήτηση ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα για τα εργασιακά, έδωσε και το στίγμα της αντιπαράθεσης στη Βουλή.
Ο Πρωθυπουργός, βλέποντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ομολογουμένως, σε «φόρμα» και την κοινοβουλευτική του ομάδα συσπειρωμένη, έκανε ένα απολύτως άστοχο σχόλιο - ατυχές και ψευδές - υποστηρίζοντας ότι στο δικό του πολιτικό χώρο όταν κάποιος χάνει εκλογές,

Ρίχαρντ Βάγκνερ: Αμφιλεγόμενος, αλλά και Πρωτοπόρος

Με αφορμή την παρουσίαση της Β’ Πράξης του εμβληματικού μουσικού δράματος Τριστάνος και Ιζόλδη από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (21.02), ξετυλίγουμε το κουβάρι της – αναμφίβολα ενδιαφέρουσας – πορείας του Ρίχαρντ Βάγκνερ. Σε μία προσπάθεια να κατανοήσουμε τον άνθρωπο πίσω από τον ιδιοφυή, αλλά αμφιλεγόμενο, δημιουργό:

«Έχω ακούσει ότι η μουσική του Βάγκνερ είναι καλύτερη απ’ όσο ακούγεται», έλεγε σκωπτικά ο Αμερικανός συγγραφέας Μαρκ Τουέιν. Όμως, οι ομότεχνοί του, όπως ο Τόμαν Μανν, ο Μαρσέλ Προυστ αλλά και ο Τζέιμς Τζόις μάλλον διαφωνούσαν,

Στην κορυφή του Billboard το 10ο άλμπουμ του Εμινεμ

Το νέο άλμπουμ του Eμινεμ, «Music to Be Murdered By», που κυκλοφόρησε χωρίς να έχει προηγηθεί καμμία ενημέρωση, στις 17 Ιανουαρίου, ανέβηκε στην πρώτη θέση του Billboard την Δευτέρα, καθιστώντας το το 10ο άλμπουμ, που κάνει ντεμπούτο στην πρώτη θέση.

Πρόκειται για μοναδικό ρεκόρ, καθώς είναι ο πρώτος ράπερ που καταφέρνει κάτι ανάλογο, καταρρίπτοντας, το προηγούμενο με εννέα πρωτιές, κάτι που είχε επιτύχει και ο Κάνιε Γουέστ, τον Οκτώβριο του 2019.

Η πρώτη εκπομπή “talk show” χωρίς παρουσιαστή έρχεται στην ΕΡΤ (pics)

Το νέο τοκ σόου της ΕΡΤ έρχεται να μας αιφνιδιάσει καθώς στηρίζεται σ’ ένα φρέσκο και πρωτότυπο εύρημα. Δεν υπάρχει παρουσιαστής, δεν υπάρχει καλεσμένος.
«Σημείο Συνάντησης» είναι ο τίτλος της νέας αυτής ψυχαγωγικής εκπομπής, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15 στην ΕΡΤ1.

Πρωταγωνιστές κάθε επεισοδίου είναι κάθε φορά δύο γνωστά -και συνήθως ετερόκλητα- πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία κάνουν μία ελεύθερη συζήτηση γύρω από πολλά και διαφορετικά θέματα.

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Αθάνασιος Ράντος Η ανακοίνωση του Στέλιου Πέτσα

Νεος πρόεδρος της Συμβουλίου της Επικρατείας ορίζεται ο Αθανάσιο Ράντος, με απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για την επιλογή νέου Προέδρου του ΣτΕ:

Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Δικαιοσύνης, επέλεξε για τη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας τον μέχρι σήμερα αρχαιότερο Αντιπρόεδρό του, κ. Αθανάσιο Ράντο.

Πώς μια διαφήμιση αεροπορικής εταιρίας κατάφερε να ξυπνήσει τον εθνικισμό των Δανών

To 21% που συγκέντρωσε το 2015 το Κόμμα του Λαού της Δανίας, μια πολιτική παράταξη με λαϊκιστικό, εθνικιστικό και αντιμεταναστευτικό χαρακτήρα είναι αρκετό για να διασαφηνίσει τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε από τη νέα διαφήμιση της αεροπορικής εταιρείας SAS (Σκανδιναβική Αεροπορική Εταιρεία). Αν και τον περασμένο Ιούνιο συγκέντρωσε μόλις 8% των ψήφων, που σημαίνει ότι σε μια τετραετία τα ποσοστά της υποδιπλασιάστηκαν, τίποτα δεν φαίνεται να αποβάλλεται τόσο εύκολα από μια κοινωνία.

Τι συμβαίνει στην Πορτογαλία δύο δεκαετίες μετά την σχετική αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών

Πόσο επιτυχημένη ήταν τελικά η νέα ριζοσπαστική πολιτική που υιοθέτησε και τι μπορούμε να διδαχθούμε από αυτή;
Κατά τη δεκαετία του 1990, η Πορτογαλία παρουσίαζε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά χρηστών σκληρών ναρκωτικών ουσιών. Για την ακρίβεια ένας στους 100 κατοίκους ήταν εξαρτημένος στην ηρωίνη συμβάλλοντας καταλυτικά και στην σημαντική αύξηση των μολύνσεων από τον ιό HIV (AIDS) . Η χώρα είχε φτάσει να παρουσιάζει τα υψηλότερα ποσοστά μολύνσεων μεταξύ των χωρών της Ε.Ε.